Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Koukat se jak do supersilného zombíka sřílí půl minuty čtyři týpci a zombík se jen vesele třepe a sejme dva z nich,protože nikoho nenapadne střílet jinam než do hrudníku=to je nuda.......Spousta hloupé akce,prázdné pokusy o moralizování,nesmyslné chování postav,nechtěně směšná drsnost=Velmi jednoduchá zábava,dobrá asi jen těsně po osihodinovce někde v továrně u pásu ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Zase tak brutální ani krvavé, jak se různě před uvedením filmu psalo, La Horde není... Partička rádoby drsných policajtů si jde vyřídit účty do jednoho baráku s několika parchaty, kteří jim zabili kolegu... No a tím vlastně scénář končí... Pak už následují jen ničím nenápaditá jaktka, kde se zběsile střílí po všem co se hne a naprosto stupidní rozhovory, mezi vyloženě nesympatickými postavami... Neříkám, že je to vyložené zklamání, veterán s kulometem nebo jatka v garáži byly hodně dobré, ale mé očekávání byla o mnoho větší... Prostě průměr... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Policajná jednotka, ktorá pozostáva z policajtov a jednej ženy, chcú vtrhnúť do bytu gangu, aby odplatili smrť svojho kolegu, len sa to posralo a ten gang ich zajal a jedného aj zabil, len to bola predohra k očakávaným zombie. Nech si myslí, kto chce čo chce, ale toto je jeden kurevsky nadupaný film plný akcie s hemžiacimi sa zombie. Tu nečakajte, že zombie imitujú tučniakov alebo ho môžete, len tak premôcť holými rukami, tu je znázornená zombie ako špinavo až kurevsky krvilačná beštia s prvkami upíra. Je rýchla a aj silná, ale hlavne hladná. Mám rád zombie filmy a zombie filmom som dal aj slabé hodnotenia aj keď sa pohybovali v červených číslach a zas naopak slabým hodnoteným filmom som nasúkal aj najvyššie hodnotenia a bavia ma viac akčné zombie filmy, tak to je, ako aj tento. A aj postavy ma bavili ,boli čisto chrapúnske svine, ale mali drsné hlášky. Je pravda, že ten totálne nepríjemný zvuk, čo vydávali zombie má dosť rozčuľoval. Pár vyšinutých gangstrov, zmätený policajti a jeden starký z krompáčom, a k tomu rozhádzané dialógy viac menej o ničom, aj to je v tomto filme. Ja vám poviem, čo je to Hardcore. Má to veľa chýb, hlavne dialógy, ale aj postavy sa chovali debilne. Ale spokojnosť na mojej strane je. Masky boli obyčajné ale realistické. Gore tak toho bolo veľa a tu som spokojný. Tento film má od dokonalosti ďaleko, ale hlavne, že som sa bavil. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Paráda. Takhle nějak má vypadat akční zombie nátěr. Parta drsných francouzských policajtů musí spojit s podobně drsnou skupinou gangsterů a dostat se z vybydleného baráku plného sprintujících mrtvol. Mělo to vlastně všechno, co od podobné žánrovky chci, takže zběsilé tempo a dostatečně kvalitní gore. Plus tu byla navíc i jistá dávka vtipu, o kterou se staral veterán z Indočíny a mě osobně se líbila policistka, která byla nějakým zvráceným způsobem sexy. No a v originále potěšilo i těch pár českých slovíček, ačkoliv jsem si zprvu myslel, že mám nějakou verzi, kde mi blbne zvuková stopa. Tady se Francouzům sluší zatleskat. 85% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama