Reklama

Reklama

Když vaří táta

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 36 min

Obsahy(1)

Muž u plotny neznamená automaticky pohromu, zejména když se jedná o zkušeného šéfkuchaře, jakým je charismatický Martin Polačko. Vaření ho opravdu baví, začal s ním v 18 letech a od té doby prošel nejen světové kuchyně (italskou, mexickou, thajskou...), ale vařil i českou klasiku. Poté, co zůstal se svými dvěma syny sám, opustil kuchyně a vrhl se na podnikání - učí vařit mladé budoucí kuchaře, ale hlavně ty amatérské. O své umění se nyní každý nedělní podvečer podělí s diváky Prima family. Jeho kuchařskou show ocení nejen tátové, ale všichni ti, kdo se chtějí naučit připravovat jednoduché, rychlé, finančně nenáročné, přitom však chutné a zdravé pokrmy. Pod Martinovým vedením zjistíte, že není třeba trávit u plotny dlouhé hodiny ani utrácet vysoké částky za suroviny, a přesto uvaříte skvělé jídlo, naučíte se spoustu užitečných vychytávek a kuchařských triků. S tátou vaří také oba synové, kterým Martin vysvětluje postupy, nechává je pomáhat i ochutnávat. Představí původní recepty i s jejich historií, dozvíme se, kde se je naučil a jak je upravil pro místní podmínky. Nenechte si ujít to nejlepší z "domácích" světových kuchyní s Martinem Polačkem v pořadu Když vaří táta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Viděli jste to alespoň? Já ano a byla jsem opravdu překvapená. Pořady s recepty vůbec nevyhledávám, ale "Když vaří táta" není o žádném otravovi mechanicky odříkávajícím nutné suroviny do kamery. Atmosféra je uvolněnější, dokonce mě baví sledovat, co se "táta" zrovna rozhodne uvařit - a to se mi ještě nestalo, vzhledem k tomu, že u plotny moc času netrávím. Ale chápu, že někdo si potřebuje dokazovat házením odpadů na všechny české pořady, jaký je machr :)) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Môj názor na relácie zaoberajúce sa varením som tu už niekoľko krát zverejnil. Považujem to za jeden z najnižších stupňov televíznej produkcie. V dnešnej dobe tento fenomém zažíva svoju zlatú éru. Kde jaký trhan má svoj program o varení. Často krát je to úplna pohroma. Tak ako aj v tomto konkrétnom prípade. Súkromná, komerčná televízia Prima zaradila do svojho vysielania jeden z najhorších kulinárskych projetov. "Když vaří táta", tak urýchlene prepínam na iný program, pretože na bezvýrazného Martina Polačka a tých jeho dvoch krpatých smradov sa nedá pozerať. Odpad! ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit rádobyvtipné poznámky "charismatického" pana MP typu "Jé nám chybí talíře, to sis s nimi asi hrál na lítání, co synku? Tak utíkej do pokojíku, já vypnu troubu a skočím nějaký nádobí koupit."??? A náhodou při nákupu kameraman zabírá na obrovké logo... ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Obtěžují mě tam ty děti, jsou jako špatný komparz. Jinak kuchař samotný je sympaťák a jídlo vypadá chutně. Jestli jednoho dne pošlou ty děcka do internátu, zvážím lepší hodnocení. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je sice hezké, že táta doma vaří ale ruku na srdce - který chlap doma vaří a když jo tak co všechno musíte udělat proto, aby vařil? Pochybuju, že si k tomu přizve fakančata, který se ptaj na d**entní dotazy typu a můžu si umýt ruky? Prezentace jídel je mi celkem fuk, když mi je pořad podáván tak s**čkoidně jako právě tento. Dost jsem koukala, že se tam objevila Iveta z pořadu Na nože. Chudák Zdenda Pohlreich. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Absolutně debilně uchopený pořad s tlustým rádobyvinařem a nesnesitelnými děcky. Přesto musím uznat, že samotný kuchař je celkem sympatický, recepty jím prezentované jsou jednoduché, cenově dostupné a dobře vypadající a chutnající. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Ten nápad se mi celkem i líbí - otec vaří se svými děcky - ale bohužel Prima tento pořad servíruje nudným, umělohmotným, trapným a celkově hrozně otravným způsobem. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyumělkovanej pořad, kde je vše idealistické, tatka ze skušenostmi s vařením světové kuchyně, nyní rozdává rady jeho dětem i divákum! V hlavně má spousty receptů, dětí ho žerou a jsou všichni sehraní.. Hvězdička jen za ty recepty, ostatní mi šlo bohužel proti srsti... ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Pan Polačko se snaží být tak hrozně spontánní, až je to nehezké a naprosto nepřesvědčivé. To mi na tom hrozně vadí. Další reality o vaření vždy jenom uvítám, ale tohle není úplně ono. Je sice pěkné, jak jsou jeho děti hodné, ale ty naučené dialogy jsou tak hrozné, že se na to skoro nedá dívat. Ale musím uznat, že dělá skoro vždycky opravdu něco originálního a to se mi opravdu líbí. Ale vařit není vše. Chybí tomu akčnost a dynamičnost. Pan tata byl měl neustále mluvit o tom, co dělá a proč to dělá, co ty suroviny obsahují a proč jsou důležité pro organismus a pod. Ale třeba časem se to zlepší a já dostanu na prdel a zvýším hodnocení:-) ()

Michi88 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle opravdu ne! O proti tomuhle pořadu o "vaření" jsou Babicovy dobroty mistrovským dílem. Nějakej tatík, kterého našli na ulici, vaří kdejakou šlichtu a ještě tam vecpe všechny své známé včetně těch jeho otravných dětí, které nemůžu vystát. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmyslný koncept show o vaření, který se snaží tvářit přirozeně a přitom je to úplně kýčovitě nahrané. Jedna velká reklama na Globus. 10%. ()

J.Bourne odpad!

všechny recenze uživatele

O ždibíček lepší, než Jirka Babica co se vaření týče. Některý recepty byly zajímavý. Jenže s Jiřím je alespoň sranda. Tady je takovej namachrovanej mamlas a jeho strašně protivní fakánci, kteří POZOR!!! umějí nakrájet mrkev...S loupáním brambor to je složitější to zvládá pouze starší. Hroznej omyl ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bohužel naprosto nesympatický hlavní protagonista - táta celý pořad zabíjí. Patrně je to vysíláno i v zahraničí a vsadím se, že kvalitativně je to zcela někde jinde. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No zase taková velká tragédie to nebylo. Přesto, že tu má pořad katastrofické hodnocení, tak se na to koukat dá bez problému. Kulinářský pořad s malou špetkou příběhu. Neber to. ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za pár receptů, které sice nepřináší nic moc nového, ale nevadí, neurazí, mohou posloužit jako inspirace na rychlá a jednoduchá jídla. Bohužel ten zbytek... ufff... Pořady o vaření mám ráda, ale co je špatného na klasickém konceptu, kde kuchař vaří, popř. dává nějaké tipy a tím to končí? Ne všechny pořady musí být akční. Proč se proboha pořád někdo snaží vytvářet nové "originální" pořady o vaření s příběhem, kde vystupují toporní neherci se špatně naučenými dialogy? Neuvěřitelně mě otravují předěly mezi jednotlivými jídly, které se musí vyplnit bezduchým "spontánním" žvatláním "ze života rodiny". Samotný kuchař je fajn, i když radši ho jen poslouchám. Bohužel celé to nesmyslné divadlo okolo ho značně sráží. ()

Reklama

Reklama