Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jordan Strider, důstojník New World Alliance, je vyslán na přísně tajnou misi na planetu Terra 219, aby zatkl zrádce aliance. Strider se velmi rychle dozví o plánu, který má vyhladit celé lidstvo. Nyní čelí volbě – vybere si misi, pro kterou byl na planetu vyslán, anebo nový úkol na záchranu lidstva? (TomikZlesa)

Recenze (20)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi snímek je směskou motivů z různých filmů a není jich málo. Stačil mi začátek, abych poznal hned čtyři. Jakási aliance jako v Hvězdné pěchotě, při záběru na kosmickou loď je použit hudební motiv z Terminátora, kosmický modul, kterým hlavní postava letí k planetě se podobá těm z Hvězdných válek, následné ztroskotání jako z Černočerné tmy a mohl bych pokračovat. Dokonce dojde i na bojové umění s oštěpem v podobě ženské mimozemské, ehm, šťabajzny. Byl vtom úmysl? Celkový příběh by se mi líbil jako komiks, jako film vypadá zvláštně. Vyprávění ubíhá dosti rychle, takže chvíle nepozornosti a už divák neví, co se děje a o co vlastně jde. Levnost ztvárnění je znám každým záběrem. A logika? Radši nato ani nemyslet. Je to takový mišmaš všeličeho. Na druhou stranu jako zábavné sci-fi to zase nevypadá nejhůř. Mimozemští domorodci tancující kolem ohně stojí zato. Pokud nebude při ruce něco lepšího, pro zaryté fanoušky postačí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Prospect. Tohle je teprve prdel. Levná, hnusná, odporná, ale aspon nějaká prdel a na nic si to nehraje. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nebudete moci spát, syntetický adrenalin zůstane ve vašem těle ještě dalších 14 hodin !!" - "Tak sleduj, ty plechovko !! Síla vůle je velká přednost lidský rasy !!" ;) ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Zacka Warda mám fakt rád. Je to pohodový herec a snad i proto se mi film docela líbil. Taková pohoda. Jinak bych to asi totálně odsoudil. Jo a taky ještě byl fakt cool ten obšlohnutý oblek z PC hry Halo. A trochu kombinované potvůrky ze Star warsů. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

tak toto by malo problém aj vtedy, keby to malo slúžiť len ako úvodný film k seriálu spred desiatich rokov a nieto teraz ako samostatný snímok... Jedna hviezda len za snahu, alebo za neviem čo, na odpad to ešte stále nemá, na to sú iné tituly ako Death Racers, 20 Years After atď... ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Na filmu se podepsal malý rozpočet.. hrozný , efekty , kostýmy ... o ději ani nemluvím režie se vyřádila... 40 % filmu se Zack prochází po planetě a mluví s oblekem ... pár soubojů co proběhne je neuvěřitelná trapárna 15% ... ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Pokud by měl nějaký film určovat předěl mezi profesionální filmařinou a fanfilmy, pak by to byl mimo jiné jistě tenhle kus. Je to přesně ten film, kde přemýšlíte, jestli by tohle zvládla natočit parta sci-fi nadšenců doma takříkajíc na koleně. Útočící ještěr tomu dal korunu. Na druhou stranu se to dá přežít, takže hodnocení odpadem nepřichází v úvahu, byť herci mimo hlavního představitele nehrají zrovna své životní role. Hlavní devizou filmu je oblek, který je však degradován zjevným laciným provedením. Každopádně by tenhle počin byl slušivou reklamou na nějakou počítačovou hru (kdyby však motiv takového obleku nebyl mezi hrami již profláklý). A web-datův komentář k filmu ("předchůdce Avatara") má taky něco do sebe. :-) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Extrémně nízký rozpočet z tohodle filmu přímo stříká na všechny strany. Počítačové animace vypadají jak z her 90. let, kulisy jsou ve stylu "co dům dal". Příběh není nijak moc originální, tak trochu se to podobá třeba Bitvě o Endor, ale stokrát lacinější. Bohužel kvůli strašnému technickému provedení je těžké to dokoukat a v podstatě ani není důvod. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Borec vypadá ve skafandru jako transformer. Hned zpočátku efekty, které vypadají, jakoby je dělalo dítě. Netuším, zda snímek dělali volové, nebo je pro voly určen, ale je to prostě pitomé béčko, které posunem přefláknete za poloviční dobu. A to nemluvím o tom stupidním "ději"... Přesto dávám + za pár dobrých nápadů. 201210147433/8134 ()

Paserak 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevím proč jsem nedal "odpad". Možná za nebe s jinými planetami. Jinak to byla absolutně nezajímavá, beztvará snůška klišé a červených brokovnic. Závěrečná líbačka už byla vyloženě směšná.... ()

GCaesar 

všechny recenze uživatele

Film trpí naprosto minimálním rozpočtem, kvůli kterému drtivá většina scén vypadá spíš jako parodie na sci-fi, než vážné míněný snímek, u boje to platí dvojnásob. Možná by to i byl schopen částečně vyvážit nějaký dobrý příběh, ale i ten tu těžce pokulhává. Jsou tu sice i více méně zajímavá místa, například je docela příjemný vesmírný ruský tankista (dokonce v kukle, kterou normálně vydíme jen na hlavách, které se právě vysunuly z poklopu sovětského T-34 :-D), ale jinak musím souhlasit, že skupina fanoušků sci-fi, by zvládla film natočit lépe, aniž by na to potřebovala víc než trochu fantazie, notebook, přírodu za plotem domu, trochu železného šrotu a pár peněz z brigády, které by byly potřeba především na kafe u automatu. Není špatné se na tento film podívat, pokud je večer a vy nemáte nic jiného na práci, ale jinak to za to opravdu nestojí. ()

Alekks80 

všechny recenze uživatele

... a nyní čelí volbě - dokoukat šestitisícíčtyřicátýpátý díl ulice nebo zachránit lidstvo? Tohle je tak pitomý, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby to bylo od Asylum. Ale i mizerný filmaři asi musí jíst. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Nevypadalo to špatně, ale finální vysledek byl prekombinovany a trosku i nesmyslny. Škoda potencionál to mělo. Celkem 1,8*. Doporučuju si vybrat něco zajimavejsiho :-). ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Na neznámy film s malým rozpočtom to nebolo úplne zlé. Niektoré scény síce boli trošku ťažkopádne, ale celkovo sa dalo na to pozerať. Zaujímavý nápad s oblekom, vojna len okrajovo, prekvapivé zvraty, herci v rámci možností ok. Videl som omnoho horších kúskov v triede a tak môže poslúžiť ako pohodový oddych bez nutnosti prílišného zahrievania mozgových závitov. ()

janda25r 

všechny recenze uživatele

Je to takový béčkový sci-fi titul. Není to naprosto vynikající ale pouze dobrý. Je tam pár zajímavých scének např. krásná zelená mimozemšťanka pro chlapy či pár scének k zasmátí např. tankista. Pokud vás někdo bude nutit se na to koukat, nepanikařte a koukněte se na to! Myslím, že strávíte dobrý večer u filmu. ()

vbernard 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak hrozný a těch pár procent si to nezaslouží. Nechá se na to koukat. Není to sice srovnatelné s jinými scifi, ale bylo to příjemný a ne úplně blbý. Skoro bych dal 4 hvězdy, jen ten děj mohly trošku víc rozvinout. Každý film prostě nemůže být Avatar. A i za takové jsem docela rád. ()

Reklama

Reklama