Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalému trénerovi bola daná šanca na návrat tým, že bol požiadaný rozbehnúť a trénovať dievčenský basketbalový tím na miestnej strednej škole. (Ba-nny)

Recenze (28)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je jedním z nejvšestrannějších a nejvíc "cool" týpků mimo zlatou, hvězdnou Hollywoodskou smetánku. To snad musí být jasné každému, kdo s ním již pár filmů viděl:) Tady má okolo sebe skupinu děvčat, která by ráda hrála basketbal. A Sam je naučí, jak ho hrát pořádně, žádné flákání!:) Z obsazení zaujme Emma Roberts a Rooney Mara v rolích "obyčejných" středoškolaček, ještě předtím, než ztvárnily zásadní postavy, které jim přinesly slávu. Margo Martindale je správná ženská a takový ten ochranitelský a mateřský typ, který bdí nad svými kuřátky:) Příjemná, nenáročná komedie, s výborným scénářem, kterou do výšek postrkuje právě Sam Rockwell. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Feel good filmy fakt můžu a rád mnohé odpustím, když se dobře bavím a film ve mně něco zanechá. The Winning Season táhne z obyčejné a předvídatelné pohádky o vítězství jako vždy perfektní Sam Rockwell...nebýt jej, dostaneme Coache Cartera, akorát v horším podání a bez Samuela. Nakonec je nám tedy naservírován sen mladých vesměs pohodových baskeťaček s občasnými WTF momenty, ale hlavně perfektně zahraným nesympatickým trenérem, který si vás ale nakonec dokáže získat a nechat vás zapomenout na občasnou nudu...70% ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell, sportovní film, americká produkce - dvě možnosti ze tří by měly být pojistkou mojí spokojenosti, za předpokladu, že budou použita jen nezbytně nutná klišé, vázající se k tématu, což bylo splněno, i tak se však nejedná o snímek, který by mně podruhé nesměl ujít a v podstatě byl natočen skoro zbytečně... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

