Reklama

Reklama

Utajená operace

  • USA Operation: Endgame (více)
všechny plakáty
Trailer

V USA práve dochádza k výmene prezidentov, po Bushovi nastupuje Obama. Tým pádom je rušno aj v tajných službách, kde je pred príchodom nových ľudí do funkcií treba zlikvidovať veľa citlivých a kompromitujúcich dát a materiálov. V obrovskom podzemnom komplexe, kde sa tieto dáta skladujú, nastáva boj na život a na smrť medzi dvomi skupinami agentov. Bola spustená operácie Endgame, likvidácia celého komplexu vrátane zamestnancov. (TV Markíza)

(více)

Recenze (49)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Korporaci nikdy nevadily civilní oběti, ale nemá ráda nedořešené situace." Mně se tedy líbila sexy Mírnost, užíval jsem si elegantného sarkasmu Císařovny a Poustevník vyrušený ze svého klidu taky nebyl špatný. Rovněž mě zaujalo, že v bitkách vždycky nevyhrály lépe placené známé obličeje, což způsobovalo jisté napětí, ale to, kdo nakonec vítězně vyleze z výtahu, zase takové překvapení nebylo. Ono je to vlastně celé tak trochu vyvražďovací blbost, ale mě to bavilo o dost víc, než kdyby se mi někdo šťoural nůžkama v srdci nebo prakticky zkoušel pevnost mé hlavy hořící golfovou holí. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k zajímavému obsazení jsem očekával příjemnou akční komedii. Místo toho jsme ale dostali film, který se bere až moc vážně a chvílemi, jako by chtěl snad i na něco poukázat. Nějaký ten pokus o humor se tu sice občas objeví, o to víc divněji to ale nakonec působí. Příběh nedává smysl, akce až na pár zajímavých killů nic zajímavého nenabízí a herci to celé berou až moc vážně. Jenom ten Rob Corddry to ustál a nebral svoji postavu naštěstí moc vážně. Jinak ale ničím nezajímavý slepenec, který je naštěstí dostatečně krátký na to, aby jste dlouho netrpěli.30% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Operation Endgame má sexy obsadenie a neočakávaný vývoj v uzavretom komplexe dvoch konkurenčných agentúr navzájom sa vyvražďujúcich v odľahčenom duchu, no na druhej strane je predurčený do prepadliska filmových dejín vďka svojej divnosti na čele so Zach Galifianakisom. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální pohled na konspiraci v tajných službách ve vyloženě zábavné formě s celou řadou hlášek nešetřící brutalitou a krví. Pestré herecké obsazení nemá chybu, a tolik zvučných jmen v jednom filmu pohromadě, už dlouho nepamatuji, ale někteří si bohužel kvůli brzké likvidaci ve filmu moc nepobyli. Zacha Galifianakise jen tak neuvidíme v záporné roli, kráska Odette Yustman musí okouzlit každého muže, i když se tentokrát hodně pere a rozmlacuje ksichtíky, Rob Corddry hláškuje jak o život, Ellen Barkin je odporná psychopatická mrcha, Joe Anderson přichystá překvápko a vše je vystavěno tak, aby nebylo komu fandit, aby se nevědělo kdo je kdo, kdo je s kým a kdo je proti komu, a aby závěr, kdy má dojít k explozi celé neprodyšně uzavřené budovy, byl co nejméně odhadnutelný. Má to spád, ale děj misty trochu zbytečně překombinovaný a ne všechny postavy dostanou uspokojivý prostor a na nějaké hloubkové vykreslení charakterů rovnou můžeme zapomenout. Pointa na závěr nic nezkazila, ale nic extra nečekejte.Tohle je akční jízda, která nemá jiné ambice, než v poměrně krátké stopaži diváka zabavit. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Akce dost, i o momenty překvapení nebyla nouze, dalo by se říct, že mě leccos hodně bavilo, ale čekal jsem víc (přesně jak píše ywo666) a čekal jsem to jinak. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak někdo může natočit takovou sračku! Logika, myšlenka a nějaká rozumná vysvětlení jsou zde tabu. Dobrá, beru to, že se tupí lidi vraždí kancelářskýma potřebama a že hledají něco jako východ, nebo co, ale že se zrovna Maggie Q neumí prát, to fakt nežeru. Ikdyž v tak zběsilém střihu by se neuměl prát ani J. Chan. No a čumím, že to někdo viděl dvakrát! ;-) 20% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek ještě vypadá dobře, jako parodie na tajné služby. Když se to ale zvrhne v naprosto nesmyslnou vyvražďovačku, kterou má ozvláštnit jakási vágní spojistost se zvolením Baracka Obamy americkým prezidentem a ještě vágnější odkazy na to, jak nám tajné služby zasahují do životů, jde to celé do kopru. Vtip je pryč a závěr o přes držku. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slabší akční komedie kde se všichni ocitnou na život a na smrt no není to zlé ale zase ne úplně využité. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se nechal zlákat dobrým hereckým obsazením. Tenhle film totiž není ani poctivé akční béčko, ani parodie na špionážní žánr, ale obyčejná vyvražďovačka a přehlídka neschopnosti scénáristy a režiséra. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dvě agentury zachovávající řád světa se do sebe pustí ve společném podzemním komplexu ve chvíli, kdy je do úřadu prezidenta uveden Barack Obama. Proč? Nevim, netušim, nechápu. A tak jsem akorát mohl sledovat výborné agentské rvačky se sexy Maggie Q, šílenou Ellen Barkin a dalšími a nemohoucně se snažit pochopit, co se vlastně děje. Ještě absurdnější a nepochopitelnější směr film nabral ve chvíli, kdy se na scéně objevil Zach Galifiankis s postavou, která do probíhajích zmatků vnesla zmatek ještě větší. Uvítal bych na konci nějaké vysvětlivky, co se to vlastně po celou dobu dělo, ale mam pocit, že v tom neměli jasno ani scénárista a režisér. 30% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Kvôli celkom sympatickému osadenstvu (na čele so sexy Maggie Q) som sa dostal aj k tomuto filmu a niečo tak absurdné a pritiahnuté za vlasy som už teda dlho nevidel, aj napriek tomu, že som zvyknutý na kde aké „úchylnosti“ z Ázijskej kinematografie. Zo začiatku sa film tvári ako paródia na akčné/špionážne filmy, aby sa asi po 15 minútach zvrtlo na nelogickú vyvražďovačku dvoch pofidérnych tímov pomocou prevažne kancelárskych potrieb, navyše sa celý čas snažil ukázať akýsi hlbší podtext a spojitosť so zvolením Baracka Obamu za prezidenta (wtf?), čo mi teda v tomto žánri nedávalo absolútne žiadny zmysel. Herci brali svoje úlohy až príliš vážne a ani tá akcia nestála za to, lebo jej bola málo s divným rýchlom strihom. Hviezdičky prevažne za občasný poriadne vulgárny-sexistický humor, pár slušných gore súbojov, chabú zmienku o Slovensku :) a úchylnosť niektorých postáv, pár krát som sa naozaj pobavil. Našťastie celkom krátky film, pri odpočítaní záverečných a úvodných titulkov cca. 70 min. CELKOVO: 2,5* ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Potenciál to malo...dosť známych osobností, celkom dobrý nápad..možno dokonca aj na pár bubáčikov z kina..ale všetko padlo po asi chvíli...režiséra o ktorom som v živote nikdy nepočul, a asi ani po tomto filme nebudem počuť vytrieskal veľké nudné nič z tohoto filmu..možno prídu niektoré smrti originálne svojim spôsobom, a možno to príde aj vtipné..ale sakra veď to šlo sto rázy lepšie natočiť...potešila zmienka o Slovensku a krátka minutáž ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Prvých tridsať minút zápasu Alfy s Omegou tvorí pomerné zábavnú komédiu, o tom potom, no neskôr divák zistí, že scenáristovi došiel dych a nápad, kameramanovi talent, režisérovi asi chuť do roboty a dramaturg zrejme nedostal zálohu, tak hodil na to bobek. Oba herecké krúžky by zvládli aj viac. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

brutálně podivná a zbytečná záležitost.Smysl vzniku tohoto upřímně vůbec nechápu.Akce bídná,herecké obsazení relativně slušné,i když...Ving Rhames či Maggie Q se filmem jen mihnou,Galifianakisova postava je stejně divná jako on sám,Corddry je prostě Corddry,takže zbývá pouze Odette Yustman,která je aspoň sexy a dá se na ní koukat.Závěr : Ti kdo se nechali (podobně jako já) zmást trailerem v očekávání zábavného akčního béčka,ruce pryč...20% ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Agenti bez cti, slušnosti a skromnosti. Taková je Alfa i Omega. Dva týmy zabijáků, kteří pracují pro vládu a nemají se navzájem v lásce. Jejich centrála je v podzemí a shodou náhod započne odpočítívání destrukce. Do 1,5 hodiny budou všichni mrtví, kdo začne zabíjet ostatní jako první ? Malorozpočtová vyvražďovačka, která ale vyniká drsným humorem a rychlými zvraty, úchylnými postavami. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Toto bolo čo?!? Čestne prehlasujem, že čudnejší film som nevidel asi... mmm... NIKDY?! V takejto relatívne lacnej sračke zvučí pár mien, ale čo s nimi urobia? (teraz zaspoilerím: ) Oni ich jedného po druhom sfleku odkrágľujú a ostane tam herecké obsadenie typu "ty si gdo?". Riadna magorina, s ktorou nemôžu byť ani tvorcovia úplne spokojní. Za tú bizardnosť však lepím tú druhú hviezdu. ()

Reklama

Reklama