Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl is hot! Tuhle myšlenku jsem měla v hlavě celou dobu, co jsem tenhle film sledovala. Na začátku se dozvíme, že se Ashton živí zabíjením "těch špatných". Pak se Ashton a Katherine setkají a to je víceméně vtipný a romantický, ale dost se to vleče. Pak se najednou vezmou a o tři roky později si žijí ve svém domečku na předměstí poklidným a normálním životem. Ashton se svou prací sekl už když Katherine poznal a pracuje jako obyčejný člověk. Pak je teda nějaká akce, kdy vlastně zjistíme, že všichni jejich přátelé jsou vlastně nepřátelé, které je tři roky sledují, pak je trochu křiku, nějaká akce a konec. Můj rozvleklý komentář, kdy rozebírám začátek a pak šup šup a je konec je stejný jako film. Závěr je odfláknutej, špatnej, normální, rychlej a úplně banální. Odcházela jsem z kina zklamaná. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po Bounty Hunter ďalšia pohodovka. Hor sa na Knight & Day. I expect something more. Videné: 2x a svete div sa, na druhý krát som si to užil viac. Predsa len keď v závere každý mohol byť zabijákom idúcim dvojici po krku bol výborný nápad na komédiu samozrejme a klasický prihrávač Rob Riggle je tu k popukaniu. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická rychlokvaška. Něco málo romantiky, něco málo akce. Něco málo toho jiskření a trocha trapasů, pohasínající herecké hvězdy ve vedlejších rolích a ty mladé, hezké, leč méně svítivé v rolích hlavních. K tomu poněkud vícero iimbecility a debilních zvratů, nelogická pointa a příjemná akce. Proč na to koukat po sto padesáté? Protože akce není nejhorší, protože Katherine je slaďounká a Kutcher je dobrý (opakuji: Kutcher JE DOBRÝ), protože Tom Selleck má knír, protože hudba je fajn a protože to má 93 minut, což je pro filmy tohoto druhu naprosto ideální. Stále ale asi tak šestinové až osminové v porovnání s Knight and Day (a to ještě s jeho slabšími pasážemi)... ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na jednu scénu k popukání, kdy Katherine drsně jde s bouchačkou za sukní, byl tento film docela nuda. Do těď jsem netušila, že mě Ashton Kutcher může nebavit. Možná to bylo špatným scénářem, možná to bylo Katherine, které to ve filmu, dle mého názoru, příliš neslušelo..každopádně jsem čekala víc. NIC MOC. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný nájemný vrah se zamiloval, pověsil bouchačku na hřebík, oženil se a jen filmový panic by mohl očekávat, že už si nikdy nevystřelí. Vrahouni jsou zkrátka rutinní sázkou na jistotu, při které sice ústřední pár nijak zvlášť neohromí, ale leccos zachraňuje pragmatický tchán a věčně zlitá tchýně, jejíž ksichty daly mé bránici pořádně zabrat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama