Reklama

Reklama

Dívka jede sama v autě. Po cestě narazí na mladíka, který potřebuje svézt. Po nějakém čase dojedou do tamějšího baru, jehož majitelka se zdá být milá. Ovšem opak je pravdou. Ta si ochočila zdejší nestvůry, které žijí v podzemí a musí jim dodávat lidskou krev. Začíná boj o přežití. (Beckett51)

Recenze (33)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří žabožroutí scénáristé a režiséři v jedné osobě by měli přestat čichat lepidlo. Neprodleně! Ale možná, že mu teď děsně křivdím! Třeba je Franck Richard jen retardovaný syn majitele filmového studia, kterému dal papá nádherný dárek k narozeninám a umožnil mu vizualizovat jeho ementálové noční poluce! Na Festivalu slaboduchého diváka něco takového určitě získá i Zlatého Dawna, tak proč to nakonec nemrsknout do distribuce, že ano..... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě blbost a scenáristická křeč, ale prostupuje tím dost zvláštní atmosféra a pár momentů (když se objeví monstra) je vyloženě skvělých. Z celého La Meute jsem měl dojem, jako kdyby jej natočil značně vyčerpaný Jean-Pierre Jeunet. Z mnou velmi očekávaného filmu se zkrátka vyklubal takový podivný patvar, který se občas snaží postrašit, občas pobavit, ale daří se mu to jen střídavě. Konec divný. Dávám něco mezi 40 a 60 procenty. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Horror začínal jako jiné horrory. Holka jede sama v autě. Cestou narazí na hnusáky motorkáře. Přibere i stopaře a zastaví v zapadákově v hospodě. Stopař jde na WC a už se nevrátí. Holce je to divné a tak to jde prozkoumat. Pokud čekáte úchylné kanibali, nebo oběti, kterým jsou odebírány orgány, tak jste na omylu. Tady totiž "zem" potřebuje krev..... Dávám 60% a to zejména za jednu scénu, která mne uchvátila. Jedna obět měla velkou díru v hlavě. Bylo potřeba, aby z této díry tekla krev. Jenže netekla. A tak bylo mláceno po zátylku, až se krev spustila. Zvuky a pohyby podobné těm, když máme kečup v plastové láhvi a chceme ho dostat ze dna. Taky boucháme až vystříkne :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut nasvědčovalo k mému oblíbenému žánru, Sice se to změnilo na Zombie Survival,Překvapivě to celkem sedlo... Zombíci mi připomínali Voldermorta z Herryho Pottra, takže dávám velké bezvýznamné plus:) A Působilo to na mě zcela průměrně.. Každopádně.. Gore opět super, co jiného čekat od Francouzů, aspoň v tomhle směru mě nezklamali :) ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Nesoudržný pokus o mix řady hororvých motivů svůj neúspěch maskuje hutnou atmosférou a výpravou, která se vyznačuje každodenní omšelostí. Jenže právě snaha nacpat do jednoho příběhu co nejvíce žánrových schémat ústí v rozpadlý scénář, který postrádá jakoukoli vnitřní logiku s výjimkou trucovité umanutosti tvůrců, že postavy se budou řídit jejich pokyny a ne rozumem. 3/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě osobně líbilo moc!!! Co na tom, že je to furt dokola a že film vykrádá v některých scénách klasiky. Je to prostě dobré. Navíc ten děj mi nepřišel nějak zvlášť ujetý, proboha viděl jsem tisíckrát ujetější kousky. Hixploitation řízlej zombárnou a to se zde přímo o zombies nemluví, ale "o nich" ... První půlhodina klasika, špína, hnusní lidi, věznění, torture ... v druhé polovině pak se objeví "bratříčci", kteří jsou perfektně maskérsky zvládnutí, fakt pekelný příšeráci. Brutalita je tak akorát v dnešní normě, ale je to prostě stísněný, bezvýchodný a má to úžasnej vizual francouského zapadákova, což já prostě fakt můžu. Bába, majitelka hospody a hlavní záporačka, je výborná. Film drží v pohodě při sobě, prostě paráda ... Jedinný, co bych tomu vytkl, tak že se film bere až moc vážně a přitom obsahuje pár docela vtipných scén (ať již to bylo chtěné nebo nechtěné ...), což diváka může hodit trochu do rozpaků. Dva alternativní závěry byly pecka... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na další trapnou variaci Texaskýho masakru, ve které se dívčina dostane do spárů pošahané rodiny. Naštěstí se v polovině tenhle klasický hixploitaion přepne v úplně odlišný (sub)žánr, což byla vítaná změna. Posledních 20 minut obsahuje trochu napětí a hlavně několik překvapivých i krvavých momentů, viz rozstřelená ruka. Takže z očekávané srajdy se vyklubala docela příjemná oddychovka, i když z francouzských krajin pořád jen čistě průměrná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouzský masakr buranskou matrónou a latexovými bubáky.. Sama myšlenka přesunu od hixploitationu ke krmení kvičících zmutovaných havířů bez sklonů k metrosexualitě je zajímavým bodem, ovšem co je to platné, když její realizace působí i přes přátelskou stopáž zmateně a křečovitě. Laugier a Bustillo už jistě mají na sezení anonymních sadistů nachystanou pro pana režiséra židli.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podozrivým sa Mi snímok zdal byť , keď si Émilie nechala odšoférovať auto , náhodne odchyteným stopárom a to rovno do baru , plného " ruraux / nicodéme / figures. Tam stopár " sublimuje " a pri vyčkávaní si ju odchytí pochybná partička vedená ozajstným sádlom de france , v ženskom podaní ( kuchynské jatky pobavili ) . Nabehne povinný odber krvi , krátka výpomoc ohodená koženkou zo sekáča a aj dávno videné , ničím inovatívne torture , pretože zombie cast potrebuje žrádlo. Žiadna mohutná filmárčina , skôr taký PVC nevydarený pokus o zombie pripomienku , s (ne)príjemnou atmosférou. ( zrovnávka s Xavierom a Jeho, o pár rokov starším a blatom ohodeným madnessnímkom , je nechcene náhodná ). Keďže pár momentov som odchytila a bodíkov mám dosť - posielam 3. