Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nespokojenost hráčů Slavoje s trenérskými praktikami Jirky Luňáka vede k angažování nového trenéra. Je to profesionál, je to třída. (TV Nova)

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když nastoupí Špekáček, dostanete na fráček." Nezničitelný trenér Bóža Zenkl je naprosto boží, Špekáček "Rooney" Kužel taky válí a Ludva dokáže lhát i o tom, že neumí lhát. Tohle je prostě nejlepší díl a výstavní skříň Okresního přeboru, protože tolik srandy, "kvalitního" fotbalu a vesnické vychytralosti se na jednom místě střetne maximálně jednou za deset let. ()

laepus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně má Vetchý rovnocenného spoluhráče, rovnocenný charakter. Trojan občas trochu přehraje, ale kdo by to v tomhle seriálu nedělal, že? Ke konci mi ho bylo možná i trochu líto, ale když člověk dobré úmysly hodně přežene, nevede to k ničemu dobrému. ()

klara.leb 

všechny recenze uživatele

Epizoda, která přivede k seriálu jako je Okresní přebor i naprostého odpůrce fotbalu, jako jsem já. Trojan je jako vždy geniální, o tom žádná, bez pochyby jeden z nejlepších herců 21. století. Člověk o něm přemýšlí jako o velice seriózním herci, v takové roli si ho dokáže těžko představit a on jen ležérně rozrazí dveře tělocvičny a přijde Boža. Prostě boží. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl seriálu, proložený neuvěřitelnými hláškami. "A doma žádný šukání!", "Co to piješ?" "Džu *škyt* džu--" Já ti dám džu, to je za tisíc."; "Když nastoupí špekáček, dostanete na fráček"... Zkrátka geniální epizoda po všem stránkách, neuvěřitelné výkony, Ivan Trojan zahrál tuto roli prostě dokonale... ()

Reklama

Reklama