Reklama

Reklama

UFO - nejlepší důkazy

(seriál)
  • USA UFO: Best Evidence
všechny plakáty
USA, 2006, 53+73+55 min

Obsahy(1)

Představujeme vám nejočekávanější a nejžádanější dokumentární trilogii o fenoménu zvaném UFO. Tento snímek pochází z produkce světoznámého investigativního novináře George Knappa a je to jedna z nejpodrobnějších studií tohoto záhadného fenoménu, která kdy byla představena široké veřejnosti. Dokument zahrnuje autentické záběry a fotografie spolu se sbírkou rozhovorů s vědci, očitými svědky a především s nejznámějšími a nejuznávanějšími odborníky z celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Terva 

všechny recenze uživatele

Díl první nese název : PODIVNÁ SETKÁNÍ - Blízká setkání dobytčího druhu, Channelering = Mluvení z mimozemšťany, lidé unesení a zkoumaní, kruhy v obilí....Pro ty z otevřenou myslí je zde spousta důkazů. Díl druhý : VLÁDNÍ TAJEMSTVÍ - Area 51, snaha popřít všechny důkazy o UFO, lži a vyhrožování CIA, zastírání a kamufláž okolo incidentu v Roswellu a zřícení kosmické lodě v červnu roku 1947. Třetí díl má název : NÁVŠTĚVNÍCI - Setkání z mimozemšťany od středověku až po současnost. Zde promluví i Erich von Däniken. DVD trvá skoro tři hodiny, doporučuji si v půlce udělat přestávku na kafe.... TAM VENKU JE NĚKDE PRAVDA. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tématika UFO mě velice zajímá a na tento seriál jsem se velice těšil, ale bohužel se mě do rukou dostal nepříliš zajímavě ztvárněný dokument. Během sledování jsem se nedozvěděl nic extra zajímavého ani šokujícího co bych nevěděl už dávno. Bohužel příběhy jsou zajímavé, ale nejsou moc důvěryhodně podané a celé to vyprávění postrádá tu správnou atmosféru. Čekal jsem nějaké zajímavé postřehy, záběry a ztvárnění na tak mysteriózní téma, ale nedočkal jsem se. Mé hodnocení pouhé 2 hvězdičky… ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa skladá z troch epizód. Prvá časť sa zaoberá útokmi mimozemšťanov na dobytok, únosmi ľudí na vesmírnu loď, či kruhami v obilí, čo potvrdzuje fakt, že sa s nami niekto snaží komunikovať. Druhá podrobne rozoberá okolnosti okolo pádu taniera v Roosevelt, klamstvám vlád v 50, 60 rokoch minulého storočia, prenasledovaniu nie len obyčajných ľudí, ktorí zverejňovali svoje skúsenosti s UFO, záhadnou tvárou na Marse, či prezentovanie myšlienky, že neustálym zásobovaním verejnosti s filmami o UFO je psychologický proces, aby na zemi pri prvom kontakte s mimozemšťanmi nenastala panika. V poslednej epizóde tvorcovia dokonca zabŕdnu do príbehov zo samotnej biblie, ktoré sú údajne prvým dôkazom o existencii mimozemšťanov, historickým kresbám v jaskyniach a pod. Titulok "najlepšie dôkazy" mi príde ale pritiahnutý za vlasy. Dokument je takmer 10 rokov starý, takže za túto dobu vyšlo mnoho iných a možno aj lepších dokumentov o UFO. Záberov je minimálne, pričom prevažne obsahuje názory ufológov, ktorí neustále vyjadrujú svoj názor o dezinformácií verejnosti. Pokiaľ sa touto témou zaoberáte, len sťažka vás niečo prekvapí. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"UFO: Best Evidence" je ozaj v úvodzovkách, pretože ak toto sú najlepšie dôkazy aké "máme"... tak potom žiadne nemáme. Ale keďže UFO je samo o sebe veľmi zaujímavá téma a už len to čo som mal možnosť vidieť ma zaujalo hodnotím 5/10. Inak ako obyčajne... "jedna baba povedala, druhá potvrdila"... všetci majú zakázané o tom hovoriť, prisné tajné, ešte prísnejšie ako... čo ja viem - proste nemastné, neslané. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Nejlepší důkazy? Nic nového co bych už dávno nevěděl a téměř nic není vidět. Omílání stále dokola, všechny tři díly by se daly sestříhat do 30 minut. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Pomerne slabo spracovaný dokument, bez nejakých výraznejších dôkazov a založený najmä na zahmlených a niekoľko desaťročí starých fotografiách. Čakal som viac, preto sklamanie. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

