Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Nudný doplněk, který absolutně neladí se seriálem. Navíc dějově nepoživatelné bez špetky zajímavého humoru. Možná měli kouzelníci z Waverly zůstat jen u seriálu. ()

Fabeeh 

všechny recenze uživatele

Seriál sem nikdy neviděl, ale co se týče filmu musím říct, že stojí za shlédnutí..Taková odpočinková blbůstka:)3,5* ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Film se od svých předchůdcových seriálů nijak od sebe nelišil-animované triky slabé,efekty příšerné-z tohoto průšvihu to nezachránily ani slabé forky,takže k záchranou mohl být už jen děj nebo dobrodružství hledání kamenu snů.Navíc po celý film se sourozenci mezi sebou usmiřovaly a odpouštěly si,chvíly to bylo dokonce nůdné,někdy zábavné.Skutečně tedy nevím co si od tohoto filmu mám myslet,měl jsem pocit,že celý film jede tak na půl plynu.=55% ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Príjemná pohodovka, s minimom trápnych momentov a vylepšením využívaním kúziel (oproti seriálu) čo do vizuálnej stránky. Nie je to až taká bieda. 65/100 ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Naprostá ptákovina o sourozencích, kteří musí dát zpátky dohromady svoje rodiče, jinak zmizí navždy :O. Alex je vším otrávená, ale pak je najednou zase milá a všechny miluje, no co k tomu říct, klasické Disney pro děti se šťastným koncem. Ale jako oddychovka docela dobrý :D ()

judy 

všechny recenze uživatele

Překvapujeme mě tak nízké hodnocení....asi proto, že film určený dětem recenzují dospělí. Myslím, že cílovým dívákům má být max. 10 let (starší už asi zajímají upíři a podobné nesmysly) - a pro ně se mi to zdá dost dobré. Příběh je poměrně jednoduchý, ale hezký je motiv soudržnosti rodiny - to jak se všichni její členové (aniž by matka a otec věděli, že do ní také patří), zapojují do záchrany rodiny a vzájemně si pomáhají. Když jde do tuhého, tak dokonce Alex a Justin odložili vzájemnou nevraživost. Celkem se mi to líbilo. Jménem dětského diváka dávám 4 hvězdičky. ()

yousee 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez v hlavní roli, kouzla a Selena, co víc si přát. Průměrný film, honba za pokladem/zázrakem je podle mě docela ohraná. Pokud se nejedná například o Piráty z Karibiku. Hlavní je to, že všechno dobře dopadne. Ve chvíli kdy Alex a její bratr bojovali o sílu, jsem byl docela napjatý, když Alex sílu získala, mi bylo poněkud líto jejího bratra, ale tak už to chodí. Potom co Alex vrátila čas, se mi ulevilo. Moje hodnocení 3 hvězdičky. ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

Serial mam rád ale tento film je iba márna snaha napodobniť Potterov. Gomez aj ostatni herci sice fajn, ale ani to nezachráni tento nudný, nezáživny film!! 4/10 ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Mě se tato řeka bych spíše pohádka líbila.Bylo to zajímavé a nenudila jsem se.Čekala jsem,že to bude nějaká hloupost a byla jsem mile překvapena,možná proto jsme dala plný počet hvězdiček.Herecké výkony sice nebyly zrovna nejlepší,ale něčím si mě to získalo,něčím mě to zaujalo. ()

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Je to takový normální film o kouzlení. Jelikož mám ráda za prvé kouzlení a za druhé Selenu Gomez a Davida Henrie tak se mi tenhle film líbil.Je to spíše mladší generaci to jo ale myslim že nijak hrozný tenhle film není. =) ()

The M 

všechny recenze uživatele

Oproti seriálu solídne zlepšenie. Menej trápnych situácii, trošku viac reálnych emócii. Triky sú taktiež omnoho lepšie, stále nie žiadny Potter a podobne, no na to, že sa jedná o film tých trápnych deciek, ktoré poznáme zo seriálu, je to fajn. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Slušné završení jednoho Disneyovského seriálu. Poměrně slušně jsem se u toho bavil a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Výborná zábava, solidní efekty a trocha toho napětí, to vše z tohoto děla docela slušný film. Jedinou nevýhodou je někdy až moc infantilní humor, spousta trapných situací a hlavně absence lepšího příběhu. Přesto si myslím, že si tento film zaslouží aspoň ty tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama