Reklama

Reklama

Líbat nevěstu zakázáno

  • USA You May Not Kiss the Bride (více)
Trailer

Bryan Lighthouse se živí fotografováním zvířecích mazlíčků. Pomáhá mu jeho asistentka Tonya, která by s Bryanem ráda chodila. Než mezi nimi může k nečemu dojít, stane se v ateliéru taková nepříjemnost. Manželka chorvatského mafiána Vadika Nikitina přišla do ateliéru s kocourem a ve stejnou dobu je tam i pes. Během chvilky dojde mezi oběma zvířaty ke rvačce a kocour je zraněný. Této situace využije její manžel Vadik k tomu, že nutí Bryana, aby se formálně oženil s jeho dcerou Mashou a ona tak získala zelenou kartu. Chtěl totiž uplatit imigrační úředníky, ale ti se nedali a je jasné, že teď budou Mashu sledovat opravdu pozorně. Zároveň Bryana varuje, aby si k Mashe nic nedovoloval. Až Masha získá kartu, rozvedou se a ona si vezme Vadikova zabijáka Bricka. Bryan se snaží ze situace vycouvat, ale nemá šanci. Hrozba, že ho Vadikovi muži zabijí je příliš velká. Imigrační úředníci Ross a Meyers podrobí Bryana výslechu a jsou mu neustále v patách. Stejně jako úředníci ho sleduje i žárlivý Brick. Bryan vůbec neví jak Masha vypadá a jaká je, ale když se s ní seznámí, okamžitě se do ní zamiluje. Masha však zájem nemá. Ani o Bryana, ani o Bricka, o kterém prohlásila, že si ho nikdy nevezme, protože ho nemiluje. Nelíbí se jí, co její rodiče dělají, ale jinou rodinu nemá, tak se s tím musí smířit. Aby iluze sňatku z lásky byla dokonalá, zaplatí jim Vadik svatební cestu na Havajské ostrovy. I když jde pouze o formální sňatek, Masha se naštve, když spatří Bryna tančit s jednou místní servírkou Lani. Lani chtěla Bryana pouze naučit tančit, ale Masha to nechce poslouchat. Lani z toho má špatné svědomí a tak Bryanovi poví o odlehlé pláži, kde budou jen sami dva a to jistě jeho manželku obměkčí. Masha si ráno uvědomí, že to trochu přehnala a na pláž se s Bryanem vypraví. Zatímco se Bryan koupe v moři, dva muži Mashu unesou a po Bryanovi požadují výkupné 10 milionů dolarů. Ukazuje se, že jsou to ti imigrační úředníci, kteří Bryana a Mashu sledovali. Najal je Brick. Jeho plán je získat výkupné od Vadika a zároveň se zbavit Bryana. Tvrdí Vadikovi, že Bryan je jistě do únosu zapleten. Bryan požádá Lani a jejího bratrance o pomoc. Pak zavolá Vadikovi, informuje ho o únosu, ale nechce, aby posílal peníze. Chce, aby mu dal pár hodin na to, aby se pokusil Mashu zachránit. Když se mu to nepodaří do 18 hodin, měl by Vadik zaplatit. Mashe se mezitím podaří utéct a v džungli se potkává s Bryanem. Únosce však mají v patách a to včetně Bricka... (TV Prima)

(více)

Recenze (70)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rob Hedden debutoval ako režisér v roku 1989, keď natočil ôsmu časť slasher horroru "Piatok trinásteho 8: Jason na Manhattane" a o dvadsaťdva rokov neskôr, v roku 2011, ukončil svoju režisérsku kariéru titulom "Ženích na odstrel". Ako fanúšika Jasona Voorheesa ma ôsmym pokračovaním jeho vražedného vyčínania potešil. Ohodnotil som to tromi hviezdičkami. A prekvapivo som bol spokojný aj s touto Heddenovov romantickou vzťahovou komédiou. Tiež jej dám tri hviezdy. Mladý new yorkský fotograf je prinútený sa oženiť s dcérou srbského mafiánskeho bossa, aby tým pádom získala americké občianstvo. Tento fingovaný manželský zväzok sa časom zmení na vrúcnu, vášnivú lásku. Bolo to pohodové, príjemné. A ani Rob Schneider v jednej z vedľajších úloh mi vôbec nevadil. Pobavil som sa pri tom. *** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu velice překvapen, poněvadž jsem vážně nečekal, že mě tohle tak zaujme. Zábava na první místě a za každou cenu, tak to asi vyznívá, když se člověk na to dívá. Jenže ono to zde funguje. Já se strašně bavil a byl jsem i napjatý, takže mé hodnocení tomu musí odpovídat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: příjemné obsazení, potěší Mena Suvari, Vinnie Jones, Kathy Bates i Rob Schneider, má to spád, humor, příjemné hlavní postavy a často pořádně ztřeštěné ty vedlejší MÍNUS: nad očekávání dobré, což je vlastně klad, protože jsem čekal tupou, nezábavnou, trapnou a nudnou rádoby komedii, ale spletl jsem se, což je vlastně taky klad./// Shrnutí: V tomhle filmu je vlastně všechno...mafiánský taťka, jeho zlý kumpán, nedobrovolná svatba, která se změní v zamilovanost, pronásledování, honičky...a já se u toho příjemně bavil, proto se přikloním ke čtvrté hvězdičce./// Celkem 72%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Příjemná Katrerine McPhee ze Smash, Tia Carrera, aby nechyběla exotika, Rob Schneider pro někdy i vtipnou zábavu a Mena Suvari nejen proto, že vypadá dobře, se sešli u téhle předem čitelné roamantické komedie. Příběh je prostý, ale naštěstí ne zcela přímočarý; dobrodružné pojetí mu určitě pomáhá. Škoda, že v některých momentech bylo provedení (kamara) otřesně laciné jak z telenovely. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Havajčanka a lovkyňa tajomstiev Tia Carrere dáva príťažlivosťou Menu Suvari dosť dole a pritom je o 12 rokov staršia. To je jedno z mála pozitív tohto filmu, pretože inak to nemohlo dopadnúť, tam kde je Schneider sa ako magnet lepí primitivizmus. Film pre veľmi nenáročného diváka. Ale že veľmi. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Počali jsme tě ve výtahu, na líbánkách. Tlačítko "Zavřít" jsem měla na čele otisknuté ještě dva dny potom." Někdo, kdo dobrovolně dělá takovou práci, jako hlavní hrdina, si od těch mafiánů zaslouží ještě větši nátěr, než dostal. Jako párkrát ten film hrozně zahlásí, až jsem se i zasmál, ale jinak je to skvělá ukázka toho, jak zkostnatělé stereotypy dokáží zničit příběh a vlastně celý film. Nejen, že je hlavní hrdina dost nesympatický, na pěst a nudný, ale scénář ho ještě nutí zamilovat se (jaksi záhadně, protože prostě nepochopíte, kdy k tomu mohlo dojít) do holky, mezi nimiž to vůbec, ale vůbec nefunguje a nejiskří. A to jen proto, aby se dodržel klasický mustr romantické komedie. To už mezi ním a tahitskou servírkou to jiskřilo mnohem, mnohem více. Chápejte, SPOILER: kdyby přehnul tu servírku, nejen, že bych mu záviděl, ale bylo by to i živější, uvěřitelnější a příjemnější. Ale ne, to se prostě musí dodržet něco, co ti dva hlavní herci ani nedokáží náznakově zahrát. Díky alespoň za Tiu (ještě pořád z vás dokáže servat trencle pouhým pohledem), Roba ("vydělávám, protože před kamerou dokážu výrazně snížit své IQ"), jeblou Menu (nikdy mi nějak zvlášť nic neříkala, ale tady je zábavná) a částečně Kathy. Jen díky nim to za něco stálo. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantická komedie, jejíž hlavní lákadlo je jednoznačně Katharine McPhee. Trochu ujetý začátek s chorvatským mafiánským bossem a jeho nápadem provdat dceru za cenu zelené karty byl s postupem času rozveden spíše do humorné linky, na Havaji přibyly do děje další postavy (o hlavní dodávky humoru se stará nebývale vtipný Rob Schneider) a v podstatě filmu jako takovému není v rámci žánru moc co vytknout. Do kinodistribuce chodí daleko horší romanťáky. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Super oddychový film na večer, když se vám u filmu nechce přemýšlet. Ze začátku to vypadalo na dobrou blbost, ale pak jsem koukala dál a tak hrozný to nebylo. Chvílema jsem se i smála. Je pravda, že cz dabing byl hrozný, ale dalo se to přežít. Příště až na tento film budu koukat, tak se určitě podívám v originálním znění. Teda pokud nějáké příště bude. 55%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Už jsem toho viděl hodně, ale AKČNÍ romantickou komedii, kde jsou výstřely, únosy a výbuchy, to jsem ještě neviděl. Ale bohužel ani to, ani krásná Katharine McPhee mě nedonutí dát víc jak 2*. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Líbat nevěstu nakázáno - pokud tedy má tvář Kathariny McPhee. A nejen ji, záplavu polibků by si zasloužila též Mena Suveri, jež zde ztvárňuje vlezlou (čti: nadrženou!) Bryanovu asistentku, stejně jako Tia Carrere, havajská(?) servírka pro vše, a tím vše, myslím vše vyjma sexu... Tím chci říct jediné: docela slušný casting, ovšem casting film neudělá, přestože se v - napišme - (ne)trapných úlohách ve filmu mihne Rob Schneider a dokonce i taková herecká persona, jakou Kathy Bates bez pochyb je. Romantická komedie potřebuje být romantickou a vtipnou, zde je obojího jako šafránu. Přidáme-li nesnesitelný ruský přízvuk u chorvatských(?!) emigrantů, je mé průměrné ohodnocení malým zázrakem... Zase jsem byl hodný... 45% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Neobvyklá kombinace komedie, romance a akce, která mi perfektně sedla. Buchta z prciček a dobrej striptér jsou bez chyby, pro Schneidera nejlepší idiotská role. Plus je tady asi nejhezčí mafiánská dcerka v historii. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď úplne priemerná a predvídateľná romantická komédia, no mňa celkom bavila. Slušné herecké obsadenie, no predovšetkým krásna scenéria, kam bol celý príbeh zasadený. Konečne to nie je stále dokola len Hawaii, ale tentokrát romantické Tahiti s tajuplnou atmosférou a prírodou. Akčná vložka s únosom tiež nebola vôbec na zahodenie, aj keď miestami to bolo všetko príliš prehnané. Vôbec tam nemuselo byť toľko strieľania. Ale príbeh ako taký bol príjemný a človek sa pri tom ani nenudil. Škoda, že Mena Suvari hrala takú bláznivú ženu, ale rozhodne sa na ňu skvelo pozerá (hlavne v tom kostým mačičky). Ale ani Katharine McPhee v ničom nezaostala. No a Rob Schneider už klasicky v ďalšej úlohe dobrosrdečného vymetenca. Takže za mňa celkom dobré, ľahký 3-hviezdičkový nadpriemer. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pomerne neznamy reziser Rob Hedden natocil slusnu komediu na nedelne popoludnie. a to pribeh, perfektne lokacie, obycajne dialogy prevazuju, ba aj fajna akcia sa najde. Rozmyslam nad sympatickym hercom Dave-om Annable-om, ci vie hrat ... kazdopadne zahral to dobre. Dalsi herci uz su na tom podstatne horsie , Vinnie Jones /Zabij nebo budes zabit 2007/ hrat nevie, tomu idu najlepsie roly drsnych chlapov, Tia Carrere /Zuctovani v Malem Tokiu, Pravdive Lzi/ je ne to m herecky tiez biedne. Avsak opalti sa to pozriet, cira oddychovka s par nadhernymi lokaciami : 65 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nečekal. Tento malý filmeček dokáže parádně pobavit, je nesmírně vtipný, trochu akční, má to místy i spád a téměř žádné hluché místo. A i když hlavní hrdina je spíše ňouma, zbylé postavy jsou moc hezky obsazené i zahrané. Vskutku dobrá televizní zábava pro nenáročného diváka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce filmu jsem myslel na jedinou věc, která mě přitom u filmu napadne jen zřídka. Kdo sakra psal scénář? Že je vše od začátku jasné je nutné zlo tohoto žánru. Že ale dialogy budou tak brutálně stupidní, to už se jentak nevidí (maximálně v z latinské ameriky). Myslel jsem, že film zvládnu kvůli hercům, a zezačátku se mi to i dařilo. Ale potom si vybavuju už jen vzdychání nad stupiditou filmu a potom příjemné usnutí, když byla ve filmu už jen bezduchá akce a nebyl jsme tolik rušen otravným kecáním. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná, primitivní hovadina, která si zabrala místo v hlavním vysílacím čase a u které vypadal dobře možná trailer. Samo o sobě děsné, naprosto hrozné zpracování, pochybné herecké výkony... nesympatické, trapné. 100 minut utrpení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přihlouplá romantická jízda napříč džunglí, opět další ze zcela náhodně zvolených snímků během jednoho z nemocných polehávání. A právě proto, že jsem nebyl úplně zdráv vnímat film tak, jak bych asi měl, mě popravdě bavil. A to je u lacinných komedií ten nejdůležitější faktor. ()

Reklama

Reklama