Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle projektu jsem došel čirou náhodou kdy jsem proklikával internet a na youtubu narazil na jedno video. Od te doby jsem jednoznačným fanouškem Jamese Rolfa. AVGN se zaměřuje na staré hry, převážně NES (chcete-li Nintendo Entertainment System), a občas okomentuje inějaké periférie různých videoherních konzolí. Nejedná se ovšem o klasické recenze jak si je dokážeme představit z různých televizní, ale o mnohdy hodně promyšlenou záležitost ke které si sám píše scénáře a repliky. Hlavní otázkou asi je jak může člověka zaujmout recenzování videoher z devadesátých let minulého tisíciletí. Odpovědí je geniálnost jednotlivých recenzí, Jamesi se totiž zaměřuje hlavně na titulky jež se na CSFD označují jako Odpad!. To sebou přináší mnohé komické situace a Jamesovy komentáře se rozhodně nedrží při zemi. Pro silné slovo se rozhodně nechodí daleko (to už naznačí i samotná znělka) a jednotlivé výlevy se tak stávají naprosto kulervoucí zábavou. Přesto, že se jedná pouze o webový projekt, jeho profesionální úroveň by se mohla srovnávat s mnoha televizními počiny všeho druhu. Co říci závěrem pokud vám nevadí drsný humor a jste alespoň trochu geek budete se královsky bavit. Pokud nejste ani jedno ale chcete se naučit anglickou vulgární mluvu je pro vás tenhle seriál určen úplně stejně. PS. James má podobných projektů více, ať už jde o Board James, kde recenzuje staré deskové hry, a nebo Monster madness kde se zaměřuje převážně na monster a hororové filmy, pokaždé je to skvělá zábava. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Dokonalý počin vo všetkých smeroch. Geníále zrealizovaný sen každého starého hráča videohier. Nerd podáva satiricko-ironický pohľad na kvalitu klasík z obdobia vlády Segy, Nintenda a Atariho a jeho recenzie sú nadmieru svojské, vtipné a vulgárne. Pre niekoho môže jeho vystupovanie pôsobiť detinsky no pre verných hráčov je jeho správanie iba dokonalým obrazom skutočnosti. Každý z nás gamerov totiž vie koľko ovládačov rozbil a koľko vecí rozkopal kým prešiel frustrujúcu pasáž určitej videohry. Hudba, scenár a dialógy (či skôr repliky) sú bezchybné a nezabudnuteľné. Jediné mínus predstavuje fakt, že tento seriál je orientovaný iba na úzku skupinu divákov, no tí si ho cenia nadovšetko a preto bezrozmýšlania 90%. ()

Reklama

Aquarius 

všechny recenze uživatele

He's gonna take you back to the past / To play the shitty games that suck ass / He'd rather have a buffallo / Take a diarrhea dump in his ear / He'd rather eat the rotten asshole / Of a road killed skunk and down it with beer / He's the angriest gamer you've ever heard / He's the Angry Nintendo Nerd / He's the Angry Atari Sega Nerd / He's the Angry Video Game Nerd ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Cholerik hrá sračkové hry prevažne na Nintende, Sege či Atari, nadáva pri tom ako pohanský dlaždič posadnutý démonom infikovaných čriev a z obrazovky sa valí prúd byvolích hovien za extatického doprovodu drvičskej mantry "FUCK-FUCK-FUCK". Hlavne je to ale brutálne návyková zábavka ktorej som v ostatných dňoch prepadol a tá zvučka o žraní hnijúcej riti prejdeného skunka mi znie v hlave aj počas spánku. Diely ako Action 51, Pepsi Man či Big Rigs ma zošrotovali a to som ani nemal hnačku. ... a nesmiem zabudnúť ani na súboj s Bugs Bunnym čo nerdovi naprdí do ksichtu svoje bobky, humor je tu proste vysoko intelektuálny, na to sa ani Fantozzi nehrabe. V dieli o hrách podľa filmov Sám Doma dokonca asistoval sám Macaulay Culkin ako pizza guy a hru Toxic Crusaders pomáhal osrať ( doslova ) Lloyd Kaufman z Tromy. Debilné hry, bizarné idiotské konzoly, cisterna fekálií a sračky striekajú z hydrantov... je to sranda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Angry Video Game Nerd byl zvolen nejlepším online webseriálem na třetím Mashable's Annual Open Web Awards, který se konal 16. prosince 2009. (skrblik007)
  • Hudbu k úvodní znělce složil hudebník Kyle Justin, který se později i v několika epizodách objevil. Buďto hrál sám sebe nebo některé postavy z her pro 'nerecenzové' scény. (skrblik007)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)

Reklama

Reklama