Reklama

Reklama

Glee - Série 2

(série)
Komedie / Drama / Hudební / Muzikál
USA, (2010–2011), 16 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Chris Colfer, Naya Rivera, Jane Lynch, Kevin McHale, Amber Riley, Dianna Agron, Mark Salling, Jessalyn Gilsig (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (6)

Toka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 85% Druhá řada kvalitou děje odpovídá té první. Pořád je to prostoduché, ale nenáročné a dobře se u toho relaxuje. Na druhou stranu musím vytknout scénář z hlediska vztahů. Ke konci řady už jsem měl velký problém sledovat neustále se měnící milostný n-úhelník. Co se týče hudební výplně, druhá řada má své dobré i špatné momenty. Krok k originálním písním proběl na výbornou. Nečekal bych, že to lyricky bude tak silný zážitek, písnička "Loser Like Me" si mě vážně získala. Mezi špatný moment bych zařadil výběr hudby z muzikálů. Těch výrazně přibylo a tím vynikla jejich silná repetitivnost. Mě opravdu všechny ty muzikálové písně zněly stejně. ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než předchozí série. Nové postavy mezi ostatní krásně zapadly a o těch starších se zase dozvíme o kousek více. Ze vztahových veletočů jde občas hlava kolem, ale např. Puck + Lauren ukazují, že i zdánlivá ztřeštěnost může skvěle fungovat. Nejsilnější linkou je opět ta Kurtova, ale zbytek rozhodně není k zahození. Holly v podání Gwyneth Paltrow, Sue se sestrou či linka okolo Emmy jsou velmi vydařené. Hořkosladké finále je ještě lepší a emočně nadupanější než posledně. Oblíbené epizody: 03 Grilled Cheesus,  05 The Rocky Horror Glee Show,  06 Never Been Kissed,  07 The Substitute,  08 Furt,  10 Very Glee Christmas,  14 Blame It On the Alcohol,  16 Original Song,  20 Prom Queen,  21 Funeral,  22 New YorkOblíbené písničky:  I Want To Hold Your Hand,  Hot Patootie,  Teenage Dream,  Singing In The Rain / Umbrella,  Sing,  Loser Like Me,  Raise Your Glass,  Friday,  Still Got Tonight,  Light Up the World, (+ 34 dalších). ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejně dobré, zábavné a se stale lepšími písněmi. Jediné, co mě mrzí je ten konec, už jsem ti to přála. Ale chápu, že by další série nebyla o ničem, takže si na to budeme muset ještě nějakou dobu počkat. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (35)

  • Členka komparzu vyspoilerovala na Twitteri koniec epizódy. Dostala sa do problémov s tvorcom seriálu Bradom Falchukom. (dwdb)
  • V tejto epizode spieva Blaine (Darren Criss) pieseň "Teenage Dream" od Katy Perry. Do dnešného dňa ide o najúspešnejší cover, ktorý Glee cast urobil. (dwdb)

Reklama

Reklama