Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $26,167,002Tržby Celosvetovo $27,470,511Tržby za predaj DVD v USA $18,436,190 //počet predaných kusov 1,251,154║ mohla to byť roztomilá oddychovka ale miestami to príde až moc všedne tuctové bez patričnej iskry /40%/ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná podívaná, kterou ovšem neskutečně táhne Joey Kingová. Tahle jedenáctiletá holčina filmu jednoznačně dominuje - naštěstí skoro nesleze z plátna / obrazovky. Marně vzpomínám kdy naposled, a jestli vůbec někdy, jsem viděl film, kde by takovýhle děcko tak výrazně dominovalo. Jinak je vše pouze na průměrné úrovni, čili pobaví, neurazí a zanechá víceméně pozitivní dojem. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová podívána bez velkých překvapení, zvratů a šťastných či nešťastných náhod, prvoplánově zlých sousedů, karikatur dospělých a přemoudřele okatých ponaučení. Prostě příjemně plynoucí pohled do života jedné lehce střeštěné holčičky. Jen možná toho klidu bylo až příliš a neni tu tak nic, co by vám opravdu utkvělo v paměti. Nejen za skvělé obsazení. 70 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám devět let, nejsem holka, nevlastním vůbec žádnou fantazii, nemám mladšího, staršího ani vymyšleného sourozence a nikdy jsem neslyšel své rodiče mluvit o rozvodu. Přesto jsem se podíval na tento snímek, který nic jiného neobsahuje. Chvíli mne to nudilo, pak jsem chtěl Ramoně humánně ukousnout hlavu a nakonec jsem si našel tři pozitiva, za která jsem udělil hvězdy - 1) vynikající vodní bitva přes plot, 2) neuvěřitelně trpěliví rodiče, 3) obludně kýčovitý happy end. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já nevím, asi se ze mě stává citlivka, ale tohle mě dostalo. Na Ramonu jsem narazil v podstatě náhodou a k mému překvapení jsem dostal krásně přirozený, vtipný, velmi dobře odehraný rodinný film s obyčejným příběhem, ale neobyčejnou atmosférou. Jednoduše takovou milou a chutnou jednohubku, na které si milerád ještě alespoň jednou pošmáknu. :-)))) Ke všemu si myslím, že tento filmeček je mnohem lepší než desítky jiných (bohužel lépe vydělávajících a známějších) komedií, které se na nás valí pod tlakem komerce. 90% (DABING HRŮZA) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)

Reklama

Reklama