Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S MTV Cribs dostanete šanci bez omezení nahlédnout do života a příbytků těch největších světových celebrit. Robbie Williams, Snoop Dogg nebo Missy Elliot vás nechají navštívit jejich ložnice, kuchyně a obýváky kde vyprávějí o svých nejnovějších projektech a osobních plánech. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Považujem sa za náruživého športového fanúšika. Najviac sa orientujem v NHL, ale aj v ostatných najvyšších amerických ligách mám celkom prehľad. Viem, že v hokejovej NHL, baseballovej MLB, footballovej NFL a basketbalovej NBA sú sústredení tí najlepší borci z celého sveta. Majitelia klubov sú ochotní platiť svojim najkvalitnejším hráčom astronomické čiastky. Pri tej drine a výkonoch, ktoré počas náročných sezón, podávajú si iste svoj plat zaslúžia. Nezávidím im ho. Vôbec ma však nezaujíma aké gýčové, moštrózne vily a predražené luxusné autá si za ne kupujú. To mi je úplne jedno. No a tie ďalšie, väčšinou afroamerické hip-hopové, celebrity sú mi už úplne ukradnuté. * ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj štyri hviezdy, ale keď vidím afroamerického hip hopera, ktorého som v živote na žiadnej hudobnej televízii nevidel, ako predvádza svoje štyri luxusné autá a desať kúpelní, tak začínam mať s našim žičlivým kapitalizmom mierny problém. So športovcami, hercami a hudobníkmi známych kapiel a ich kribmi a bohatstvom žiadny problém nemám. Veľmi originálna relácia. U mňa vedie diel s tým liliputom z Austina Powersa, veľmi sympatický a skromný chlapík. Opak takého 50 Centa a jeho veľkých LCDčiek v každej sprche. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

A že vraj na veľkosti nezáleží. Ale prosím Vás. Pozrite si zopár dielov a pochopíte. Čím väčšie, tým lepšie. Lebo len tak dokážete ako dobre sa máte. Teda tak to aspoň vidia celebrity. Teda ľudia ku ktorým smerujú svoje zraky milióny a milióny divákov. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Až jednou vyhrajete ve Sportce, bude se Vám tenhle pořad hodit jako inspirace. Jinak je to většinou "na jedno brdo". Exhibování celebrit, zhovadilosti za které se dá vyhodit majlant, no prostě pozlátko, jak se patří. Překvapivě se na to ale celkem dobře dívá. Doporučuji díl s basketbalovým obrem Shaquillem O´Nealem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Svoju zaujímavosť to určite má, aj keď to, čo tým sledovali vrátane ich filozofie je iné ako moje nazeranie na život a nepovažujem tú ich filozofiu dokonca ani za vhodnú na prezentáciu iným ľuďom. Ukážu vám najmä bizardnosti, luxus, aby ste mali motiváciu dostať sa tam kde oni, ale nepovedia vám, že väčšinu z tých vecí nepotrebujú a sú to hlúposti, ktoré by viac pomohli niekde inde. Je tam malá dávka vtipu, ale za veľa tento program nestojí. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

"S MTV Cribs dostanete šanci bez omezení nahlédnout do života a příbytků těch největších světových celebrit." No, tak se slovy "bez omezení" bych byla trochu opatrná. Pokud máte dobrý žaludek a budete zvládat věčně měnící se, skákající a místy totálně zblázněnou kameru, možná něco zahlédnete. Já jsem také občas něco zahlédla. V podstatě byly všechny domy vybavené jak přes kopírák, bez nápadu a možná i jedním bytovým architektem, možná tím nejdražším:), kdo ví. Nezapomenu ale na apartmán Mariah Carey, kde měla úplně všechno (nábytek, podlahy, stěny, stropy) zlaté nebo pozlacené. Být tam já pár minut, mám vypálený oči. Takové výstřelky mě nechávají chladnou, ovšem co tak trochu závidím jsou ty jejich nabušený lednice a obrovský bazény :). ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Některé díly nabídly zajímavou sondu do vil slavných, vždy ale záleželo na tom, kdo svůj dům předváděl. Některé "hvězdy" by zasloužily pěkně nakopat do zadku už jen za své výstupy. Myslím, že jde o sérii, kterou musel někdy vidět každý a alespoň jednou si zazoufat, že o něčem takovém si můžeme nechat jen zdát... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni špatný pro ty, který tenhle typ hvězd sledujou. Bohužel to já nejsem. Hvězdy co já poslouchám aspoň dokázali něco velkýho a nejsou to zazobanci už od narození. A opravdu nechápu, proč tam všichni ukazujou i svojí ledničku. Prostě chujovina. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Zbohatlí amíci sa predvádzajú so svojimi "chatrčami" a luxusným vybavením na ktoré "zarobili" zo svojho povolania DYn/DCÉRA a ktoré si vôbec nevedia vážiť... nuda ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Dokonalý americký produkt při jehož sledování si člověk uvědomí jaký vlastně je.90% závist, 9% nezájem a ten zbytek sympatie. ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Dom veľkosti paláca, 7 kúpeľní a samozrejme v každej sprcha, vaňa , vírivka s LCD, 5 obývačiek, 3 kuchyne, ktoré ani raz nepoužili, herňa , kde je všetko od šipok až po biliardový stôl so sluhom a pokerový stôl s krupiérom, fitnesko veľké asi ako celý môj dom aj so záhradou, 6 spální s posteľami 6x8 metrov, predsieň s fontánou uprostred a samozrejme obrazy svojej podobizne na každom kroku, aby si pripomínali aký si dokonalý a bohaty xD ....a ešte som zabudol na bazén, motokársku dráhu , 5 áut pričom jedno drahšie ako druhé počnúc , dajme tomu, 5 miliónmi dolárov, záhrada taká veľká, že ani samotné hviezdy kam siaha, altánok , teda ak sa to tak dá nazvať , s piatimi grilmi, barom, obsluhou, a plazmami na stenách kdekoľvek sa im hlava otočí a nesmieme zabudnúť nato, že všetko je vyrobené na zakázku, vlastnoročne a celý " dom " sa nachádza na najžiadanejšom mieste s výhľadom na more. :) .....ach jaj nebolo by od veci. Žiť sa dá aj bez toho, ale hold keď nato je, tak prečo nie. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, jak bydlí skutečné celebrity, kolik mají aut, koupelen a domácích kin nebo bazénů? Pusťte si MTV Cribs.... neboli luxus v TV. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Proč se nepodívat, jak někdo okázale bydlí... Můžu se inspirovat na časy až budu sama bohatá.:D Jinak absolutně nic objevného. ()

Reklama

Reklama