Reklama

Reklama

Hisss

  • Indie हिस्स्स (více)

Obsahy(1)

Příběh se zakládá na legendě z dálného východu o hadích lidech. Tito tvorové se nazývají Nagové. Žena ovládající schopnost brát na sebe lidskou i hadí podobu se vydává na cestu pomsty za lovcem z Ameriky, který zajal jejího kamaráda. (TomikZlesa)

Recenze (38)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo ani tak špatné a slabé, jak jsem čekal. Až prudce romantická legenda o hadí královně, hledající svého uneseného milence a sesílající smrtelné tresty na všechny, kdo jí stojí v cestě a ubližují ženám, má velmi slibné scény, dokáže být překvapivě drsná a některé masky a triky jsou hodně působivé (to vše navzdory evidentními nízkému rozpočtu). Nechybí ani tradiční taneční číslo. Matka je hrozně zábavná. Záporák patřičně slizký (byť jeho představitel místy přehrává). Samotná ta legenda je hodně zajímavá. Film má silný sociálně-kritický kontext. Jeho slabinou je stopáž a místy nevhodně zvolený hudební doprovod. V kratší středometrážní verzi by to bylo působivější. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Lynchova dcerka tentokrát pořádně zklamala. Surveillence mě před dvěma lety docela zaujalo. Mělo pěknou atmosféru, zajímavý scénář a bylo takové ... lehce lynchovské. Hisss je oproti tomu velkej krok vzad. Směšný monster horor srovnatelný s levnou video či TV produkcí, a to bohužel nejenom v podobnosti triků, které vypadají jak z dob vlády krále Klacka. 3/10 ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slušné. Veľmi sa mi páčili efekty, v ktorých sa tá slečinka premieňala na kobru alebo naopak. Keby tam bolo takýchto scénok viac, dal by som aj plný počet. Dej zaujímavý, mŕtvych bolo dosť, akurát by to chcelo ešte výraznejší záver. Vlastne film dosiahol svoj vrchol už v nejakej 25. minúte a nič tú pekné premenu neprekonalo. Na indické pomery je to určite nadštandardný film (najmä kvôli výberu hlavnej hrdinky, originálnemu námetu a vizuálnym efektom), aj keď nie je úplne najlepší. Ale bavilo ma to. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Premena ženy na kobru bola pekne nasnímaná, ale trikovo to bolo pekne úbohé. Príbeh je totálne uletení, vo viacerých fázach nezmyselný a má veľa zbytočných scén. Bola tu ponurosť, ale v minimálnom množstve a bola tu aj zábavnosť, ale na takých miestach, kde film mal byť vážny. Krvavosť pri smrtiacich výpadoch kobruše bola dosť slušná a to je aj to jediné, čo za niečo stálo. Remeselná stránka filmu bola strašne slabá a herci boli mizerný. Vo veľkej miere tu prevláda trápnosť, veľmi slabý Indický horor.Videné v rámci Season Chalenge Tour 2015. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Feeling indického filmu je fakt že silný so všetkými jeho kladmi aj zápormi, ako v každom indickom filme aj tu sa tancuje a i keď po tej scénke nastane tá premena (strašnej peknej indickej herečky na hada) je ak nie k smiechu tak určite k plaču. Scenár z nezvyčajného námetu nevyťažil absolútne nič, takže tentoraz to pani Lynch bohužiaľ nezvládla. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Filmováno současně v angličtině a hindštině. (TomikZlesa)
  • Film se potýkal s problémy kvůli probíhající stávce Federation of Western India Cine Employees zahrnující přes 100 000 pracovníků indického filmového průmyslu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama