Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle přece nemůže v konkurenci všech těch Harry Potterů a jiných fantasy sterilních podívaných u mladého diváka uspět.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Od Disney filmu o Kouzelníkách jsem opravdu nic nečekala, obzvlášť, když jsem neviděla seriál, takže jsem ani nevěděla do čeho jdu, ale docela mě to překvapilo. Efekty nebyly tak hrozné jak jsem si myslela, že budou a mě se to vlastně docela líbilo. Ta cesta za Kamenem snů mě docela bavila, i když ten kámen bych rozhodně čekala, že bude větší. No, dám 3* a začnu uvažovat i tom, že bych mohla zkusit ten seriál. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// Selena Gomez je opět v pohodě snesitelná, krásné prostředí, dobře se na něj kouká a efekty kouzel taky nejsou špatné -ostatní herci za moc nestojí, chování postav je pro dospělého diváka směšné, dějově je to potom slušně řečeno dětinské/// Budu asi o něco přísnější, než si film zaslouží, protože když my jsme byli mladší koukali jsme na podobné filmy s otevřenou pusou a přitom rodiče se na naše pohádky nechtěli ani dívat. Podobné je to teď se mnou, protože z filmu dvakrát okouzlen nejsem. Je velmi nenáročný, jednoduchý ale pro děti zajímavý, poutavý, zábavný apd. Jestli tohle čte kluk, kterému je méně jak 12, ať si k mému hodnocení přihodí 20%. Pokud dívka v tomto věku, tak rovnou 40%. Navíc pravidelný divák seriálu bude u vytržení z toho, že jeho oblíbené postavy opustili kulisy a vydali se do přírody (rozuměj exteriérů). Rozhodně si myslím, že tento film si své diváky najde./// Celkem 45%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Odkedy sa stala Selena Gomez najobľúbenejšou speváčkou mojich dcér, tak musím s nimi občas povinne pozrieť aj nejaký jej film. Tento raz prišlo na celovečernú verziu kúzelníkov... Najväčšie pozitívum vidím, že tu autori vypli ten otravný smiech v pozadí, no ale ostatné... čo ja viem... Toto je asi vážne len pre úzkoprofilovú vekovú hranicu divákov. Niektoré scénky však boli celkom zábavné, len si treba zvyknúť. Kvôli dievčatám a tomu, že sa im to páčilo pridávam jednu hviezdu. 50/100 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Seriálu jsem dal dva, filmu musím minimálně za tři. Konečně byly speciální efekty vytvořeny na vyšší úrovni a celková nálada filmu byla pohodová a trapných vtípků minimum. Příjemné překvapení... ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí druhé sezóny seriálu jsem se vrhla na tenhle tv film. Zhruba stejná úroveň jako samotný seriál. Protože se ale jedná o film, je příběh samozřejmě trochu komplexnější a promyšlenější, ale co si budeme povídat - stále je to jen film z Disney Channel, zamýšlený spíše pro mladé náctileté, takže žádné terno to není. Je ale zajímavé sledovat, jak mladá trojice herců, kteří hrají sourozence Russoovi, postupně dospívají. Nejvíc to jde samozřejmě vidět na Jaku Austinovi, který se od první série dost vytáhl a už to rozhodně není ten malý kluk. ~(2,3)~ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná pitominka, která by mohla úspěšně fungovat jako kvíz "Najdi co nejvíc nesmyslů, hloupostí a kiksů v ději i vnitřní logice". Postavená na krutě zdeformovaném, odfláknutém a nevyužitém motivu, který scénárista vykradl z prvního Back to the Future a pro sichr doplnil "indianajonesovským" finále. Produkce to pak dorazila obsazením otravnými týpky jako vystřiženými z Brava, kteří dokonale definují pro televizi divadelní termín "šmíra". ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Skutečných kouzelníků už je málo. Vytlačují je hlavně televizní kouzelníci a film taky nechce zaostávat, takže kouzelník na živnost je ohroženějším druhem než řada zvířecích druhů. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Běžný kritik může říct, že to bylo stupidní, ale já říkám: "bylo to stupidně krásný" :-))) Opravdu fajnová podívaná s příjemným (někdy spíše ironickým) humorem. A vůbec, kritiku nechám na ostatních. Já vám můžu jen povědět, že do tohoto filmu jsem šel s minimálním očekáváním a dostalo se mi velkého potěšení. 75% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mazec kdy se člověk k tomu dostane náhle a nečekaně a ještě když dostanete postavy co by měli radši se držet dál o tv. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je ještě tolik kouzel, která jsem nevyzkoušel !!" - "Kozy ??" - "To měli být tygři !!" ;) Seriál neznám, takže nejsem lapen do sítí nějakých souvislostí, mnoho pozitiv jsem na téhle rodinné záležitosti bohužel nenašel.. Překrásné lokace, hodně příjemný soundtrack, herecké obsazení většinou nesmírně nesympatické a iritující v čele s tragickou Selenou Gomez, infantilní, byť nezbytně očekávaný moralizující, děj, trapné dialogy a kouzla, triky, které dnes již nenadchnou ani sváteční diváky, to vše dává dohromady podprůměrný nedospěle upištěný film, který svojí plochou scénáristickou prvoplánivostí zavánějící výslednou prázdnotou působí jako spořič obrazovky.. Kouzelníci z Waverly neurazí, ale druhý den nejste schopni souvisle popsat, o co ve filmu vlastně šlo.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kouzlo, což tašku chránit mělo, zruš se a propusť babí tělo............... CITÁT - Proč bys popužívala něco, co se jmenuje "Zakázaná kouzla?"................ Na mě je to strašně dětský, prostě Disney. Je to určitě zábavné, ale pro mladší generaci. Dlouhé, mnohdy nudné dialogy, hudba, která mě moc neoslovila a příběh průměrně natočený. Bojím se druhého příběhu. CITÁT - Takže teď nemáme rodiče?............. Jsem rozporuplný, je to prostě dětský příběh a děti se baví. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Na sobotní poledne to ujde. Prostě klasický odpočinkový film, kde se párkrát pousmějete, ale zároveň vám dojde, že už jste v různých obměnách tento film viděli. Potom záleží na tom jaký na takové filmy máte názor. Já většinou pod padesát procent nechodím. A tady taky neudělám výjimku. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě mě potěšilo, že tu není smích v pozadí. Vzhledem k tomu, že jsem jako první viděl druhý díl, docela mě to překvapilo. I když mám pocit, že se ani tolik nejednalo o druhý díl filmu, jako spíš navázání na původní seriál. Nemůžu si pomoct, ale Selena Gomez mi přijde neskutečně vtipná. Mám pocit, že skončit v jednom pokoji s ní a Chloë Grace Moretz, změním se ve slintajícího debila. Je výborná a těším se na něco přece jen lepšího, kde si zahraje. Jinak je tohle nenáročné a méně vtipné než sitcomově laděný "Návrat kouzelníků: Alex vs Alex". ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Typům filmu rodinný a komedie jsem nikdy moc nevěřila,protože většinou to dopadlo dost tragicky. U tohoto filmu toho nebylo jinak. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Seriál mě nebaví a tudíž mě ještě více udivuje, že film ano..Perfektní výběr herců, Selena se chovala opět jako naivní namyšlená pubertačka,ale jinak dobrý příběh. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když máte nadpřirozené (kouzelné) schopnosti, musíte si setsakra dávat bacha, co si přejete - zvlášť pokud při tom máváte kouzelnou hůlkou a z kapsy vám trčí kniha s těmi největšími kouzly. Nebo se vám stane to co Alex, která díky svému potěšilému přání přišla o rodiče - resp. o to, že se někdy potkali - a tudíž mohli zplodit ji a její bratry. A pokud s nimi urychleně nenajde bájný Kámen snů, zůstane toto kouzlo natrvalo, a ona i s bratry navždy zmizí ... Po veleúspěchu Harryho Pottera se ze všech stran vyrojila spousta napodobenin, a toto je jedna z nich. Leč nestačí vzít jen dospívající teenagery, nechat je trochu zakouzlit, a očekávat milióny dolarů jak se podařilo J.K.Rowlingové. Pokud má být film (nebo seriál) k něčemu, musí mít alespoň trochu zajímavý nápad (to tady není), nebo alespoň kvalitní herce (taky ne), případně vizuální triky (taky nic) nebo aspoň nějaký ten vtip (pokud nepovažujete za vtipné trapného průvodce a jeho ptáka (bacha, jde o film pro děti, takže pták je opravdu pták), tak taky nula). No nic, každý den není posvícení.. ()

Reklama

Reklama