Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

S prominutím..ale tohle je opravdu prvotřídní kravina. Pár, ale opravdu jen pár, vtípků, nezachrání tak ubohej nápad, kterej scénárista s hrdostí pustil do světa. Nechápu pro koho to je určené, ale pro Evropu pravděpodobně ne. O legraci to není, ani o pívě to není...o čem to tedy je? Klasicky o partičce idiotů, co má debilní nápady a ty zužitkuje do kupy nesmyslů, co má diváka bavit. Nebaví. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to taková kombinace Road tripu z roku 2000 a Beerfestu, takže je celkem jasný, že pokud hledáte nějakej inteligentní humor, musíte hledat jinde. Z původního road tripu se toho dost okopírovalo, případně jenom trochu pozměnilo (místo videokazety je tady youtube a tak). Ale mně to ani nevadí. To, co fungovalo tenkrát, funguje i teď, i když je teda fakt, že u staršího Road tripu jsem se bavil víc. Možná je to i zásluhou herců, protože sestava jako Tom Green, S.W. Scott nebo Breckin Meyer jejich mladší následovníky jasně překonává. Z herců zůstal jen DJ Qualls. Co ještě stojí za zmínku, to je výskyt opravdu velkýho množství pěknejch (a často polonahejch) buchet. Celkově mě tohle volný pokračování dnes už téměř kultovního Road tripu pobavilo a musim říct, že svýmu přechůdci nědělá ostudu. Nutno dodat, že je to teda určitě o tu 1 hvězdu slabší. 65% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt kolosální dementní kravina, sice se tu pár srandovních scén najde a odhalených koz tu je víc než nadprůměr, ale ten zbytek je tak blbej, že to celý pošle zpátky do kanálu mezi sobě rovný věci. Navíc ani ten Beer Pong mě moc nebavil, já radši Baseketball. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je asi jasné, že původní originál je jen jeden a ať by tvůrci přišli se sebelepším filmem, tak prvnímu dílu se to prostě nevyrovná. Proto jsem rád, že tvůrci tohoto pokračování nechtěli kopírovat původní film a přišli s novým námětem a novým příběhem, který s tím původním nemá téměř nic společného, vlastně jediným spojovacím prvkem je DJ Qualls v roli Kylea a potom začátek filmu, jenž začíná při prohlídce univerzity, které se účastní zájemci o studium. Pak už se ale rozjíždí nový příběh a já jsem se u toho docela příjemně bavil. Žánr road movie zůstal zachován, vtipné části se tu taky našly (při vzpomínce na scénu, kdy policie zatýká ozbrojenou zlodějku taxíku, se směju ještě teď), a tak jsem nakonec s výsledkem spokojen, dá se dokonce říci, že kvalita filmu mě velice příjemně překvapila, protože v rámci žánru teenage filmů je to více než snesitelné a kupodivu také koukatelné, takže panuje spokojenost. Jediný problém jsem měl s tím, že pravidla toho pivního pongu jsem pochopil až ke konci filmu, ale naštěstí tenhle film nebyl jen o pivním pongu. Herecké výkony si v rámci žánru dovolím označit za zdařilé, neznámí mladí herci to zvládli perfektně a já tak nemám žádný důvod tenhle film hodnotit špatně. Rád si tuhle jízdu někdy zopakuju a filmu tímto uděluji tři hvězdy. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Pořád to samé dokola, aspoň, že jsou tam jako obvykle pěkné ženské:), sice až moc navybírané "štetk*", to už je klasika u takových filmů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 8/10/// +jsou tu pěkný holky, pivní pong má něco do sebe, průvodcem je DJ Qualls -ten bohužel jako jediný zbyl ze staré party, scénář se jen marně snaží aby se mohlo něco dít, příběhově je to vyluhovaný první díl, zábava je tu jen průměrná, ale ve srovnání s původním dílem nebo Eurotripem vůbec žádná, jednou jsem se pobaveně ušklíbl a to na samotném konci, ale prozrazovat nebudu, abych vám nezkazil alespoň tuto jednu srandu/// No jsem dost zklamán. Kdyby se to nesnažilo hrát na pokračování, byla by to neškodná a snad i trochu zábavná komedie a někdo kdo neviděl původní film by se nejspíš pobavil. Jenže srovnávat to s komedií, která patří do TOP 10 v tomto žánru (vedle Deset důvodů proč tě nenávidím, Prci Prci Prcičky, Eurotrip...) to se vůbec nedá. V tomto srovnání Pivní pong prohrává úplně ve všem. Snad jediné co potěší je vaše oko./// Celkem 48%/// ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Direct to video pokračování jedné z již klasických teenage komedií nepřekvapilo, ale naštěstí ani nezklamalo. Drží se konceptu prvního dílu, má to celkem spád a zůstal aspoň DJ Qualls v roli vypravěče. Ovšem obsazení hlavních rolí se tentokrát moc nevyvedlo a některé scény jsou vyhnané ad absurdum až to bolí. V rámci žánru těžký průměr, který nevytáhne ani zvučné jméno... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrá teen komedie s armádou spoře oděných slečen, která tímto jedničku se kterou má společnou pouze herce DJ Quallse, překonává. Ten se tentokrát nestará o komediální složku jak tomu u něj bývá zvykem, protože na campusu už má vyší funkci a zájemcům o studium vypráví příběh svých nedávných studijních kamarádů, kteří se rozhodli jet v ukradené dodávce přes půlku států, aby se mohli zůčastnit prestižní soutěže v pivním pongu. Hra jejíž principem je co nejefektivněji vhodit míček do pohárku s pivem. Andrew(Preston Jones) na poutači k turnaji uvidí svou dávnou lásku Jenny (Julia Levy Boeken) z které je ted sexbomba s francouzským přízvukem a i přes to, že má mírně afektovanou a hlavně žárlivou přítelkyni (Julianna Guill), tak se rozhodne znovu nalezenou starou lásku navštívit a nezapomene si vzít s sebou potrhlé kámoše (Nestor Aaron Obsera, Michael Trotter) a také bohatého araba (Danny Pudi) s legračním přízvukem, který z velké části obstarával humorné gagy. Než dorazí do cíle tak se staví ve stripclubu, vezmou pochybnou stopařku a potkají dívčí církevní spolek, aby pak ve velkém finále turnaje zdolali svého úhlavního soka. Je to milá blbinka, ale přesto se snaží vymyslet originální gagy a neútočí s výrazně oplzlým humorem. V žánru teen komedie je těžké přijít s něčím novým a neokoukaným, ale tady je hlavní atrakcí pivní pong a solidní porce humoru a pěkných děvčat. Od teen komedie ani nic jiného nelze čekat. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sice to má děj, ale nepřichází s ničím novým, je to tuctová teenage komedie, která má spád, ale nesmál jsem se při ní a určitě nečekejte žádný chytlavý hlášky. 2* jsem dal už daleko lepším kouskům. 30% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nevydařená komedie, které zcela chybí to podstatné - humor. A pokud tu byl, nedokázal jsem ho zachytit. Slaboduchý scénář, nudné, stokrát omleté situace, hustě sázená žánrové klišé, nevyrázné herecké výkony, rutinní režie. Polonahé holky to nezachrání, přestože snaživě vybíhaly snad do každé druhé scény. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nespojité rádobyvtipné scény promíchané s nechutnostmi. Raději se od takových prvoplánových taháků peněz z kapes teenagerů držet co nejdál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pokračování trochu uteklo ale zato dokázalo dobře pobavit a to jsem se fakt bál ale i přesto jednička bude pořád originálnější se skrytým plus zábavy. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Opravdu výtečný film, pokud chcete umřít nudou a nemáte po ruce Babovřesky. Já se chvílemi tak nudil, až jsem chvílemi uvažoval o tom, že si zajdu do lékárny a koupím si lexaurin. Už jen ten děj - borec jede za starou známou aby ji ohnul i když jednu babu má doma a navíc sexovatelnější. Kdyby místo beer pongu hráli třeba ruskou ruletu s kalašnikovem, jistě by to bylo vtipnější. A Abed z Community a pár pěkných bab tuhle stolici ze dna nevytáhne. ()

sonnak odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem těšil na nějakou nenáročnou, vtipnou, přihloplou taškařici, a on to je hrozně smutný film. Neobsahuje totiž ani jeden opravdu podařený vtip, což je na komedii celkem výkon. Co je ale horší, nemá ani jednu jedinou silnou scénu, a to dokonce ani silně znechucující, což je u tajtoho žánru k nevíře. Scénář musel napsat absolutní debil, protože je to jakási zmatená a opravdu blbá zoufalost, což se u primitivity žánru jen tak nevidí. Neskutečně slabé (všechny) a nesympatické (většina) postavy jsou jen posledním hřebíčkem do rakve. V kontextu s prvním dílem, který je i po deseti letech jedním z nejlepších teen road movies komedií a dost možná stále nejlepší, funguje pouze jako nádherná ukázka, jak pokračování nemá vypadat. Jeden stejný herec a pár odkazů (těžko říct odkazů; jde spíše o silně nepovedené kopie scén z prvního dílu), které ale fungují ještě míň, než zbytek a spíše, než aby potěšily, jsou tak trochu urážející. Road Trip si totiž takové "pokračování" nezasloužil. Nefunkční film na všech frontách a absolutní dno žánru. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohrané téma, ale docela pobaví. DJ Qualls je jako vypráveč skvělý, pár vtipných momentů se tam najde, film má spád - nicméně, na víc než průměr to není. ()

Reklama

Reklama