Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (540)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ohavně nudné. První dva díly měly alespoň kvalitní vtipné scény, ze kterých se člověk smál třeba minutu v kuse a pak ještě druhý den, když si je vybavil. Třetí díl takovou neměl ani jednu, scénáristická impotence si vystačila s říznutím do prstu při večeři a laciné píchnutí injekce do péra De Nira bylo zjevně vrcholem filmu. To "nejlepší" tedy připravil trailer a samotný film je jen nastavovaná vata. Celý film se tváří jak "návrat hrdinů" a všechno je až moc strojené a vycucané z prstu. Hlavní dějová osa příběhu je o ničem a to, co by jí mělo ozvláštňovat a doplňovat (Jebal a Andi) je ještě nudnější. Na první pohled se zdá, že problém je ve scénáři, ale ten měly prázdný i první dva díly, hlavní problém celého filmu je nulový vtip, nechápu jak si toho tvůrci nemohli nevšimnout. Nefunguje už ani postava De Nira, která v prvních dílech vzbuzovala respekt a její vztah s Jebalem bylo to, o co ve filmu šlo. 50% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování původních dvou dílu komerčně úspěšné série. V trojce uvidíte ještě více hereckých legend než v předchozích dílech což jsem uvítal. Hlavně jsem rád zahlédl Harveyho Keitela. Akorát mě zaráží na co v poslední době přistupuje De Niro. Nechci spoilerovat, ale myslím scénu v koupelně. Upřímně vůbec by mi nevadil čtvrtý díl. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto - tretí diel série nad vodou drží už len sympatia k postavám, pretože množstvo a kvalita humoru je oproti predošlým dielom skutočne moc móc pozadu. Pripadal som si, ako keby bol scenár napísaný za jeden pracovný týždeň akousi nedoštudovanou personou, ktorá za prácu navyše dostala malý plat a tak si svoj hnev vybila na trápnostiach a vyslovených zbytočnostiach typu škôlka pre nadané deti/odrezaný prst/pichanie injekcie do penisu. Niesom žiaden puritán, to rozhodne nie, ale od série "Fotro-lotrov" čakám skrátka omoho viac. No aspoň že DeNiro a Hoffman vždy potešia.) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že mezi druhým a třetím filmem uplynulo šest let, protože příběh zde navazuje přesně tam, kde skončil, a je to pořád stejně vtipné jako tehdy, když jsem příhody Grega Jebala viděl poprvé a následně podruhé. Pravda, zatímco v minulém filmu ještě malí Jebalové nebyly na světě, tak nyní už se mají čile k světu, ale to je jediná změna oproti předchozím filmům. Já jsem se dobře bavil, příjemně jsem si tenhle film užíval a nepřestával jsem se divit, kam na to ti tvůrci chodí. Tahhle série filmů v mých očích neupadá, ale stále si drží své vynikající kvality, které by jí leckteré ostatní filmové série mohly závidět. Robert De Niro je ve své roli stále stejně úchvatný a fascinující jako před 11 lety, kdy roli Jacka ztvárnil poprvé, obzvláště na konci filmu během závěrečných titulků potěšila scénka, kdy si Jack pouští na YouTube video, v němž ho jeho zeť Jebal paroduje na lékařském kongresu. Také Ben Stiller zůstává v roli Grega Jebala důstojným De Nirovým spoluhráčem a pořád má to jejich soupeření stejnou šťávu jako v prvním díle. Barbra Streisand a Dustin Hoffman už potom jen vtipně doplňují hlavní soupěřící pár tohoto filmu. Já nemám co více dodat, bylo to vtipné, bylo to atraktivní, bylo to zajímavé, uděluji opět, stejně jako u obou předchozích filmů, čtyři hvězdy. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Little Fockers se už potřetí snaží pobavit neustálým vzájemným poštuchováním dvojice Stiller/De Niro a k mému příjemnému překvapení jim to pořád funguje. Už to sice není tak originální jako poprvé,ale zase přibyly nové postavy - hlavně střelená Alba byla nečekaně zábavná a troufnu si říct,že až komická. Její scénky zavádění sondy a když sjetá,ve spodním prádle skočí na Stillera do jámy mě odrovnaly stejně jako De Nirova "samo" defibrilace:) Jsem rád, že Jebal opět nezklamal. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 279,3 milionu dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 522,7 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 100 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Keď sa Greg (Ben Stiller) v metre stretáva s Jackom (Robert De Niro), ten mu hovorí, že ide kúpiť mlieko. V reálnom živote má Robert De Niro prezývku "Bobby Milk". (misterz)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama