Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve filmu fungují snad jen akční scény (myšleno bitky). Zbytek filmu bych neváhal hodit do odpadu. Dialogy nelítostně debilní, herecké výkony katastrofální. Ke konci mě již film připomněl Hot Fuzz, kde útočili důchodci. Tady to byli sousedi. Jedna nebo dvě vtipné hlášky nemohou tento film zachránit, navíc se to nejlepší skrývá již v traileru. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další náhodná herecká dvojice v narychlo upečené zápletce, která se bohužel snaží být akční. Kutcherovi agenta nevěříte ani když paroháčským lustrem špikuje roštěnky, Katherine Heigl je tentokrát od začátku do konce otravná a ani jí to moc nesluší, ale hlavně se ti dva prostě nikdy nesejdou, ať už v dialogu nebo v situační komice. Tom Selleck a Catherine O'Hara jako rodiče jsou stokrát přirozenější a použitelnější, i když jim v závěru láme vaz nejdebilnější zvrat v historií celuloidové hmoty. Luketic by možná zvládnul natočit reklamu na Ferrari, kterým se Kutcher v úvodu prohání, ale když dojde na akční scény, agentské rošády a velký finiš, selhává tak trestuhodně, že máte chuť někomu narazit na hlavu prázdný kýbl od popcornu. Vsadím se, že ho vyluxujete už v půlce stopáže, protože věřte, že je příjemnější koukat na nafouklou kukuřici než na tuhle tragickou romanticky anorektickou dvojici, která se snaží tu simulovat Pana a paní Smithovi, tu zuřivě bodat prstem do navoněného kýče amerických předměstíček... sama o sobě je ovšem tak vyumělkovaná a neškodně korektní, že tahle snaha působí až ironicky. Bohužel ne dost na to, abyste se jí smáli. Subjektivně nejdelší film posledních několika měsíců. ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo dost děsné a skoro o ničem. SPOILER: páreček - dominantní muž, který je tajným špiónem - prdlá blondýnka se klony k tomu, aby byla domácí puťka - je docela profláklý a omýlaný. A děj filmu "všichni nás chtějí zabít, já tě ochráním a společně všechny padouchy postřílíme a budeme žít šťastně až do smrti!" mi přijde jako nějaká šablonka. Mimo jiné jsem dneska úplně náhodou viděla i film "Zatím spolu, zatím živi", který je prakticky to samé, jenom tam je trocha pseudopointy. Obávám se, že z psychologického hlediska by tohel prostě nešlo... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Úvodné zvukové intro má na svedomí zreteľne čitateľný Rolfie Kent, čo ma pozitívne naladilo hneď v úvode. Luketic sa nechal jasne inšpirovať najoriginálnejším seriálovým hrdinom Dexterom - hudba+život hlavného hrdinu (kto fičal na tomto seriály ako ja pochopí, že nepreháňam). Niektoré repliky sa mi zdali povykrádané, mierne poupravené, vložené do úst Ashtona Kutchera a ak by to takto šlo aj ďalej, z filmu by sa stal kompilát s romantickou zápletkou. Vďaka za to, že sa to po 20 minútach zvrtlo na odľahčenú zábavu, kde logika hrá tie najposlednejšie husle. V druhej polovici dej pre zmenu nabral kontúry filmu Mr. & Mrs. Smith, Ashton a Katherine si však zachovali svoj štýl. A tak tento film beriem ako paródiu, prepletenú romantikou, vzťahovými peripetiami, vtipnými dialógmi, na ktorých som sa kráľovsky bavila. Pár briblblých vtípkov a ešte problblejší záver filmu jednoducho odpúšťam. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama