Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, rádoby vtipné × vlastně o ničem. Nejsilnějším článkem příběhu byl možná ten chlapec po odvykačce. Jinak katastrofa. Na film jsem se dívala kvůli Lauren "Lorelay" Graham. Kdo teda ten slavnej Arlen byl to vlastně nevím, asi tak trochu psychicky nevyvážený člověk se skvělým slovníkem pekelných výrazů. Film je to pohodový, nenarušuje. Asi si sednu a taky si vymyslím pár otázek.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantika, nenápadná a zdánlivě průměrná, přesto nesmírně okouzlující, báječně zábavná, nečekaně lidská a bez jediného hluchého místa. Mnohem lepší než Lepší už to nebude, kterou tak trochu připomíná. Lauren Grahamová je sympatická, ale Jeff Daniels ten je dokonalý, možná v postavě Arlena Fabera vytvořil svou vůbec nejlepší roli a podle mého hladce přehrál Jacka Nicholsona v podobné roli. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to minulo. Přišlo mi to sice trefně civilní a občas se objevila nějaká ta fajn situace (začátek s pošťákem je super), ale jinak to bylo natahované a o ničem. Lauren "Lorelai" Graham je velmi příjemná a potěšila, na druhou stranu Jeff Daniels mi zrovna nepřišel jako člověk, o kterého "se vyplatí bojovat". Podprůůůůměr 4/10! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Oddechový film na pomezí dvou a tří hvězdiček. Jen ten český název mi přijde trochu moc nadnesený, protože ve skutečnosti se o smyslu života ve filmu nic moc nedozvíme. Jde spíš o propojení osudů několika lidí. Role Jeffa Danielse byla navíc docela zajímavá. Tím to však hasne - bohatě stačilo na jedno podívání. ~(2,6)~ ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokud by Arlen Faber skutečně znal odpověď na všechny otázky, tak bych se ho zeptal na to, proč jsem vlastně na tenhle film koukal. Sám v něm totiž doteďka hledám nějaký větší smysl a vůbec přemýšlím, o čem vlastně byl. Víceméně to byla hodina a půl nudy proložená sem tam nějakou tou zajímavou nebo vtipnou replikou. To je však i na ohodnocení průměrnými třemi hvězdami málo. Jeff Daniels a Lauren Graham hráli sympaticky a drželi snímek trochu nad vodou. Především za jejich výkon nakonec dávám dvě slabší hvězdy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama