Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $26,167,002Tržby Celosvetovo $27,470,511Tržby za predaj DVD v USA $18,436,190 //počet predaných kusov 1,251,154║ mohla to byť roztomilá oddychovka ale miestami to príde až moc všedne tuctové bez patričnej iskry /40%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RAMONU MUSÍ ČLOVĚK MILOVAT..... /// Je jí 9 a je to bystrá holka! Bohužel se neumí soustředit, často je zasněná, zpochybňuje nutnost vyslovovat správně slova, má nízkou úctu k pravidlům gramatiky a k pravidlům vůbec. Naštěstí má chápající rodiče a milující tetu. A taky starší (i mladší) ségru, kvůli které trpí komplexem ,,mladšího“ sourozence. Dětskýma očima, plnýma fantastických představ sleduje a (ne)chápe problémy starších. Joey King je milej poděs a v pohodě utáhne celej film. Má v sobě kousek s Denise (postrachu okolí), Pipi (to snad každej ví) a určitě ještě někoho (to zas nevím já). Nekonfliktní zábavu pro dětské odpoledne ruší jen zamilovaná romance tety Bea, která zase (asi?) potěší ty starší. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je mi 9 let a přemýšlím, jaké jsou výhody rozvodu (rodičů...!). 2.) Jsem mladší sourozenec a ještě k tomu holka. 3.) Jsem rodinej typ. 4.) Miluju filmy podle knížek pro děti od 7 let (Beezus a Ramona od Beverly Cleary). /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne P.S.: Syn byl spokojenej - jestli vám jde o tohle..... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám devět let, nejsem holka, nevlastním vůbec žádnou fantazii, nemám mladšího, staršího ani vymyšleného sourozence a nikdy jsem neslyšel své rodiče mluvit o rozvodu. Přesto jsem se podíval na tento snímek, který nic jiného neobsahuje. Chvíli mne to nudilo, pak jsem chtěl Ramoně humánně ukousnout hlavu a nakonec jsem si našel tři pozitiva, za která jsem udělil hvězdy - 1) vynikající vodní bitva přes plot, 2) neuvěřitelně trpěliví rodiče, 3) obludně kýčovitý happy end. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jak já se na tohle klepal. A právem, byla to prosně úžasná rodinná komedie s úžasným obsazením. Selena Gomez je naprosto dokonalá, skvělá, půvabná herečka. Hodnocení, jaké zde je, je skvělé, málokterý podobný film se může pyšnit takovým vysokým procentem. Každopádně už předem jsem tušil, jak to budu hodnotit, a to se mi potvrdilo. Suprový film. 99% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Chvílemi rozesměje, chvílemi dojme, chvílemi pobaví a ačkoli chvílemi i trochu nudí, přesto si z filmu, jste-li podobného ražení, odnesete dojem, že jste viděli hodně milé dílko s extrémně zábavnou a roztomilou Joey King. Ta holka válí celý film, který nudí právě ve chvílích, kdy sleze z obrazovky a to je naštěstí zřídka. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem nic moc nečekala ale dostal se mi velice příjemný a milý rodinný snímek, kde si prostě nelze nezamilovat hlavní hrdinku, která má neobyčejnou fantazii. Občas je dobré si připomenout jaké to bývalo být dítětem, které žije ve svém světě a "řeší" dospělácké problémy po svém. 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chcelo to síce kúsok sebazaprenia, ale dalo sa to zvládnuť. Taký rodinný film pre najmenšie deti, naivných dospelých alebo pre tých, čo nevedia čo z časom. Podpriemer. 40/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná komedie. Přiznám se, že jsem se na tento film dívala kvůli Seleně Gomez, protože tahle holka mě v poslední době nějak zaujala, ale bohužel, v tomto filmu se nejedná o její hlavní roli a středem pozornosti je zde malé třeštidlo jménem Ramona (Joey King), což není sice špatné, protože tahle holka má v sobě jakousi jiskru (jak už napsal Fr - můžeme v ní vidět kousek Denise i Pipi), ale přece jenom - v době zhlédnutí jsem nebyla přímo nalazena na film, kde je hlavní postavou devítiletá holka s bujnou fantazií. A to možná trochu sráží mé hodnocení. Vidět to ale jindy, je dost možné, že by se můj dojem vyšplhal i na čtyři hvězdičky. :) ~(3,4)~ ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých pekných detských filmov, ktoré hovoria o fantázii a jedinečnosti každého dieťaťa. Hlavná hrdinka pociťuje presne to ako niektoré deti v tomto veku. Je to realistické, pekné a plné farieb a chuti do života. Je to presne taký film aký si pustíte a hneď si spomeniete na čas, kedy ste si aj vy predstavovali, že skáčete do vody, alebo padáte z veľkej výšky. Čo sa týka scenára, bol primeraný, hudba príjemná(OK Go) a herecké obsadenie veľmi dobré. Joey King si okamžite obľúbite, prirastie vám k srdcu(podtrhuje to fakt, že kedysi som mala rovnaký účes). Selena Gomez je príjemná, nevyniká a zvyšné herecké obsadenie ako Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel či John Corbett(ktorý exceluje vo filmoch z deťmi) je taktiež veľmi dobré. Určite sa pobavíte. 85% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjmená rodinná jednohubka postavená na kouzelné titulní postavě. Ve svých devíti letech je roztomile svá, má bujnou fantazii, ne vlastní vinou jde z průšvihu do průšvihu a člověk si ji prostě nemůže neoblíbit. Navíc jsou všechny obvyklé rodinné trable, od protivné starší sestry po finanční potíže po ztrátě zaměstnání nahlíženy jejíma očima, které jim dávají zase trochu jinou perspektivu než je u rodinných dramat obvyklé. Je to zábavné, pohodové, optimistické a především milé. Zkrátka fajn pohádka pro celou rodinu, pokud chcete navodit pohodu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Já nevím, asi se ze mě stává citlivka, ale tohle mě dostalo. Na Ramonu jsem narazil v podstatě náhodou a k mému překvapení jsem dostal krásně přirozený, vtipný, velmi dobře odehraný rodinný film s obyčejným příběhem, ale neobyčejnou atmosférou. Jednoduše takovou milou a chutnou jednohubku, na které si milerád ještě alespoň jednou pošmáknu. :-)))) Ke všemu si myslím, že tento filmeček je mnohem lepší než desítky jiných (bohužel lépe vydělávajících a známějších) komedií, které se na nás valí pod tlakem komerce. 90% (DABING HRŮZA) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