The Winning Season je další z mnoha klasických středoškolských snímků se sportovní tématikou. V osobním i profesním životě vyhaslý v alkoholu, vzteku a sebelítosti se utápějící lúzr dostane novou šanci. Šanci, kterou se značným cynismem a opovržením přijme, není sice nic bezvýznamnějšího než trénovat dívčí sportovní tým, ale pořád to není tak ponižují jako pomocná práce umývače nádobí, že? :) Film po celou stopáž jede v zaběhnutých klišé sportovních filmů, nechybí zde i lásky, krize sexuální identity, rozvody, alkohol a bla bla bla. Ale film má jednu obrovskou výhodu, pokud vás baví pohled na Emičku a Můru (Emma Roberts a Rooney Mara - mladé hvězdy poslední doby a budoucí velké hvězdy) tak zde si jich poskakujících po palubovce užijete do sytosti. Dále musím pochválit ne úplně klasické zakončení, na Americký snímek, čekal bych smrdutý patos a ono ne. A hlavně Sama Rockwella, jehož pohoda a hlášky vedou celý film, zde jedna výběrová při dialogu s Rooney u níž jsem se málem potrhal smíchy a je krásně pravdivá. "What's your type?" - " I like big tits and an onion butt." - "What's an onion butt?" - "It's an ass that brings tears to your eyes." Přes velmi průměrnou vizuální stánku bylo vidět, že herci si to prostě užívali. Příjemná nenáročná podívaná a lepší tři. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický športový film, ktorý mi vzťahom večne opitého trénera a babinca ktorý trénuje, pripomenul moju srdcovku Veľké víťazstvo. Ale tento film netlačí toľko na humornú stránku. Je pojatý civilnejšie. Proste film o takých obyčajných ľuďoch, ktorý sa vďaka športu dajú trochu dokopy a ani napätie z finálneho zápasu tým pádom nefunguje, keďže v ňom ani o nič extra nešlo. Snaha o jeho komediálne pojatie neustálym naháňaním trénera ma nebavilo. Keďže je športová stránka v pozadí, tak sa film mohol viac venovať postavám, ale ich rodinné zázemie a problémy sú tiež len tak stroho načrtnuté. Väčší priestor má jedine skrachovanec tréner v podani Rockwella a len on drží film na hranici pozerateľnosti. Dievčatá sú komplet nevýrazné. Takže výsledkom je tuctový športový film, ktorý v žiadnom ohľade nič zaujímavé neponúka. 5/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nezávislé oddychovky, ty já rád. Sportovně založené filmy moc nemusím, ale díky Emmě Roberts a hlavně výbornému Samu Rockwellovi, který hláškuje o sto šest, to byla výborná zábava, která neskutečně rychle utekla. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní ONE MAN SHOW v podání Sama Rockwella, když se k tomu přidá ještě pohledná Emma Roberts a pár vtipných scének, máte o zábavný večer postaráno. Jak tu již psal skoro každý předemnou: Není to film, ke kterému bychom se vraceli každý týden a dívali se na něj pořád dokola a dokola, ale ostudu si stoprocentně neutrhl. Možná by tam mohlo být více humoru, občas jsem ho postrádal. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle prostě nemá chybu! Je tu humor, dobrý příběh, fajn prostředí, sympatické charaktery a i nějaké to životní či morální ponaučení. Sam Rockwell je blázen, ale jako trenéra bych ho bral hned, přičemž čerpám z mnohaleté hráčské zkušenosti. Basketball je zde pouze takový rámec, kde se odehrává drama mnohem závažnější, než pouze to sportovní. Avšak i skrze basket se zde naráží na problémy, které jsou vlastní mladým dívčinám náctiletého věku. Celkově opravdu dobrá zábava, ke které přispívá naprosto famózní Rockwell, jako vždy ultrasympatická Emma Roberts či neskutečný Rob Corddry, přičemž na duši zahřaje hlavně jádro filmu, které je opravdu dobrosrdečné, příjemné a milé. Fajn soundtrack. 9/10! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Rockwell tyhle role umí zahrát. Problémový chlapík se sklonem k chlastu po rozpadu manželství, hledá pevný bod, nachází ho zcela nečekaně v trénování družstva basketbalistek. A tak "snad" překonává těžké období hledání nového smylu života, najde cestu ke své dceři atd. Milý a vtipný film, ovšem taky i životní drama. 75% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Narovinu: čakal som niečo lepšie. Niežeby film pohorel. Avšak bol z iného súdka než som si bol býval myslel. Pretože ikeď basketbal je všadeprítomný, vezie sa akosik na druhej vlne a Winning season sa až príliš snaží tlačiť na pílu niekde inde. ( A možno som čakal aj viac vtipu). ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Jsem děsně neobjektivní, ale vidím to takhle: už jenom ta možnost vidět Emmu Roberts hopsat po hřišti v basketbalovém úboru = ach, to pro mě bylo jako kdyby se ten nejtajnější sen stal skutečností. Jak já miluju sportovně založené holky. Jasně, příběh byl fajn atd., ale půvabná Emma jednoznačně převálcovala všechno ostatní a jsem si jist, že si za půl roku z tohoto snímku na nic jiného než ji pamatovat nebudu. Sportu zdar! :) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Basketbalové, dívčí, vtipné, veselé, odlehčené, trochu dramatu, pohodové. Tyhle filmy mám ráda, člověk se u nich pozitivně nabudí, většinou končí dobře a ještě je to o sportu, kterému rozumím. Sice z herců basket asi nikdo předtím moc nehrál, ale o to tam asi stejně ani moc nešlo. Líbilo se mi, že se kromě basketbalu řešil i trenérům soukromý život a problémy s dcerou a chlastem, příjemná vsuvka. Prostě pohoda film. ..jak já bych si šla zahrát.. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Celý film stojí a padá s výkonem Sama Rockwella, který je... jako vždy bezchybný :) Zápletka není nic převratného, ale provedení je moc fajn a na takový nízkorozpočtový snímek je to překvapivě opravdu dobře udělané. Normálně bych dal tak 60 %, ale Sam si vyslouží ještě 15 % navrch a s tím i jednu hvězdičku :) ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell tu hrá bývalého talentovaného aj keď neúšpeného basketbalistu, ktorý sa vracia na palubovku ako tréner stredoškolského dievčenského družstva z pozície umývača riadov v miestnej reštaurácii. Celý film v podstate stojí na jeho dobrom výkone. Je to taký malý, milý, americký nezávislý film, na ktorý sa dobre pozerá a po konci som z neho mal ten dobrý pocit a úsmev na tvári, čo mi úplne stačí. Plus krásna Emma Roberts ako čerešnička na torte. Prosím, viac takýchto jednohubiek. ()

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad stratená situácia nemusí byť nakoniec až taká stratená. Sam Rockwell zvládol úlohu flegmatického trénera na jedničku s hviezdičkou. A Emma Roberts zase úlohu krásnej stredoškolskej basketbalistky. A ja úlohu diváka, ktorý si film užil od začiatku až po koniec. Nebolo to nič svetoborné, ale komédia na večer to bola vynikajúca. ()

janeke 

všechny recenze uživatele

úplne vpohode pozerateľná športová komédia. predvídateľná, avšak nie triviálna. nad hladinou priemernosti ju držia vtipné dialógy, Sam Rockwell a presvedčivé výkony všetkých dievčat - najmä Shareeky Epps a Emmy Roberts... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost s opět nesmírně cool hláškujícím trenérem Samem Rockwellem, a pohlednou Emmou Roberts. Nečekejte Shakespeara, čekejte, že se pobavíte a případně zlepšíte náladu. ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

ne že by to byla uplně exkluzivní pecka, není to ani řachanda od začátku do konce, ale ten film se nebojí bizarnosti a to je velký plus, jde tam taky o ryze lidský chvíle a dohromady z toho drží docela nezapomenutelnej a určitě příjemnej celek. nepochybně to hodně stojí na Samu Rockwellovi, podle mě jednom z nejlepších herců současnosti! ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Najs, očakával som americkú šablónu ( často so skvelou kamerou), v ktorej sa z úplne neschopného teamu vyklubú profesionáli. Namiesto toho som dostal celkom reálny a humorne gradujúci snímok. ()

Reklama

Reklama