Reklama

Reklama

Nespoutaná divoká láska s tragickým a tajemným koncem. Vincent a Rebeca jsou dva mladí lidé, kteří se potkali v internetové kavárně. Na první pohled se do sebe zamilují a tráví spolu veškerý čas. Tato idyla ale končí o pár měsíců později, kdy je Vincentovo tělo nalezeno v řece a Rebeca je nezvěstná. Případu se ujíma inspektor Hervé Cagan a jeho kolegyně Karine. Ti začínají pomocí internetové sítě rozkrývat neuvěřitelný příběh mladého páru. Během vyšetřování přijde šokující zjištění - Vincent prodával své vlastní tělo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Přes ožehavost tématu a hrstku horkých erotických scének jen vlažná eurokrimi, jalová a plytká jak ixtý díl jakéhokoli (no dobře, tak debilní jako "Explozitůra" přiznávám to není...) konvenčního seriálu. S českým dabingem pak tradičně klesající do bažin nočněnedělních šašskotelevizáckých dementívek... °-/ . . . Tak děti, dorebelujte a poučte se a nešoustejte se starými chlípníky, neboť je to příliš snadný výdělek a vy přes ta vaše vymaštěná povrchní a znuděná myslidla máte přece na víc, že... A ten přešťastný koneček s hodným(!) flicem, no to už teda fakt rači robertka do... Konec konců, no vždyť říkám, že to byla jen taková falešná eurokrimi... - - - - - (Poprvé viděno /želbohu s typicky šašskotelevizáckým česdabingem/ 30.10.2011 na >splihlenecké jebničce< , hodnocení 88., komentář zde otrávený jako desátý - 30.10.2011) ()

Olczyk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o drsném tématu týkající se prostituce mladistvých osob a nejen jí. Obdiv režisérovi za otevřenost, ze kterou to natočil a podal. A závěr filmu se mi moc líbil, kdy mne silně oslovila projevená lidskost ze strany inspektora Hervé Cagana k Rebecce. Tím chci říct, že naprosto souhlasím s tím, že se nemá dosahovat něčeho za každou cenu. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý krimi francouzský film. Musím přiznat, že jsem vytrvala hlavně díky Cyrilovi Descoursovi a Jérémym Kapone. Celková zápletka jako taková je mi jasná..d*vka kluk si po netu v kavárně sjednává schůzky s uchýlnými chlápky a prodává tak své tělo..narazí na slečnu bez jakéhokoliv šarmu a elegance a jaksi se do ní zakouká.Dají si po čase sraz a hned je z nich pár. Kluk d*vka lže holce o své práci a zatímco ji oblbuje tak si pěkně vydělává peníze. Pak dojede na svou hloupost tím, že jeho d*vka kámoš ho "omylem" uškrtí a ještě u toho brečí...Hloupá a nehezká holka otěhotněla s d*vkou klukem a dítě si nechala..prošla jí vražda úchylného klienta a žije šťastně až do teď.Jenže nechápu co to mělo být s tím policejním vyšetřovatelem na konci..zase jsem přišla na tu stejnou věc co vím už dlouho - francouzské filmy se netočí pro hlupáky jako jsem já - bohužel. ()

Dr.Jane 

všechny recenze uživatele

Jak namíchat krimi a tolik různých podob lásky? Asi jako v nenápadně se tvářících Spiklencích. Typově dokonale vybraní herci, má to spád a různé linie příběhu tady zdaleka nejsou jen o různém čase. Láska prodejná, kupovaná, opravdová, všeodpouštějící, neopětovaná... Dost mě to vzalo. Vlastně mě Mermoudův způsob vedení filmu, nevinný úsměv Cyrila Descourse a mj. také neobyčejná obyčejnost jeho milé dostaly přesně tam, kde to nejspíš mělo skončit. Přitom i v tak relativně těžkém tématu žádná extra přehnaná účelová vulgarita. Jen pozor, tohle je fakt filmík spíš pro ženský. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Francouzi nepokazí víno, sýr, ženu a film. Akorát že i když Spiklenci kuli pikle, pikle kuli, mně tam chybělo - ať už v ději nebo ve vzájemných vztazích - jakékoli překvapení. Třeba kdyby Rebeca v podprsence aspoň jednou našla čtyřky nebo kdyby si Vincent strčil cigáro do pusy opačně. Takhle je to totiž jako sledovat Turné čtyř můstků a doufat přitom, že aspoň jeden ze závodníků přistane jinde než dole pod skokánkem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama