Reklama

Reklama

UFO - nejlepší důkazy

(seriál)
  • USA UFO: Best Evidence
všechny plakáty
USA, 2006, 53+73+55 min

Obsahy(1)

Představujeme vám nejočekávanější a nejžádanější dokumentární trilogii o fenoménu zvaném UFO. Tento snímek pochází z produkce světoznámého investigativního novináře George Knappa a je to jedna z nejpodrobnějších studií tohoto záhadného fenoménu, která kdy byla představena široké veřejnosti. Dokument zahrnuje autentické záběry a fotografie spolu se sbírkou rozhovorů s vědci, očitými svědky a především s nejznámějšími a nejuznávanějšími odborníky z celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Terva 

všechny recenze uživatele

Díl první nese název : PODIVNÁ SETKÁNÍ - Blízká setkání dobytčího druhu, Channelering = Mluvení z mimozemšťany, lidé unesení a zkoumaní, kruhy v obilí....Pro ty z otevřenou myslí je zde spousta důkazů. Díl druhý : VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ - Area 51, snaha popřít všechny důkazy o UFO, lži a vyhrožování CIA, zastírání a kamufláž okolo incidentu v Roswellu a zřícení kosmické lodě v červnu roku 1947. Třetí díl má název : NÁVŠTĚVNÍCI - Setkání z mimozemšťany od středověku až po současnost. Zde promluví i Erich von Däniken. DVD trvá skoro tři hodiny, doporučuji si v půlce udělat přestávku na kafe.... TAM VENKU JE NĚKDE PRAVDA. ()

Reklama

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

O UFO se dá fantazírovat i na úrovni. Pro všechny klamané zvědavce, jejichž tematická zvědavost nezačíná a nekončí u MEN IN BLACK nebo THE X-FILES, přinejmenším k zamyšlení. Nic radikálního a zároveň seriózního zde přirozeně odkryto nebude, neboť se jedná spíše o komplexní studii jednoho badatele, ale to nikdo soudný a tematiky znalý ani nemohl očekávat. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tématika UFO mě velice zajímá a na tento seriál jsem se velice těšil, ale bohužel se mě do rukou dostal nepříliš zajímavě ztvárněný dokument. Během sledování jsem se nedozvěděl nic extra zajímavého ani šokujícího co bych nevěděl už dávno. Bohužel příběhy jsou zajímavé, ale nejsou moc důvěryhodně podané a celé to vyprávění postrádá tu správnou atmosféru. Čekal jsem nějaké zajímavé postřehy, záběry a ztvárnění na tak mysteriózní téma, ale nedočkal jsem se. Mé hodnocení pouhé 2 hvězdičky… ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa skladá z troch epizód. Prvá časť sa zaoberá útokmi mimozemšťanov na dobytok, únosmi ľudí na vesmírnu loď, či kruhami v obilí, čo potvrdzuje fakt, že sa s nami niekto snaží komunikovať. Druhá podrobne rozoberá okolnosti okolo pádu taniera v Roosevelt, klamstvám vlád v 50, 60 rokoch minulého storočia, prenasledovaniu nie len obyčajných ľudí, ktorí zverejňovali svoje skúsenosti s UFO, záhadnou tvárou na Marse, či prezentovanie myšlienky, že neustálym zásobovaním verejnosti s filmami o UFO je psychologický proces, aby na zemi pri prvom kontakte s mimozemšťanmi nenastala panika. V poslednej epizóde tvorcovia dokonca zabŕdnu do príbehov zo samotnej biblie, ktoré sú údajne prvým dôkazom o existencii mimozemšťanov, historickým kresbám v jaskyniach a pod. Titulok "najlepšie dôkazy" mi príde ale pritiahnutý za vlasy. Dokument je takmer 10 rokov starý, takže za túto dobu vyšlo mnoho iných a možno aj lepších dokumentov o UFO. Záberov je minimálne, pričom prevažne obsahuje názory ufológov, ktorí neustále vyjadrujú svoj názor o dezinformácií verejnosti. Pokiaľ sa touto témou zaoberáte, len sťažka vás niečo prekvapí. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál v kategorii Nejlepší dokument na festivalu International ufo conference roku 2006. (M.B)

Reklama

Reklama