Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenze (44)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Ctyri cerni si vyjedou na chatu,oslavit narozeniny.Prida se dalsi ctverice belousu,ale po ranu se nekdo ztrati a nastava dlouhe hledani,uz ani nevim koho.Kazdopadne bili zmizeli.Do toho jeste mistni lesni chirurg a vlasovy stylista pripravuje odvar s babskeho ucha.....Nema to napeti ,ani stavu.Par krvavych scen ,celek nezachrani. ()

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Nekvalitní sračka, která působí naprosto vtipně, ne však hororově. Celé jsem to prozíval a musel jsem dokoukat až dnes na počítači, protože jsem u toho usnul. Díky "kvalitnímu" obrazu a scénám ve tmě jsem vlastně pořádně ani neviděl, kdo ten vrah je. No a konec ? Ten jak by vypadnul ze Scoobyho Doo. Už jsem jen čekal kdy vrah prohlásí: "Nebýt těhle negrů, určitě by se mi to podařilo". 5% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudný a roztahaný horor. Neboly slasher s nadpřirozenýma prvkama trpý šíleně moc nedostatky, třeba na absenci zajímavého vraha, to proč vraždí, a způsobem jak vraždí je dost smutné. A ani herci hrající oběti na tom nejsou moc dobře, hlavní hrdina je strašně směšnej stejně tak jako jeho kamarádi, navíc postavy jsou tak strašně blbí až to bolí. Nicméně začátek celkem ušel a diváka nalákal ale to je vše. Žádné gore, vraždy jsou off-screen a atmosféra je nulová, a při tom ta chatka vypadala nadějně, bohužel z tohohle moc radost nemám, původně jsem chtěl jít i do dvojky ale raději ne. Zatím. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Hudbu k filmu dělal Ceiri Torjussen a hned úvodní song v titulcích mě tak vzpěnil krev, že bych je zabil hned. Hip - hop a techno, hrůza. Ale není se co divit, sledujeme totiž příjezd dvou dvojic černé pleti na vypůjčenou chatu. Za nima tam později přijedou dvě dvojice bílé pleti. Oslavují narozeniny jedné z nich a po oslavě se začnou rozcházet. Někteří do lesa - běloši - někteří zůstávají v chatě - černoši. Poučení - nechoďte do lesa ožralí. Čekal jsem kdy se černoši začnou rasisticky zmiňovat o běloších, tak jak to u těchto filmů bývá zvykem. A nečekal jsem dlouho, začalo to docela brzy. Celkem ve filmu zaznělo z úst herců černé pleti pět vět z rasistickým podmětem. CITÁT - Hele jsme parta černejch lidí ve městě bělochů.......... A zatím, co jsou běloši mučeni a uchvatitel jim řeže třeba uši nebo vytrhává zuby, chtějí naši pozůstalí, černé pleti, odjed z města. Nejsem rasista, to ne, ale ten film na mě takhle působí. Nakonec jsou uneseni i tři ze čtyřech černochů, ale ani jeden není ve filmu mučen, na rozdíl od všech bělochů. Ke konci už to bylo hodně zmatlaný a místama i směšný. Na tom filmu mě vůbec nic nezaujalo a proto mu dávám odpad. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý horror, kdyby tam byla špetka napětí, více krve apod. Klasická vyvražďovačka. Černí na chatě v lese a v okolí pobíhá psychopatický vrah - plastický chirurg. Chirurg pracuje doma. A tak například oskalpuje blondýnku a černovlásku a černovlásce pak přišije blonďaté vlasy i s kůži. Prostě takový kadeřník amatér. Navíc se všude plete malá holka. Její roli jsem však nepochopil.... 40% ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama