Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší hráč Slavoje Houslice, Jarda Kužel, již dlouhou dobu nehraje. Trápí ho ošklivé noční můry a on se díky tomu vyhýbá fotbalu i svým kamarádům. (TV Nova)

Recenze (12)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako liečba jasličkovej nočnej mory môže byť rôzna. Čo doktor, to iný prístup. A ako sa úspešná terapia, za pomoci ideálneho tlaku krvi (120/80), stane vstupenkou do postele pani doktojky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dal jsem jesle Messimu. Ten čuměl, prcek." Fotbal jsem hrál vždycky skvěle a se sexem to pak bylo ještě lepší a to přesto, že jsem v každém zápase dostal minimálně patery jesle. Mně to totiž nikdy nevadilo, ale intimní impotent Jarda Kužel z toho má noční můry. To by zase tak moc nevadilo, ale není to zábavné a Ádovy veterinární asociace to tentokrát úplně nezachránily. ()

Zajímavosti (2)

  • Ze scény v závěru, kde se žena (Marika Procházková) Jardy Kužela (David Novotný) dožaduje miminka a Jarda na to zareaguje větou: „Miminko? Cestou jo?“, byl vystřižen zbytek, ve kterém ještě Jarda dodal: „Najdeme v lese nějaký houby... a já se sjedu, protože jinak bych to nedal!“ (mnaucz)

Reklama

Reklama