O UFO se dá fantazírovat i na úrovni. Pro všechny klamané zvědavce, jejichž tematická zvědavost nezačíná a nekončí u MEN IN BLACK nebo THE X-FILES, přinejmenším k zamyšlení. Nic radikálního a zároveň seriózního zde přirozeně odkryto nebude, neboť se jedná spíše o komplexní studii jednoho badatele, ale to nikdo soudný a tematiky znalý ani nemohl očekávat. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl. A ten je nemastnej, neslanej, prostě slabej. Porcování dobytka mě ještě bavilo, ale když tam pikolík začal dělat, že mluví s alienama tak jsem šel do kolen. 45% ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Život ve vesmíru? Samozřejmost. Inteligence a schopnosti rozsáhlejší než lidské? Bezpochyb. Dokonalejší technologie? Jistě. Návštěvy naší malé modré planety v průběhu času? No ano, jak by ne! Ale tato trilogie, že je "best"? No to tedy poprvé v tomto komentáři pochybuji..:) ()

Jablek 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nic novýho se tam zase nedozvíme, ale každá snaha o prolomení bariéry mlčení a lží má cenu zlata. Krásná věta: "Věda by měla být o zkoumání neobjeveného a ne o vysvětlování neznámého" ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Pre fanusikov zahad okolo UFO je tento dokument nieco ako slepa odbocka. Nedozvedia sa tu absolutne nic nove. Ziadne expertizy, animacie, rozoberanie do hlbky. Skratka si odchytili par ludi a vedcov, ktori vyrozpravali svoje pribehy. Nic zaujimave a informativne. Take trojhodinove tliachanie o nicom. Nudilo ma to. Cena cca 50Kc je adekvatna kvalite a obsahu. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Jsem přesvědčen o tom, že nejsme my lidé v galaxii sami. To, jestli výpovědi svědků, nebo únosy lidí mimoni jsou pravdivé také nevím jistě, ale určitě mohu říct, že američtí "svědci" z velké části lžou, aby na sebe upozornili a dostali peníze na ruku. Mimmozemšťané nás navštěvují už od dob starověku, to vím jistě, ale pokud to jsou opravdu oni, tak nám nechtěj ublížit, poněvadž by to už udělali. Svědek, co viděl na obloze UFO může buď lhát, nebo mít halucinace, může si to splést s letadlem, raketou, meteoritem, sondeu, kulovým bleskem atd. Kruhy v obilí mohou vyvolávat vrtulníky, co letí příliš nízko při zemi, nebo podvodníci, počasí, nebo přírodní jevy. Kruhy v poušti mohli udělat lidé před 2000 lety, opět přírodní jevy atd. To co, ale je nevysvětlitelné jsou záhady v Bermudském trojúhelníku. K UFO a trojúhelníku mám vlastní teorii, ale zde ji nebudu odříkávat, jinak by mě mohl ještě někdo označit za pošahance. Tomuto dokumentu o UFO bych dal klidně víc hvězdiček, ale většina faktů, jako porcování dobytka, nebo svědectví určitých lidí jsou výmysly a zprosté lži. Proto uberu tři hvězdičky vyjde přijatelných 7/10. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu - Podivná setkání, věnovanému především zmrzačeným domácím zvířatům, únosům do UFO a na okraj i piktogramům v obilí, můžu konstatovat, že v záplavě dokumentů o UFO a úkazech s ním spojených patří tento dokument mezi ty kvalitní. Druhý díl - Vládní tajemství se nese v duchu svého názvu a pojednává o dlouhé řadě konspirací a kamufláží ze strany světových vládních mocností okolo UFO incidentů, o programech Blue Book, Majestic 12 aj., o výpovědích svědků z řad letců, astronautů apod. Obsah třetího dílu moc neodpovídá názvu Návštěvníci, protože v něm jde hlavně o souboj konzervativní vědy, která přerůstá v dogma podobné náboženství, a střízlivé ufologie i přitroublé ufomanie, které naopak často až moc lehce, ovšem ne ve všech případech, přijímají alternativní pohledy na tuto problematiku. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Díky dokumentům jako je tento ztrácím chuť si o této problematice shánět informace. Nepřišlo mi to věrohodné. Nepřišli mi totiž věrohodní ti uznávaní odborníci.. Prostě.. jsou lepší, globálnější a více strhující dokumenty. Tenhle to u mě fakt nevyhrál.. ()

squire 

všechny recenze uživatele

Takže: "Vlády nám lžou, vědci jsou hloupí zkostnatělí byrokrati (obzvláště Carl Sagan) a ten, kdo vidí v oranžovém fleku na fotografii jenom oranžový flek, nemá fantazii a vůbec je to blbec!" O tomhle se v onom seriálu hovoří tři hodiny pořád dokola, až nějak nakonec nezbyl čas nejen na ty "nejlepší" ale vlastně vůbec na žádné důkazy. Nu, zůstávám skeptikem. ()

Reklama

Reklama