Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele laepus k tomuto seriálu (16)

Pohřeb (2010) (E01) 

Nějak jsem se prostě u toho nesmál. Nebýt vynikajícího Soboty a Vetchého, tak jsem to ani nedodíval. Ale snad to byla jen daň za úvodní díl a příště se to trochu rozjede. ()

Nábor (2010) (E02) 

Smích se pořád nějak nedostavuje. Vím, že dodívám celý seriál, abych věděl, jestli to pořád dál bude stejně tak průměrné a herecky nevyužité, ale začínám se čím dál víc nutit. ()

Fanynka (2010) (E03) 

Tu čtvrtou dávám ani nevím proč... Jo, vlastně dvakrát jsem se už zasmál (což je jinak dost málo, ale vůbec poprvé u OP) a poprvé mi nevadila Vilhelmová - přesně do takovéhle role jsem si ji vždycky přál a tady jí to přesně sedí. ()

Jesle (2010) (E04) 

Nutný návrat pouze ke třem hvězdám aneb jak trapný vtip roztáhnout na 25 minut a babrat se v tom pořád dokola, i když všichni ví, jak to přesně dopadne. ()

Forbes (2010) (E05) 

Ze všech slabých dílů zatím ten úplně nejslabší. To, co bylo dobré aspoň v těch prvních bylo, že to působilo uvěřitelně a ty postavičky měly i přes svou plochost přece jen něco do sebe - přece jen to jsou klasičtí vesničtí vidláci. Ale v tomhle díle je vidět, že se toho chopil Kohák - prostě neuvěřitelná blbost. ()

Lucka (2010) (E06) 

Pro mě zatím nejlepší díl (což dle ostatních komentářů a hodnocení není zas tak těžký úkol). Ale jen a jen díky vynikajícímu Vetchému. On snad ani nehraje, ale je tím Jirkou Luňákem. ()

Kopačák (2010) (E07) 

Když zvedal Vetchý nadšeně Roteiro nad hlavu nebo Kohák prosil o penaltu, říkal jsem si "konečně pořádný díl", ale pak se zas začnou postavy chovat tak nelogicky proti svým vlastním vymyšleným charakterům (hlavně Matějka) a vše je tak očekávatelně jasné, jak se stane, že se tomu pak prostě nedá smát ani trochu. ()

Schůze (2010) (E08) 

Opět koncert Vetchého. A ten závěrečný skorostriptýz? Masakr na entou. Jestli to někdy jen z poloviny na vidláckých akcích takhle vypadá, tak to musí být neuvěřitelné dobrodružství se takové akce zúčastnit. ()

Na váhu (2010) (E09) 

Konečně má Vetchý rovnocenného spoluhráče, rovnocenný charakter. Trojan občas trochu přehraje, ale kdo by to v tomhle seriálu nedělal, že? Ke konci mi ho bylo možná i trochu líto, ale když člověk dobré úmysly hodně přežene, nevede to k ničemu dobrému. ()

Jaro (2010) (E10) 

Zatím nejslabší díl ze všech slabých dílů. Víc není třeba dodávat. ()

Konvoj (2010) (E11) 

Prostě už ne, jediná dobrá věc na tomhle díle bylo, že konečně už toho Ludvu někdo vytrestal. Je neskutečné, jak se ty hloupé postavy chovají ještě stokrát hloupěji, než je vůbec možné. Je to tak přesně napůl cesty mezi absurdní sondou mezi vidláky a mezi šíleným úletem - samo to asi neví, co chce být, takže je to o ničem. ()

Láska (2010) (E12) 

Jediné pořádné scény byly ty s trhlým bigotním Vetchým, když nemohl přenést přes srdce, koho že to má vlastně v týmu, jinak hrubý podprůměr i na tento seriál. ()

Inseminátor (2010) (E13) 

Je to čím dál tím slabší... Nebýt té úplně poslední věty celého dílu, tak to nemá nic. Už se řešili Vietnamci, gamblerství, minule gayové, teď nevěra a svobodné matky... Co bude příště? To z toho bude výchovný seriál? ()

Derby (2010) (E14) 

Ten závěr to totálně zabil, aneb jak udělat z rozhodčích slabochy a debily a z idiotských vidláckých kopaček hrdiny, kteří (spoiler) dokážou přeprat samotného chlapa. Ta jedna je opět jen za tradičně vynikajícího Vetchého. ()

Svatba (2010) (E15) 

To už ztratilo i poslední zbytky nějakého smyslu a cíle. Komedie? Ne. Drama? Ne. Ze života? Ne. Absurdní situace? Ne. Ale jediné, co tomu dává aspoň tu jednu je, že je to jen polovina, že příště bude dokončení - jsem zvědav večer... ()

Návštěva z kraje (2010) (E16) odpad!

Tak jako Bridžitdžounsová je oslava štětky, která se vyspí s každým a pak každého využívá, když neví, s kým to děcko čeká a oni jsou za kokoty, tak tohle je oslava debilů, kteří si ze svého středu za nového předsedu vyberou toho největšího debila (koho taky jiného si debilové můžou vybrat...), aby jediný slušný člověk (skvěle zahraný Sobotou!) vypadal jako ten největší zloduch, který jim jen škodí. A to to popisuji ještě dost slušně. A z toho se mi teda dost zvedá kufr. Jestli je tohle morální profil české vesnice a diváctva Novy, tak už začínám chápat mnoho věcí, oblíbeností Ortelu začínajíc, přes nenávist k černochovi v letáku Lidlu až po Tuzemana na hradě. ()

Související novinky

Reklama

Reklama