Reklama

Reklama

Zeke a Luther

(seriál)
  • USA Zeke and Luther
Komedie / Rodinný / Sportovní
USA, (2009–2012), 27 h 59 min (Minutáž: 23–46 min)

Hrají:

Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee, Ryan Whitney Angel, Nate Hartley, David Ury, Marianne Muellerleile, David Gore, Abigail Mavity, Lawrence Mandley (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(72)

Zeke a Luther si přejí ze všeho nejvíc stát se světoznámými skateboarďáky. Spolu se svými přáteli, závodními soupeři a rodinou se Zeke a Luther pokaždé zapletou do nějaké lumpárny. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

zablaga 

všechny recenze uživatele

Vždy keď hľadám niečo ľahké, čo človeka rozveselí prepnem na Disney Channel. Viem, že to veľa ľudí odsudzuje, no ja na tom nevidím nič choré. Je jasné, že seriály sú predvídateľné a že to nie je práve humor ako zo Simpsonovcov, ale to neznamená, že sa človek nemôže zabaviť. Prednedávnom som znova pozerala Zeke.a a Luther.a a zistila som, že sa na tom človek zasmeje stále viac a viac. Teda až na pár dielov, ktoré boli dosť nechutné a tomu humoru nechápem, je to vlastne veľmi vtipná záležitosť:-) Možno primitívna, ale no a čo - je to zábava ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Další pitomost ála Disney Channel, nicméně si to přesto zachovává určitou poetiku starých Nickelodeon seriálů typ dobrodružství Peta a Peta... ale spíš mám pomatení smyslů, protože ten zrzek je jednomu z jejich představitelů dosti podobný. Nicméně seriál je vyhnán často ad absurdum a nebere se nijak vážně. To je jeho bod k dobru... ()

jarkolar odpad!

všechny recenze uživatele

Ke shlédnutí tohoto, jsem byl donucen díky svojí mladší sestrě (6), která když má v ruce ovladač, tak skončí na disneyChannelu... To co tento seriál cpe do diváka se snad ani nedá popsat... Opravdu obdivuju lidi, kteří jsou nuceni (počítám že stejkně jako já velice mladými ratolestmi) sledovat tento výplod. NO MORE ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Proč tenhle seriál všichni tak haní? Tak postavy mrkají do kamery, starají se o chlupy v podpaží, hádají se o trenky Tonyho Hawka.. No a? Přesně tohle je na tom podle mě to nejlepší.. :) Je to sranda, já se u toho vždycky zasměju a právě ta nadsázka mě dostává.. :) A Hutch je prostě kus.. :P Lidi, nebuďte zlí! :D ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Prvá a snáď jediná disneyovka (za celý čas), ktorá sa dá pozerať. No hate. To 256. miesto mi pripadá dosť ako výsmech.55% ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Nejblbější "neodisněyovka" ze všech. Ale je to tak strašně idiotský, až to zavání trashem. A trash já rád, viď, Smrdisádro. Chybí tomu už jen Toxic Avenger a partička Surfových nácků, co musejí zemřít. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Spočiatku "ujetý" seriál o dvoch retardovaných kamarátoch so životným mottom skateboarding. Šialené, divné, prekvapivo často zvláštnym spôsobom vtipné a najkrajšie je, že (citujem) "seriál je vyhnán často ad absurdum a nebere se nijak vážně. To je jeho bod k dobru". Neskôr už ale disneyovsky sladké, často vyslovene trápne a miestami sa dokonca pokúšali o romantiku a tým sa seriál bohužiaľ presúva k ostatným disneyovským trashom. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Ano, je to totáln hovadina, ale pořád se to nehrabe na ty ostatní hovna, co na Disney channel dávají. A to si zaslouží odměnu v podobě dvou hvězdiček. Jen tak dál, kluci. A příště na těch skejtech rovnou do drtičky odpadů. ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách mě přestalo bavit, jak tam mladý zrzoun (nevim jestli je to Zeke nebo Luther) pečuje o svůj první chlup v podpaždí... ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

To pomrkávání na diváka u všech pořadů pro teen na Disney kanále mě už nepřekvapuje, ale stále mě irituje. Pokud je mládež tak vylízaná, tak pomoc od všech svatých budeme potřebovat hodně brzo. Na této shovadilosti není ani krapek něčeho podařeného, kdyby tam alespoň dali opravdové mistry ve skateboardinku a né ty dva amatéry. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ale tak některé epizody nejsou tak špatné ... ovšem jakmile vypnete televizi zapomenete na co jste to vlastně koukali. ()

kubyno odpad!

všechny recenze uživatele

Občas si říkám, že někdy ani odpad nestačí. A lituji toho, že můj malý bratr (mírně retardovaný?) na to čumííí (jinak nevím, jak by k tomuhle mohl přijít uživatel zdejšího webu...).Nevědět o ''tomhle'', tak by mi na světě bylo asi líp. Já se svým IQ (nevím kolik mám) nedokážu pochopit, jak tohle může někdo stvořit a nebo to sledovat. Nutno uznat, že obchodně dobrý tah - čím více takových vysavačů mozků, tím víc retardů na to bude čučet. Ale co mi nejvíce vadí je to ''Walt Disney''... Neříkejte mi, že se neobrací v hrobě, protože tohle (a celý Disney KANÁL) s ním nemá nic společného. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

První díli bili podle mě skvělý , ale další díli jsou dost nudný a trapný. V prvních dílech mě aspon nějaká scéna rozesmála , ale v těch dalších bili samí trapný hlášky !! ()

blazenka 

všechny recenze uživatele

Jediná hvězdička pro tenhle příšerný seriál - a to za skvělou malou mršku Ginger. Ta holka má něco do sebe ! Jinak děs a hrůza - 10%. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky za perfektnú Ryan Newman, ktorá má podľa mňa "našlápnuto" na skvelú kariéru. Vraví sa, že herečka sa najviac prejaví v záporných rolách a to, že táto baba v tak mladom veku a bez nejakých väčších skúseností zvládne s takou dôveryhodnosťou zahrať malú mrchu Ginger je podľa mňa skvelé =) ()

Reklama

Reklama