Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Cože??? Ono to tu je taky? Tady nemám jinou možnost, než plný počet. Dostávám záchvaty smíchu u každého dílu, ale speciálně tento byl unikum (samozřejmě za to může především recenzovaná "hra") - http://www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/52921 . EDIT: Neuvěřitelné, každý díl už jsem viděl minimálně třikrát a James "AVGN" Rolfe je génius. Nejen, že si své repliky píše sám, ale dokáže je tak kulervoucně podat, že se dokáže smát na celé kolo. Navíc i jeho vedlejší projekty, ať už se jedná o zábavný Board James o deskových hrách nebo jeho filmové recenze, jsou zábavné, filmařsky nápadité a poučné zároveň. Já tohoto pána zbožňuji :-) - P.S.: Jelikož tu ještě nikdo nenahodil odkaz, kde si můžete prohlédnout všechny díly, tak tedy činím dodatečně - http://www.cinemassacre.com/ ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí všech dílů budete rozhodně přeborník na anglické vulgarismy. Pod obalem kurev, průjmů a bůvolých hovnen se však skrývá pravá a nefalšovaná láska k videohrám, kterou může pochopit pouze člověk, který byl na podobných strojích odkojen. Téměř každý díl je nesmírně vtipný a navíc vás neskutečně obohatí o nějaké ty, dnes již, historické informace. Člověk se velmi příjemnou cestou seznámí s kompletní historií toho, co předcházelo novodobým X-Boxům, Playstationům, či Nintendu Wii. Rád jsem si připomněl spousty her, které si pamatuji. I když se seriál samozřejmě motá spíš kolem těch opravdu velmi nepovedených her, které vás pravděpodobně minuly, tak občas dojde i na zmínku nějaké super pecky, která vás bavila nejednu noc. Jediné k čemu bych měl výtku jsou hrané pasáže, kdy Nerda chodí navštěvovat postavičky z her, které právě hraje. Občas je i tohle vtipné. Většinou to ovšem sklouzne do absolutní trapnosti, ze které není úniku. Alespoň to působí jako jakési osvěžení. Jamese obdivuji. Je to prostě borec. Ke zhlédnutí je valná většina dílů dostupná třeba zde. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se zpočátku jmenoval Angry Nintendo Nerd. Později byl však přejmenován, protože se v něm začaly objevovat i recenze her na jiné konzole. (skrblik007)
  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • 15. 3. 2012 vznikla 100. epizoda, jednalo se o "R.O.B. the Robot". (P. J. D.)

Reklama

Reklama