Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Ainy 

všechny recenze uživatele

V poslední době, kdy jsou naše české televizní kanály přehlcené splaškou českých nebo zahraničních stupidních telenovel byl tento seriál z produkce televize NOVA jediný, u kterého jsem si řekla, "škoda, že nemá víc dílů!" Úžasný námět, Olda Vetchý neskutečně zářil a jak naznačil Cival, v tomhle podal jednoznačný, oscarový výkon. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Docela solidní zábava. Výborným plusem je určitě půlhodinová stopáž, díky čemuž nehrozí vata. Scénář sice není vrchol geniality, ale ujde to. Herci krásně civilní a vůbec jsem netušil, že nejvíc budu obdivovat Luďka Sobotu. A ikdyž se do mě vkrádala myšlenka, že Prušinovský moc koukal na Kachyňovo Kožené slunce, tak aspoň to vypadá, že fotbal bude na prvním místě a nějaké "vztahy" se objevovat nebudou. Zatím příjemných 8/10. P.S.: Sprostý slovník vůbec netrhá uši a výborně do seriálu zapadá ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Růže mezi trny na poli současné seriálové tvorby našich komerčních televizí. Kdo alespoň chvíli působil v nižších fotbalových soutěžích a nebere se příliš vážně, ten má o zábavu postaráno a v některých situacích se jistě pozná stejně jako já. Nejoblíbenější postavy: Jiřina, Áda, Jarmil a samozřejmě kanonýr Jarda Kužel. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Spolu s "Koženým sluncem" snad jediná záležitost, dotýkající se pralesní fotbalové ligy. Úroveň dílů má skutečně vzestupnou kvalitu, přičemž epizody Láska a Na váhu! s výtečným Ivanem Trojanem představují vrchol seriálu. Sice se nejedná o žádné veledílo a leccos se dá vytknout, ovšem nesamoúčelná jadrná mluva (až jsem se divil, že to pustili v hlavní vysílací čas), uvěřitelné zápletky a skvělé výkony Luďka Soboty (snad prvně nehraje blba), Ondřeje Vetchého (i když někdy trochu přehrával) a Davida Novotného to bohatě vynahrazují. Po "Hospodě" nejlepší seriál TV Nova a za posledních cca 10 let IMHO nejlepší český seriál vůbec. 70%. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Ludva (Pavel Kikinčuk) při projevu zmiňuje, že tým Houslic vstřelil za podzimní část 14 branek, získal 24 bodů a má průměr 0,93 gólů na zápas. Když však Ludva promítá tabulku všech týmů, má Slavoj Houslice skóre 28:21 a bodů má 27. Poslední sloupec tabulky ukazuje statistiku +/-, která je špatně dokonce u všech týmů. (ELBobes)
  • Původní hospoda místních fotbalistů byla pro potřeby seriálu přestavěna na klubovnu a kancelář klubu byla vybavena odpovídajícím nábytkem, diplomy, společnými fotografiemi a vlaječkami. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama