Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (124)

verbal 

všechny recenze uživatele

S nostalgií vzpomínám na Hard to kill, Nico, Under Siege, Glimmer man... Bud Spencer se nám oholil, "nepatrně" přibral a už nekope, ale jen výhradně fackuje, protože má tlusté nohy a obří panděro. Pomalu by měl zvážit nějakou tu divadelní roli (třeba Hamleta), nebo rychle zase najít nějakého blonďáka a vrátit se ke spaghetti westernům... Evidentně už skoro všechny úspory prohnal nosem, nicméně naštěstí mu vždycky něco zbyde alepoň na jedny kozy na film.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A ako veľmi chceš vedieť, čo je v tej taške?“ Rázna seagalovka s tvrdou akciou. Seagal tu pracuje osamelo (relatívne, ale nie je to každopádne ani tímovka typu Nelegálny obchod alebo True Justice: Blood Alley) a vyskytuje sa v akcii dosť často, čo sú dve veci, ktoré v posledných rokoch nie sú v jeho filmoch prílišnou samozrejmosťou, čiže ma to potešilo. Ku koncu už som sa ale dosť nudil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak to byla sakra nálož!!! Seagal TÉMĚŘ skoro jako za mlada!! Tohle jsem fakt nečekal. Klasickej výstup, ovšem Seagal je zlej, zatrpklej a nasranej víc, než ve většině svých filmů. Prožene se filmem od začátku jako dynamit a nechá za sebou tak 50 mrtvol, který doslova rozseká, rozláme, rozbije, utluče a naporcuje na kousky!!!! A to fakt nepřeháním, protože i když jsou souboje často střihlý, jsou zde i krásně nestřihlý scény, kdy výborně vidíme jeho lámací techniky a "stovku" dalších bojovejch stylů v přímým záběru, který, a to je pro mne podstatný a zvedá laťku hodňě vysoko, zakončuje neuvěřitelnejma "fatalitama" v naprosto detailních záběrech, jeho brutalita a vynalézavost nezná mezí, čím silnější protivník, tím víc ho "rozmrdá" na kusy a totálně zohaví a navíc ... neexistuje zde protivník, kterej by si na něj jen šáhl, Seagal nemá jako hrdina filmu vůbec konkurenci, je opět jeden z největších frajerů, jaký jde zahrát a jak už jsem psal, fakt se nesere... Navíc film má dobrej vizual, kameru, postavy, zápletku ... Seru na to, co o něm kdo píše za kritiku a že byly souboje dost často rozstřelený střihem, tady je úžasnej celej ten dojem z filmu a Seagalovy fakt "monstrózní" postavy ... která mne dostala a zabavila na 90 minut jako už strašně dlouho ne ... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Bez újmy na zdraví jsem to dokoukal. Musím říct, že po většinu času se mi vystoupení Stevena Seagala líbilo, je velkej (nezdál se mi ale tlustej, možná to však maskuje oblečením), poměrně rychlej (na tu escrimu na parkovišti se dobře dívalo, byť ten záběr trvá tři vteřiny), předvedl docela dobrej hereckej projev a do svých soubojů vložil opět nějaký ten rotační hod nebo lámací techniku, avšak... celkově "fajty" vypadají zase skoro nahovno, protože je točí a zrychluje retard s DNA sarančete. Proč to ten tvůrčí tým dělá?? Proč nemůžu vidět NORMÁLNĚ natočenej souboj, proč mi to furt někdo prasí?? Oni to chtějí jako vylepšit tím, že to trhaně zrychlí?? Nebo to už Seagal nedokáže ustát a musí si pomáhat tímhle prasečincem?? To je skutečná zhovadilost, která se opět podepisuje na celkovém dojmu a hodnocení. Jinak by to byl průměrný akční film. Takhle to průměru nedosáhne, protože hlavní premisu akčního filmu (předpokládám hodně akce a soubojů) jsem si NEMOHL VYCHUTNAT. Seagalova bunda perfektní! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, Steven nezhubnul, v kožený bundě je opět našlapanej jak Roseanne v elasťákách a už vůbec netočí lepší filmy než obvykle, ale co se změnilo je to, že tu konečně jen nešermuje rukama a neplácá soupeře, ale tady je prostě rozmlátí jak ořechy, využívá svojí obrovský 200 kilový postavy a každýho, kdo se mu postaví do cesty, rozmaže po stěnách, rozmlátí jeho hlavou stůl a nebo ho doslova vmlátí okýnkem do auta, Steven se tady s padouchama opravdu nesere a co, že příběh je debilní, dialogy ještě víc a že alespoň slovní zmínka o indiánech nesměla chybět. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film so Stevenom Seagalom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má pomerne dobrý príbeh o bývalom príslušníkovi špeciálnych jednotiek, ktorý je nespravodlivo obvinený z vraždy a tak skončí na dlhší čas vo väzení, ale po nájdení ďalších dôkazov je zbavený viny a po šiestich rokoch sa dostane na slobodu. Lenže už čoskoro sa stane svedkom zločinu, keď dvaja členovia mafie zabijú policajta a svedka a tak situáciu vyrieši, pričom zachráni syna ruského mafiána a unesenú ženu a tej sa následne rozhodne pomôcť a tak sa spolu s novými priateľmi musí postaviť čínskej mafii, ktorá má jej strýka. Spracovanie je celkom slušné, ale stále mohlo byť aj lepšie. Hlavným problémom je niekoľko nadbytočných, prípadne horšie podaných prvkov. Hlavne tu úplne chýba lepšia motivácia hlavnéj postavy, človek, ktorý mal problémy so zákonom sa pár hodín po prepustení rozhodne pomôcť úplne neznámej žene s takýmto závažným problémom a navyše mi úplne zbytočné prišlo aj zapojenie ruskej mafie, ktorá tiež koná bez väčšej motivácie. Ale inak som dosť spokojný, má to svižné tempo, až na niekoľko slabších dialógov v druhej štvrtine sa tu prakticky stále niečo deje, k tomu aj ideálne rozloženie deja, pre potreby akčného filmu úplne ideálne. Akcie je tu dosť a páči sa mi. Veľkým kladom je, že ju tvoria hlavne súboje, samozrejme nie sú práve najlepšie natočené a stále občas vidno aj dabléra, ale inak môžem len chváliť, majú slušnú choreografiu, Seagal tu konečne predvedie viacero výborných chvatov, ktoré som už od neho už dlhšie nevidel a navyše v priamom zábere, takže vidno, že mu to stále ide a navyše pôsobia aj drsne, nechýbajú tu polámané končatiny a prakticky každý súboj je ukončený nejakou slušnou likvidáciou, na ktorej má podiel aj zaujímavý výber prostredia. Prestrelky sú už na tom horšie, tie ma až na výber zbraní moc nebavili, ale nie som sklamaný, súboje ich ľahko zatienia. Najviac sa mi páči celé finále, v ktorom si Seagal na väčšom priestore postupne odchytáva a likviduje zabijakov. Herecké obsadenie je na tom dobre, Steven Seagal v hlavnej úlohe, sympatická žena na chránenie a slušný výber záporákov, hlavne ich vodca Byron Mann, len tie vedľajšie postavy mi prišli väčšinou zbytočné, ale ani tie nie sú najhoršie. Réžia a technická stránka sú v rámci svojej kategórie trochu lepší priemer, obstojná vizuálna stránka páči sa mi aj umiestenia deja do mestečka vo vysokohorskom prostredí, len škoda, že sa to moc nevyužije, keďže jednotlivé scény sa už odohrávajú väčšinou v rôznych skladiskách a podobne. Určite sa jedná o jeden z tých lepších Seagalových filmov posledných rokov, hlavne po akčnej stránke, ale aj celkovo mi to celkom sadlo, len by to chcelo ešte doladiť spomínané zápory. Objektívna kvalita filmu- 57%, film sa páči mne na 75%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Steven sa stále dookola pohybuje v začarovanom kruhu a jeho kariéru už dnes môže spestriť a osviežiť len nejaká podarená vedľajšia rola v pripravovanom 'Machete'. Tentokrát Stevena zradil príbeh, ktorý bol naozaj trápením a za všetko hovorí fakt, že keď som musel na pár minút prerušiť sledovanie filmu, tak som si po chvíli nevedel spomenúť o čom to vlastne celé je. Nezáživný, otravný príbeh s debilnými charaktermi postáva a otrasnou kamerou, poprípade strihom. Na moje prekvapenie sa však tentokrát dalo pozerať na osobné súboje, v ktorých sa Steven dostal celý do záberu a je ich viac ako v jeho posledných troch filmoch dokopy. Prestrelky som tiež čakal na horšej úrovni, takže pre mňa tento film sklamaním určite nebol. Škoda, že to nemôžem napísať a hodiť mu napríklad štyri hviezdičky ako to bolo kedysi dávno. 45%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako hora se tyčil proti Číňanům a z těchto malých hubeňourů si dělal tuhle fackovacího panáka a nebo boxovací pytel. Jednoduše neměli ani proti přestárlému mstiteli žádných šancí. Velmi rychle z nich nalámal hromádky kostí. Po dlouhé době jsem po něčem takovém hodila očkem a jako jo, dalo se. Sice se mi to zdálo krapet splašené, určité části filmu se mi jevily jako nepochopitelně (ne)ukončené. Steven hraje své role jako přes průklepový papír. Vesměs se všude chová stejné, tváří se stejně, spravedlnost vykonává taky stejným způsobem. Jeho první role, které jsem viděla mě bavily, pomalu se ale dostávám do fáze, kdy už mě nudí. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl, že se podívám, jaké filmy dnes točí Steven Seagal. Znám totiž pouze Přepadení, které se mi dost líbilo, jenže to je taky film starý 18 let. Dangerous Man je ale bohužel neskutečně odfláklá záležitost. Seagal uvízl v 90. letech. Od prvních vteřin jsem věděl, že v tomto filmu je všechno špatně. Nesmyslné hrátky s kamerou, primitivní devadesátkový příběh, začátek je okopírovaný Con Air... Přiznám se, že jsem to nevydržel sledovat moc dlouho. Chudák Seagal je vážně tlustej a to prostě u akčního hrdiny vadí. Sidekick Jackyho Chana, Sammo Hung Kam-Bo, teda také není zrovna štíhlý, ale nějakým způsobem se prostě dokáže pohybovat velmi mrštně. Seagal ale už na první pohled vypadá tak špatně, že bych mu nevěřil ani rychlejší chůzi, natož pak ukázku bojového umění. Jeho postava byla neskutečnej tvrďák, což mi zase vyhovovalo. Ale ve výsledku je jasné, že tohle se může líbit jen těm seagalovým nejvíc hardcore fandům. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Byl jsem šest let ve vězení za něco co jsem nespáchal a předtím jsem se čtrnáct let v armádě učil, jak zabít na tisíc způsobů, takže mi jdi z cesty nebo tě ošklivě zrychtuju! Ok nebudu tak striktní jak jsem byl původně. Sice se ani zde nejedná o žádný regulérní comeback velkého sádelníka a scénář působí, jak kdyby byl sepsán za pochodu a ještě se při tom na place dodatečně improvizovalo, ale patří to mezi filmy ve kterých se Seagal aspoň částečně snaží a sem tam se předvede i v nějaké té bitce a nedělá za něj všechno dubl. Navíc opět přichází to porovnání jeho tehdejší image z tou současnou a musím se opakovat už byl sice prase vyžraný, ale pořád ještě relativně cool a kdyby se víc snažil, tak mohl i v této době pořád točit koukatelné filmy, každopádně na ty slabší dvě hvězdice to v tomto případě po opakovaném shlédnutí nakonec klapne.25% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V minulém díle jsme viděli .... Steven Seagal tentokráte vyměnil rumunské prostředí za pravděpodobně americké území a Rumuny za Asiaty. A to jsou změny které ač se to nemusí zdát, dosti zvýší kvalitu. Scénář je sice chabý, akce zrychlená jako by si někdo hrál s přehráváním, ale po Ruslanovi rozhodně další Stevenům kousek, na který se dá koukat. PS: Steven si jinak opět nechal dodatečně přidat lechtivou scénku, ve které jeho manželka nápadně připomíná barovou tanečnici než milující choť. Herci uvěřitelní. Mě tohle u Stevena stačí. 35% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 8/10/// +zápletka, děj, množství postav (ruská mafie, čínská mafie, zkorumpovaní poldové, dívka v nesnázích...) konečně dobrá akce, povedený střih -v poslední třetině jsou některé přestřelky přehnané a víc se to zvrhne v bezduchý akční film/// Mstitel je po dlouhé várce zbytečných béček konečně povedený akční film. A asi nejsem jediný kdo si to myslí, důkazem je 52% tady na databázi což je na seagalovku slušné skóre. Já jsem celkem nadšený. Snímek mě udržel v pozornosti až do samotného závěru a konečně jsem taky nemusel nadávat jak je to všechno špatné. Nebýt zbytečně moc akčního závěru (jako thriller film funguje výborně) šel bych s klidným svědomím přes osmdesát procent. Schválně jestli by se mnou Chuck Norris souhlasil :-)/// Celkem 77%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej film. Sice jak se film vrátí z vězení, tak už se rozvíjí jinej příběh a tak. Soubojů je tu dost, jsou drsné. Nejvíc je tu přestřelek. Film nenudí, furt se tu něco děje. Seagal se později připojí k ruským gangsterům. Konec taky dobrej, sice mě trošku zklamala finální bitka Seagal vs Mann. V Bestii to byl lepší souboj, ale nevadí, i tak skvělej film. 90% = ***** ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Opäť film, kde všetko dôležité sa odohráva v opustených dokoch , alebo v prázdnych plechových skladoch plných kartonových krabíc, či paliet pre vysokozdvižné vozíky . ( Kancel čínskeho bossa mafie z drevotriesky bol popiči ! ) Tam si to hoši veselo nandávajú zo sapíkmi a každý každému sa stavia do rany na obdiv ako kokot ( načo sa schovať za auto , alebo sa vôbec niekde dobre zašiť, že ... ) ! Príbeh tupý, avšak jednu hviezdičku veľmi rád udelím Seagalovým kúskom - šuto, haito, kopačka...bum bum, jeb jeb... proste paráda ! ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Seagal stále k smíchu, filmařina stále k smíchu, jen kvůli tomu jsem si sehnal další kousek v jeho filmografii. Ano, skutečně to funguje lépe než řadové komedie u kterých se často ani jednou nezasměju. Pouze toto v novém Seagalovo snímku vidím jako přínos. Kdyby to bylo lépe natočené (režie, střihy, kamera, scénář) mohlo by to fungovat i jako parodie na akční filmy. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Snaha o prostoduchú brutalitu v štýle ako tak znesiteľného KÓDU SMRTI sa cení, ale inak ide o dosť zlý film. Súboje blbo nasnímané, kamera chaotická s hlúpimi spomalenými zábermi... To, že sa postavy chovajú hlúpo je už samozrejmosť... CESTA SMRTI ale aj RUSLAN či BEŠTIA sú niekde úplne inde... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Segala zavřou, von se nasere a jde si vybíjet své mindráky na nějaký triádě a pomahá Rusákum.. tomu asi fakt doslova jeblo v palici ne? No to je jedno, akce byla, nasranej Stevenuv xicht po celej film, zrychlený bitky ale ty přestřelky v tý vile byli super. Ten barák toho rusa se mi strašne líbil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Najlepší Seagalov film za posledné obdobie, pričom sa samozrejme stále nevyhrabal zo škatulky "naivný akčný zábavný shit". Stevenovo herectvo je samozrejme opäť "dokonalé", jeho hra mimických svalov je pastvou pre oči a citlivú dušu:) Trochu nám maestro aj pochudol a zrýchlil tak, že sa na parchantov len pozrie a oni lietajú vzduchom. Skrátka ďalšia perla, čo si budeme vravieť... ()

Reklama

Reklama