Reklama

Reklama

Recenze (8)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Humusák Mareš a jeho nepřiznaná gay orientace. Stojí ho to velký prachy, když to chce maskovat. Píchat do řitě transexuála Faltýnovou mu to vynahradí a co víc, dva dny se s ní neuvidí. No a tím pádem dosáhl zdařilé simulace gay soulože. A pytlík, co jí bimbá mezi nohama přilepí isolepou. A má to zadarmo skoro jako tu sekačku. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu souhlasit s dosavadním hodnocením. Líbili se mi především některé duety viz: All X - Eva a Vašek, Nightwork- Anna a samozřejmě Ruda se svým "originálním" hlasem. ()

2mig1 

všechny recenze uživatele

průměrnej pořad pěvecky-soutěžního rázu na sobotní večer - vystoupil nadprůměrnej ruml, následován příjemně průměrnym gránskym, pak celou plejádou šedi a neoriginality (včetně nepochopitelně vítěznýho zonigy), korunovanym mimoidním výstupem durdačový, která opět prokázala svoji nemožnost jakýhokoli kvalitního pěveckýho projevu a okořeněnej nadprůměrně sympatickejma originálama typu x all vs eva a vašek a anča vs klucí z nightworku... ()

Zajímavosti (1)

  • Na koncertu zpívala Skupina Romantik a Michal David skladbu "Diskopříběh", Lukáš Javůrek, Zuzana Stirská a Gospel time "Happy Day", Divoký kočky a Le Monde "Keď príde láska", Pavlína Ďuriačová s klavírem "All by Myself", Anna Umbrová a Night work "Včelka Mája", David Gránský a Šárka Vaňková "Quando Quando", Za 5 dvanáct a houslové kvarteto "Lost", Kamila Nývltová "Sparkling Diamonds", Martina Pártlová a Dasha "Proud Mary", All X a Eva a Vašek "Směs lidových písní", Ondřej Ruml a Vojtěch Dyk "Improvizace a capella", Ondřej Ruml a Wings "Mr. Bojangles", Jiří Zonyga a Věra Špinarová "Smutný rána" a Jiří Zonyga a Jaroslav Svědcený "Když jsem šel...". (Paity)

Reklama

Reklama