Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

Fr 

všechny recenze uživatele

RAMONU MUSÍ ČLOVĚK MILOVAT..... /// Je jí 9 a je to bystrá holka! Bohužel se neumí soustředit, často je zasněná, zpochybňuje nutnost vyslovovat správně slova, má nízkou úctu k pravidlům gramatiky a k pravidlům vůbec. Naštěstí má chápající rodiče a milující tetu. A taky starší (i mladší) ségru, kvůli které trpí komplexem ,,mladšího“ sourozence. Dětskýma očima, plnýma fantastických představ sleduje a (ne)chápe problémy starších. Joey King je milej poděs a v pohodě utáhne celej film. Má v sobě kousek s Denise (postrachu okolí), Pipi (to snad každej ví) a určitě ještě někoho (to zas nevím já). Nekonfliktní zábavu pro dětské odpoledne ruší jen zamilovaná romance tety Bea, která zase (asi?) potěší ty starší. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je mi 9 let a přemýšlím, jaké jsou výhody rozvodu (rodičů...!). 2.) Jsem mladší sourozenec a ještě k tomu holka. 3.) Jsem rodinej typ. 4.) Miluju filmy podle knížek pro děti od 7 let (Beezus a Ramona od Beverly Cleary). /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne P.S.: Syn byl spokojenej - jestli vám jde o tohle..... ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová podívána bez velkých překvapení, zvratů a šťastných či nešťastných náhod, prvoplánově zlých sousedů, karikatur dospělých a přemoudřele okatých ponaučení. Prostě příjemně plynoucí pohled do života jedné lehce střeštěné holčičky. Jen možná toho klidu bylo až příliš a neni tu tak nic, co by vám opravdu utkvělo v paměti. Nejen za skvělé obsazení. 70 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $26,167,002Tržby Celosvetovo $27,470,511Tržby za predaj DVD v USA $18,436,190 //počet predaných kusov 1,251,154║ mohla to byť roztomilá oddychovka ale miestami to príde až moc všedne tuctové bez patričnej iskry /40%/ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná podívaná, kterou ovšem neskutečně táhne Joey Kingová. Tahle jedenáctiletá holčina filmu jednoznačně dominuje - naštěstí skoro nesleze z plátna / obrazovky. Marně vzpomínám kdy naposled, a jestli vůbec někdy, jsem viděl film, kde by takovýhle děcko tak výrazně dominovalo. Jinak je vše pouze na průměrné úrovni, čili pobaví, neurazí a zanechá víceméně pozitivní dojem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To by som ani nečakal, že takýto typ filmu by ma mohol celkom osloviť. Jednak moc nemám rád ten žáner rodinných happy filmov, a ani Selenu Gomez, ktorá mi však v tomto prípade absolútne nevadila - práve naopak, celkom sa mi pozdávala. Vôbec to nebolo zlé veru, dokonca aj dej bol celkom pútavý a občas sa zadarili aj nejaké vtipné scény alebo dialógy. Samozrejme ako vo všetkých rodinných filmoch, klišovitý happyend nesmel chýbať a to ubralo na konečnom dojme poriadne. Tak či tak, je to hodné aspoň tých 3 hviezdičiek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)

Reklama

Reklama