Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tuhle pitomost nejde doporučit snad ani malým dětem. Toto má být rodinný film ? Pěkné je snad jen prostředí turistického letoviska, kde se "děj" odehrává. Všechno ostatní je nefalšovaná hovadina. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nudné, strašně nudné, a tak nepřirozené, že se nad tím divák musí, co pět minut pořád pozastavovat. Dejme tomu, že je to natočeno vyloženě pro děti, takže jedna hvězda za snahu. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se mi tenhle film líbil více, než seriál. Ale ráda se kouknu na obojí. Líbilo se mi, že to bylo v jednu chvíli tajemné a v druhou chvíli vtipné. Ale opravdu si nejsem jistá jestli by Alex nechala svého bratra tak dlouho v bažině a dělala si ještě k tomu srandu. Ale bylo to zábavné. Proto 4* ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Šíleně umělá vymejvárna která působí příliš laciným dojmem. Velice neoriginální a fádní záležitost. 1,5* za 34% ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Přihlouplá teen komedie vezoucí se na vlně Potterovského zájmu o kouzlení a čaroděje. Jedna hvězdička. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to špatný film, ale diváka nemá čím oslovit, i když cílové skupině se možná líbí všechno co je barevné a pohybuje se. Jen nechápu, proč je Alex jako hlavní postava tak nesympaticky protivná, já teda fandila Justinovi. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Seriál kouzelníci z waverly mi přišel částmi nudný jen málokrát mě tam něco pobavilo , ale jako film mi to přišlo docela dost zábavný a zajímavý. Dalo se na to od začátku až do konce dost dobře koukat. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Seriál mě příliš nezaujal, viděl jsem jen pár dílů (3 *). Od filmu jsem toho proto také moc nečekal. Ale ve výsledku se jedná o vynikající komedii s dobrými hláškami a scénami, zajímavým námětem. Hodnocení pochopitelně také zvyšuje Selena Gomez, která patří mezi mé nejoblíbenější zpěvačky. Její herectví je minimálně stejně dobré jako zpěv. Těším se na její další herecké účinkování. ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal. Tohle je tipický Disneyovský film podobný Hannah Montana. Než se film rozjede tak to trvá strašně dlouho, ale dá se na to dokoukat. ()

Patryska 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nebýt hlavní postavou ten krásný kluk, tak to asi nedokoukám. Byla to celkem kravina, ale na druhou stranu to zas až tak nejhorší nebylo. Být mi tak 12 let, tak se mi tenhle film určitě moooc líbí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Třeba si o mně říkejte, že jsem HannahMontanafil, třebas si mě veřejně kamenujte, třebas se mi za zády smějte, ale já jsem se celkem dobře bavil a o nevhodnosti pro první stupeň navštěvující drobotinu bych neuvažoval ani jednu nanosekundu. Barevné prázdninové dobrodružství s nádechem celorodinné fantasy i nezbytným lehce infantilním popkornovým humorem, stoprocentně vhodné k zamáznutí líného letního dopoledne. ps: Tento komentář psal uživatel neznalí seriálu, který se stal jedním z nejúspěšnějších projektů vzešlých z Disneyho továrny, ale asi si někde pár dílu seženu, abych se dostal kompletně do obrazu. ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Vedela by som dať aj viac hviezd, ale celý dej prebehol tak, že Russoovi prišli na ostrov stráviť rodinnú dovolenku, Alex (Selena Gomez) tam niečo skazí, a keď sa to snaží vyriešiť ( čo sa jej aj podarí) vráti sa tam, kde to všetko skazila. BOL TENTO FILM VÔBEC POTREBNÝ ????? ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka nie tak zábavné ako seriál. Nezaujímavé pre detské publikum, príliš rozťahané a preplácané pre dospelých. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Když film začal a já viděl první scénu, fakt jsem nevěděl jestli to vydržím, protože už od prvních vteřin to vypadalo dost beznadějně. Ne že bych v průběhu filmu změnil názor, ale řekl jsem si, že se tedy podívám jak to skončí. Je fakt, že pokračování, hlavně když jsem si už zvykl na nezvykle vlažný scénář, mě trošičku zaujalo a já to vzal jako dokonalé vyčištění hlavy od pracovního dne. Scénář byl hodně vlažný, výkony herců o kapku lepší a nehrát tam Selena Gomez snad bych ani nepsal komentář. Takže, co se mi na filmu líbilo kromě Seleny, která je docela milá, za což ji dávám hvězdičku? Aha, no vlastně skoro nic ... Ale účel to splnilo a já šel spát s prázdnou hlavou a za to je ta druhá hvězdička :-) ... ()

Reklama

Reklama