film s krásně rodinně laděným ducham, není to nic skvěláckého, ani to nepřináší žádnou úžasnou myšlenku či ponaučení, ale bylo to sympatické jednou po čase koukat na trampoty jednoho prdlého děvčátka ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela fajn film. Moje hodnocení mohlo být i lepší nebýt těch pár trapných scén. Trochu to kazilo celkový dojem z filmu. Jinak herecké obsazení musím pochválit. To mi hodně sedlo. Dávám 60%. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem ta Joey King je skvělá! Doufám, že ještě budou další příležitosti, kde se na její talent budeme moci dívat. Ramona je povedený rodinný film, který má jak děj, tak nápad a švih s trochou humoru a prostě skvělou hlavní hrdinku. A to se běžně nerozplývám nad dětmi. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Malá Ramona je protivný, rozmazlený fracek, který na co sáhne, to podělá. Přesto si ji hned od první minuty zamilujete. Příjemná rodinná komedie, která neurazí. Náročnějšího diváka ale ani ničím novým nenadchne. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Nezávadná sladká rodinná komedie o neexistující ideální rodině s hyperaktivním, až přehnaně roztomilým dítkem. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Veliké poselství zabalené do dětsky zábavného i dojemného filmu. Buď sám sebou, dělej to co máš rád, buď šťastný takový, jaký jsi. ()

Reklama

Reklama