Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som sa na tento film tešil a priamo úmerne s časom rástli aj moje očakávania. Čakal som niečo "extraordinary" = zábavné a milé, ale dostal som po všetkých stránkach priemernú cheer up hollywoodsku polievočku. V živote všetko pôjde, keď budeš sám sebou. Ak má Hollywood pocit, že tisíckrát opakované, treba natočiť znovu, pridať k tomu divadelný herecký výkon (Beezus), k tomu šušťať papierom pri písaní dialógov, budiž. Nečítal som knihu, ale verím, že bola lepšia, inak by sa z nej nestal bestseller. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Trochu mne zaráží nadprůměrné hodnocení udělené mými drahými kolegy a kolegyněmi. Ano, rodinná komedie nepříliš zkušené Elizabeth Allen se zpočátku jeví mile rozvernou a malou Joey King by jste si nejradši namazali na chleba a snědli…..to je bez diskuze. S přibývajícím časem však společně s Quimbyovic rodinou začnete přešlapovat na jednom místě, až dojdete k závěru, že z onoho místa nevede žádná cesta a film je vlastně tak trochu o ničem. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

RAMONU MUSÍ ČLOVĚK MILOVAT..... /// Je jí 9 a je to bystrá holka! Bohužel se neumí soustředit, často je zasněná, zpochybňuje nutnost vyslovovat správně slova, má nízkou úctu k pravidlům gramatiky a k pravidlům vůbec. Naštěstí má chápající rodiče a milující tetu. A taky starší (i mladší) ségru, kvůli které trpí komplexem ,,mladšího“ sourozence. Dětskýma očima, plnýma fantastických představ sleduje a (ne)chápe problémy starších. Joey King je milej poděs a v pohodě utáhne celej film. Má v sobě kousek s Denise (postrachu okolí), Pipi (to snad každej ví) a určitě ještě někoho (to zas nevím já). Nekonfliktní zábavu pro dětské odpoledne ruší jen zamilovaná romance tety Bea, která zase (asi?) potěší ty starší. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je mi 9 let a přemýšlím, jaké jsou výhody rozvodu (rodičů...!). 2.) Jsem mladší sourozenec a ještě k tomu holka. 3.) Jsem rodinej typ. 4.) Miluju filmy podle knížek pro děti od 7 let (Beezus a Ramona od Beverly Cleary). /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne P.S.: Syn byl spokojenej - jestli vám jde o tohle..... ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem takových prostinkých příběhu o ničem, avšak tento film je v lecčem jiný. Líbí se mi, že do popředí se nestaví pubertální dívka, ale maličká devítiletá Ramona, která má šílenou představivost. To je první plus. Druhé je styl natáčení, kde se do reality promítá právě fantasie a bludy. Ale bohužel tím to pro mě končí. Příběh je celkem nepoutavý a mě to trochu nudilo, nenapomohlo tomu ani zapeklitý vztah mezi tetičkou a láskou ze střední či Beezus a její kamarádství. Zkrátka pro mě to je tak 35% film. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná komedie. Přiznám se, že jsem se na tento film dívala kvůli Seleně Gomez, protože tahle holka mě v poslední době nějak zaujala, ale bohužel, v tomto filmu se nejedná o její hlavní roli a středem pozornosti je zde malé třeštidlo jménem Ramona (Joey King), což není sice špatné, protože tahle holka má v sobě jakousi jiskru (jak už napsal Fr - můžeme v ní vidět kousek Denise i Pipi), ale přece jenom - v době zhlédnutí jsem nebyla přímo nalazena na film, kde je hlavní postavou devítiletá holka s bujnou fantazií. A to možná trochu sráží mé hodnocení. Vidět to ale jindy, je dost možné, že by se můj dojem vyšplhal i na čtyři hvězdičky. :) ~(3,4)~ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)

Reklama

Reklama