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Charlotte cestuje krajinou. Jedného dňa zoberie stopára nakoľko sa chce cítiť bezpečnejšie. Zastavia sa v malej reštike, kde si chce mladý muž odskočiť na toaletu. Viac sa však neukáže. Charlotte z miesta odchádza, no v noci sa vracia nakoľko chce svoju novú známosť nájsť. To však nemala robiť. Nie je totiž všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Galský kohút a jeho zvrátenosti. To je proste niečo úplne iné, ako diela z poza oceánu. Originalita tomuto hororu nechýba. Všetko je to však na priemernej úrovni. Príjemnú zábavu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery, byť obsah zde už prozrazuje zbytečně moc. Špinavý a místy zvláštní film se veze na vlně extrémních francouzských kousků, i když ve finále je gore umírněné. A to prosím nechybí urvaná ruka, ustřelená ruka, vyrvané srdce, proražená hruď.... Počátek evokuje buranské horory - farma, šílená farmářka se synem, klece na chov lidského dobytka. Podzemní bytosti nejsou nemrtví, tedy zombie, nýbrž jakési temné plemeno, co má nejblíže k upírům. Původně jsem tedy, vzhledem k luně, očekával něco na způsob vlkodlaků. Líbil se mi vizuál, místy příjemná atmosféra, velice pěkná je třeba scéna, kdy kůň táhne vozík s oběťmi, povedený je stroj na odběr krve a při utržení ruky jsem si tak nějak vzpomněl na scénu z Boje o oheň. Pěknou atmosféru má i hon v rákosí a konec potěšil. Žádný zázrak, jen takový příjemný evropský horor. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Neviem ako ostatní, ale mňa už tieto horory na jedno kopyto nebavia. Nebolo to najhoršie a posledná desať minutovka to ťahala aspoň do priemeru. No z podobných filmov, plných sto krát ohraných klišé som už vyrástol. 4/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moje doporučení před puštěním filmu zní: Nečtěte si obsah filmu. O to větší může být překvapení. Já věděl do čeho jdu,ale i tak mi tenhle kousek sedl, ikdyž mnohokrát vykrádá jiné hororové klasiky. Škoda jen že tenhle špinavej Hixploťák ke konci ztrácí dech. PS: Neskutečně mě sralo chování té mladé pipky. Rozhodně jsem jí za její debilitu nepřál nic hezkýho a fandil jsem záporákům. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec těžké zklamání, Francouzi v posledních letech překvapují a spojit buranský horor s monster hororem mi přišel jako dobrý nápad, nicméně film se tváří prvních 40 minut jako buranský horor ale naprosto bez krve. A kašlu na to že je to bez krve, ten film není hlavně nijak moc zajímavej. Celou dobu jsem čekal na to až se začne něco dít a pak se konečně objevily monstra, který vypadaly sice poměrně strašidelně ale byly tu na krátkou dobu a nedokázaly mi bohužel ukázat že jsou badass. A navíc se ukázaly na poměrně krátkou dobu. Postavy byly ploché a nezajímavé a nezajímalo mě před čím hlavní herečka utíkala. Aspoň že film je poměrně krátkej a tak nezačne moc nudit. Ale rozhodně mě to zklamalo. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Francúzsky horor si stále drží vysoký štandard a po pozretí La Meute sa na tomto fakte z môho pohľadu nič nemení. V dobe rozmachu zombie filmov rôznej kvality oceňujem najmä použitie podstatne menej známych ghoulov. Film má vcelku dynamické tempo a už od počiatočných minút sa v ňom deje niečo zaujímavé, škoda len, že vizuáne vydarení ghoulovia zďaleka nenaháňali toľko hrôzy, koľko by mohli, čo dávam za vinu neskúsenosti režiséra (a scenáristu v jednej osobe), ktorý nedokázal naplno využiť ich potenciál... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No abych řekl trošku víc do toho dát a bylo by to super, monstra suprova a škoda některých okamžiku kterých jsem se nedočkal. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ked sa každý zamyslí aj režisér, či producent nad tým začiatkom ako dievča išla hľadať neznámeho a tým pádom pre ňu aj bezvýznamného chalana do pohostinstva, kde sa udajne stratil, už ti dvaja pičusy hore museli vedieť, že divák nieje debil a hneď mu dôjde, že pozerá bezvýznamnú sračku, ktorá sa snaží byť hixplo a hlavne Francúzkym Texaským masakerom-hahahaha. Francúzi majú pár priemerných a minimum nadpriemerných hororov, ale veľa je hlboko pod priemerom a toto je jeden z nich. Po dopozeraný tohoto"atmosferického zázraku" som skonštatoval, že všetci, ktorý len troškou prispeli k tomuto filmovému veľdielu museli brať drogy, len to som chcel. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem si pohrával se slovem odpad,ale i přesto,že je to neskutečná kravina,tak odpad tomu nedám.Film se rozjíždí,a nerozjede.Všichni sou tady jak po obrně,jak herectvím,tak i chůzí.Navíc ty mameluci,co lezli z tý země spíš než hrůzu hnali do tváře smích.A když k tomu přidám poměrně kostrbatej děj,tak opravdu děsnej filmovej zážitek,Frantíci tady šlápli do hovna.S odřenejma zádama 10%. ()

Reklama

Reklama