Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

H34D 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd - opravdu? Vážně je tato laická hříčká jednoho fanouška starých video her tak dobrá? Sám jsem k ni přistupoval skepticky, ale po pár dílech již nebylo cesty zpět. Angry Video Game Nerd mě dostal na celé čáře, jeho smysl pro humor možná není univerzální, ale cílovému publiku, které se zajímá o video hry, se naprosto přesně trefuje do vkusu. Nejsou nadávky jako nadávky, James Rofle umí i nekonečné fuckování a řeči o průjmech neuvěřitelně vtipně podat - vsadím se, že bude v jádru inteligentní hoch s vytříbeným smyslem pro ironii... Seriál však není jen o pomlouvání špatných her, skrze ten nenávistný obal lze spatřit nefalšovanou lásku, ke starým hrám, nostalgie je zde cítit na sto honů, a tak každému, kdo na video hrách vyrůstal, tento amatérský skvost vřele doporučuji. 9/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Videoherní svět má nového hrdinu. Hrdinu, který hravě strká do kapes všechny ty Master chiefy a Snaky a Painy apod. Je tu James D. Rolfe, zuřící videoherní Nerd, který rozseká vše, co vykazuje byť jen i ty nejmenší příznaky akutních střevních potíží zvaných sračka. Do jeho recenzí jsem si ještě stále myslel, že USA je ve vulgarismech značně zaostalá. Děkuji Nerde, žes mě zasvětil do těch nejhlubších fekálních tajů a způsobil několikanásobné úmrtí smíchy. Ale ani Smrt nemá šanci když přijde na řadu další díl tvého pořadu. Dokonalá zábava, výborný hrdina, perfektní koukatelnost, parádní příběh, žádné ovládání, které by šlo podělat. Trefa do černého ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co vyrůstali na osmdesátkových herních konzolách a po obrazovce honili čtverečky co střílely puntíky na jiné čtverečky, dokument neocenitelné hodnoty. Bez ohledu na způsob podání je v tom navíc znát i kus filmařiny. Za co si ale James Rolfe u mě vysloužil uznání, jsou obsáhlé a systematické seriály, ve kterých seznamuje se staršími a polozapomenutými hollywoodskými horrory, sci-fi, béčkovými až obskurními filmy, ke kterým se člověk jen tak nedostane. Hodně štěstí s celovečerákem! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

zábavné i pro toho, kdo na herní konzoli neodehrál lautr nic. Vtipné, zábavné, ale..... Do prdele práce, chce to míň vlastního exhbovaní samotnýho D. Rolfea, míň jeho ksichtů a míň rádoby vtípků a víc se soustředit na recenze. Ps: Má smlouvu s nějakým pivovarem, že pořád ukazuje etiketu do kamery? ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Cože??? Ono to tu je taky? Tady nemám jinou možnost, než plný počet. Dostávám záchvaty smíchu u každého dílu, ale speciálně tento byl unikum (samozřejmě za to může především recenzovaná "hra") - http://www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/52921 . EDIT: Neuvěřitelné, každý díl už jsem viděl minimálně třikrát a James "AVGN" Rolfe je génius. Nejen, že si své repliky píše sám, ale dokáže je tak kulervoucně podat, že se dokáže smát na celé kolo. Navíc i jeho vedlejší projekty, ať už se jedná o zábavný Board James o deskových hrách nebo jeho filmové recenze, jsou zábavné, filmařsky nápadité a poučné zároveň. Já tohoto pána zbožňuji :-) - P.S.: Jelikož tu ještě nikdo nenahodil odkaz, kde si můžete prohlédnout všechny díly, tak tedy činím dodatečně - http://www.cinemassacre.com/ ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí všech dílů budete rozhodně přeborník na anglické vulgarismy. Pod obalem kurev, průjmů a bůvolých hovnen se však skrývá pravá a nefalšovaná láska k videohrám, kterou může pochopit pouze člověk, který byl na podobných strojích odkojen. Téměř každý díl je nesmírně vtipný a navíc vás neskutečně obohatí o nějaké ty, dnes již, historické informace. Člověk se velmi příjemnou cestou seznámí s kompletní historií toho, co předcházelo novodobým X-Boxům, Playstationům, či Nintendu Wii. Rád jsem si připomněl spousty her, které si pamatuji. I když se seriál samozřejmě motá spíš kolem těch opravdu velmi nepovedených her, které vás pravděpodobně minuly, tak občas dojde i na zmínku nějaké super pecky, která vás bavila nejednu noc. Jediné k čemu bych měl výtku jsou hrané pasáže, kdy Nerda chodí navštěvovat postavičky z her, které právě hraje. Občas je i tohle vtipné. Většinou to ovšem sklouzne do absolutní trapnosti, ze které není úniku. Alespoň to působí jako jakési osvěžení. Jamese obdivuji. Je to prostě borec. Ke zhlédnutí je valná většina dílů dostupná třeba zde. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik to má sérií a kolik všechny dohromady trvají. "Zvládnul" jsem něco přes hodinu té první a bavil jsem se skvěle. Jakkoli použití "těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek" zřejmě patří k charakteristice značky, tak mně to připadalo poněkud zbytečné a zcela jsem si vystačil se situacemi s prostým totálním nasráním, kde se náš nerd snaží přeskočit se svou ninja želvou ze stupínku na stupínek, jen aby po dvou minutách zjistil, že "propast" lze jednoduše přejít. Jako jednohubka super... 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní seriál, plný hlášek, nadávek a her. Rolfe je velmy nasraný hráč, který nevynechá větu bez toho aby nenadával(jeho nejoblíbenější slov je jednoznačně ASSSSSSSSSSSS!!!). Mám za sebou všechny díly, a ani u jednoho jsem se nenudil, a musím přiznat že hrát nějaké takovéhle hry jako třeba Dr. Jekyll and Mr. Hyde musí být opravdu strašné. Humor je postavený na nadávkách, ale prostě Rolfe je dokonale vsune tak aby působily co nejpříjemněji. Pak tu najdeme pár hoven, třeba na Bunnym. No já se královsky bavil, pokud máte rádi hry či velkou dávku nadávek jděte do toho. You piece of shit from fucking banana. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jestli smích prodlužuje život, vděčím Jamesovi za několik bonusových let. Let, který můžu propařit na PlayStationu! 90% ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Videorecenze na staré hry v netypickém chování. Asi i takto by vypadalo mé nostalgické ohlídnutí za hrama, které mě terorizovaly i raném dětství. Nejspíše by se ale nejednalo o tak vtipné podání, které předvádí James Rolfe. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

V době, kdy internetovou show může dělat prakticky každej blb, se před pár lety zjevil James Rolfe a dokázal ze své životní záliby ve starých hrách vyprodukovat jednu z nejzábavnějších věcí, co jsem kdy na internetu viděl. "This game sucks so much ass !!!" ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Nemôžem inak ako za 5. Vlastne nikto kto hral niektoré z tých shitty games, čo Rolf recenzuje asi nemôže za menej, pretože Rolf je výborný, show je úžasná a výber hier je skvelý. A je dobré, že nám ukazuje, že ani v tých zlatých časoch kvalitných hier nebolo v hernom priemysle o nič menej odpadu. It fuckin' sucks, it suckin' fucks, it fuckin' blows, it's a piece of shit, and I don't like it. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

No místy je to docela sranda a nemám nic proti tomu podívat se jak se hráli hry tenkrát v pravěku, ale taky sem tam pochybuji o zdravém rozumu pařmena co pořadem provází...6/10. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

GENIÁLNÍ seriál, na který můžu koukat třeba stokrát a stejně se nasměju. Nic lepšího na internetu neseženete. ()

Reklama

Reklama