Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

nash. 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantika, nenápadná a zdánlivě průměrná, přesto nesmírně okouzlující, báječně zábavná, nečekaně lidská a bez jediného hluchého místa. Mnohem lepší než Lepší už to nebude, kterou tak trochu připomíná. Lauren Grahamová je sympatická, ale Jeff Daniels ten je dokonalý, možná v postavě Arlena Fabera vytvořil svou vůbec nejlepší roli a podle mého hladce přehrál Jacka Nicholsona v podobné roli. ()

FilMiki 

všechny recenze uživatele

Lidi se ovlivnujou a doplnujou, hledaj a ztracej, /pak mozna znovu nachazej/, milujou a zaroven z toho maji strach,...skladba Mr. Pitiful by Matt Costa me u titulku bavila..a jinak? konecne naka romanticka komedie co neni tak blba a producenti nemaji strach ze 50ti-leti herci nezaplati naklady. Teda Larelay je furt dokonala;) ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Roztomilý film s ohromnými vtipnými a sviežimi hláškami a možná i s posolstvom. Je to úplne jednoduchý príbeh zo života, ktorý sa nesnaží za každú cenu byť vtipný a presvedčiť diváka o niečom. Romantická stránka filmu mierne zaostáva a nie je dotiahnutá dokonca, ale tento film si to ani trocha nevyžaduje. Herci hrali úplne prirodzene aj malý Alex bol úplne rozkošný. Podobný film: Dan in Real Life. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Arlen Faber – muž, který nám dovolil nahlédnout do nebe..... Ovládl 10% trhu, dobyl svět. Je to Muž s odpověďmi na životní otázky, protože má přímý kontakt se samotným Stvořitelem. A věřte, umí nádherně a od srdce nadávat! TAKOVEJ JINEJ ROMANTICKEJ FILM o podivínským (úspěšným) spisovateli, jenž je (svým způsobem) vtipnej. A taky film o tom, že všichni někoho potřebujeme (a není to Bůh). Obyčejně zajímavej příběh s žádným vyloženě kladným a k zamilování hodným hrdinou, který má duši a zřejmě někomu zvlhnou i oči. OČI !!! Romantika pro ty sentimentálnější. Ti ostatní ať si jdou zaprci-čkama. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem ,,chabrus“ na záda. 2.) Jsem spisovatel a nevím o čem psát. 3.) Jsem milovník krásných a líbivých frází. 3.) Zoufale hledám odpovědi na své otázky (jednou provždy – nehoří!). 4.) Jsem expert na neobvyklou romantiku. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to minulo. Přišlo mi to sice trefně civilní a občas se objevila nějaká ta fajn situace (začátek s pošťákem je super), ale jinak to bylo natahované a o ničem. Lauren "Lorelai" Graham je velmi příjemná a potěšila, na druhou stranu Jeff Daniels mi zrovna nepřišel jako člověk, o kterého "se vyplatí bojovat". Podprůůůůměr 4/10! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama