Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bailando - Tančím pro tebe je česká taneční show, ve které jde o splněná přání. Polovinu z tanečního páru vždy tvoří známá celebrita, druhým z páru je tak zvaně „normální“ soutěžící, který se do soutěže přihlásil proto, aby získal možnost v případě svého vítězství splnit závazek, nejčastěji humanitárním způsobem pomoci někomu z rodiny. (ČSFD)

(více)

Recenze (41)

kingik 

všechny recenze uživatele

Bailando se nepovedlo, ale to už dnes nikoho nezajímá, protože si na něj už dnes nikdo nevzpomene. Výběr celebrit byl dost nesourodý a jejich taneční um nebyl nějak velký. Nova ráda sází na takovéto pořady a cítí u nich velkou sledovanost. Nic proti tomu, ale pokud se na ten výtvor podívám, očekávám něco zajímavého a ne povrchní show pro pitomce. A tahle show byla sice taneční, ale tanec byl jen záminkou. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaný klon o něco málo povedenějšího "Star Dance". Nemám tyhle taneční pořady v lásce, už upoutávky na Bailando mě znechutily dostatečně, abych se tomu vyhnula. A to málo, co jsem zahlédla... no to mě pose*te, kdo něco takového vlastně sleduje? Jednu hvězdičku dávám za fyzickou snahu zúčastněných. 10% ()

Reklama

Billie777 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak je známo, Nova ráda kopíruje. Nesnese, když má konkurenční televize nějaký hodně populární pořad a hned musí vymyslet něco svého v tom samém duchu. Česká televize slavila úspěch se StarDance a tak si Nova vytvořila svojí vlastní taneční soutěž ale dopadlo to "nečekaně" velmi špatně. Před těmi šesti lety jsem se na to koukala ale upřímně, StarDance to v žádné případě nepřekonalo. Bailando prostě nemělo tu úroveň a eleganci, která k tanci patří a navíc tam všichni ti tzv. obyčejní soutěžící hrály jenom na city diváků a to já nemám ráda. O tanec tu vlastně vůbec nešlo, šlo pouze o to, co nejvíc dojmout diváka a díky tomu vyhrát. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Taneční soutěž kde, vítězstvím je finanční odměna pro blízkého jednoho z tanečníků, druhým z tanečního páru je pak celebrita. Co já NATO? Právě jsme s kámošem dohráli Tekkena a máme na palcích otlačené šipky od zuřivého mačkání. Dáváme špeka a pouštíme Novu. Má zkouřená mysl přemýšlí proč má ta Borhyová tak megavýstřih, proč Jirka Mádl v námořnickém tričku po pódiu pobíhá namísto aby tančil. Kopám do sebe panáka vodky a říkám si, že horší to být nemůže. Může, záběr na rodinu kterou postihla pohroma, všichní pláčí až na mě, se zájmen sleduji své palce a zjišťuji, že jsem schopen hrát Tekkena. Sbohem Bailando. Ano dostal jsem za bojovníka pana Kořínka, vítězství je nevyhnutelné. ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Jé, ČT nalákala pár celebrit do jedné blbosti a pár magorů se na to dívalo - pojďte, natočíme si svoji, úplně stejnou blbost, třeba se na to bude dívat pár jiných magorů. Jo, je to úplně stejný, tak trošku pozměníme pravidla a dáme tomu úplně nesouvisející název, a nikdo nám nebude moct nic říct... To by mohlo být úspěch, ne? ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama