Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavoj se chystá na první zápas v krajské soutěži. Všichni by se měli radovat. Jenže Slavoj Houslice není již tím klubem, co býval. (TV Nova)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pane Jebavý, my Vás vychčijeme plot." Tak to je kvalitní příprava na Krajský přebor. Hráči jsou na plech, trávník připomíná džungli, finanční klubové účetnictví do sebe nehodlá nechat nahlédnout, sítě jsou na cimpjcampj a hledá se předseda. Na můj vkus to představuje moc problémů a o něco méně zábavy, ale vzhledem k tomu, že se seriál nenechal po svém fenomenálním úspěchu rozmělnit dalšími zbytečnými díly, tak v hodnocení ukážu svou přívětivější tvář. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"On ten pan Hovorka támhle vzadu.." - "Jo, myslíte Ludva !!" - "Jo !! Tak von se mi vůbec nelíbí.." - "Tak to buďte klidnej, to von tady nikomu !!" - "No ne, on mi tam vomdlel !!" ;)Stylové zakončení výtečného projektu.. Velmi slušně vyleštěné zrcadlo.. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec poprvé jsem si dal OP najednou za sebou. Jelikož jsem vesnický fotbal chvíli hrál, častokrát jsem tam viděl i sebe... Díky za tu nostalgii. Tyvle, leepus... Ty budeš mít solidně nudný a zoufalý život. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi, že s Nárožným tam přišel jakoby duch komedií od Svěráka či Lipského, a přinesl tak zas něco trochu jiného ("Dopsala... svině" :D). Faktem také zůstává, že Jirka toho krom fotbalu asi vážně moc nedělá, nebo snad někdo víte, kde pracuje??? Parádní závěr seriálu, kde snad každý došel ke svému štěstí. Jen ten kraj se nakonec moc nezadařil, ale i tak zůstane tahle parta historický první, která se tam dostala, a to už jim nikdo nesebere. ()

laepus odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako Bridžitdžounsová je oslava štětky, která se vyspí s každým a pak každého využívá, když neví, s kým to děcko čeká a oni jsou za kokoty, tak tohle je oslava debilů, kteří si ze svého středu za nového předsedu vyberou toho největšího debila (koho taky jiného si debilové můžou vybrat...), aby jediný slušný člověk (skvěle zahraný Sobotou!) vypadal jako ten největší zloduch, který jim jen škodí. A to to popisuji ještě dost slušně. A z toho se mi teda dost zvedá kufr. Jestli je tohle morální profil české vesnice a diváctva Novy, tak už začínám chápat mnoho věcí, oblíbeností Ortelu začínajíc, přes nenávist k černochovi v letáku Lidlu až po Tuzemana na hradě. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CITUJEM UZIVATELA *LAEPUS* - zeby *ZAJIIIC?* : "Tak jako Bridžitdžounsová je oslava štětky, která se vyspí s každým a pak každého využívá, když neví, s kým to děcko čeká a oni jsou za ****piiip****, tak tohle je oslava debilů, kteří si ze svého středu za nového předsedu vyberou toho největšího debila (koho taky jiného si debilové můžou vybrat...), aby jediný slušný člověk (skvěle zahraný Sobotou!) vypadal jako ten největší zloduch, který jim jen škodí. A to to popisuji ještě dost slušně. A z toho se mi teda dost zvedá kufr. Jestli je tohle morální profil české vesnice a ...........BLA BLAH BLAH" koniec uryvku. Nepochopil, nehral nikdy futbal, nebol nikdy na dedine (vesnici) a nenapsal nikdy ani SCENAR k nicomu (nicemu)... Nevadi. Teraz Ja: Skvely zaver serialu s fantastickym Naaroznyym... HOWGH. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"byli prostě lepší..." - - - "HOVNO"; "co vlastně děláš mimo fotbalu?" - - - "hodně věcí" - - - "například?" - - - "nohejbal"; - - - "teda vy tady máte teda chlív"; Václav Vorel... předseda :) - - - super závěr ()

Reklama

Reklama