Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Yoo Rin je tak trochu podnikatelka v cestovním ruchu, kvůli gamblerství otce má finanční problémy. Nicméně dělá, co může, aby se nějak protloukla životem. Náhoda ji přihraje do cesty Gong Chana, který ji chce vydávat za svoji ztracenou sestřenku, aby potěšil umírajícího dědečka. Yoo Rin souhlasí, že bude hrát tuto úlohu, než najdou pravou sestřenici. Dědeček se ovšem náhle začne uzdravovat a pravá sestřenka nikde… Vše se zkomplikuje, když se přítel Gong Chana Jong Woo zamiluje do Yoo Rin. Ta má oči jen pro Gonga Chana. On se ale usmířil s bývalou přítelkyní Seo Hyun, která je profesionální tenistka a pýcha Koreje. Navíc Yoo Rin není zrovna oblíbená u všech členů své "rodiny" a jejího okolí. Podaří se Yoo Rin vyváznout ze všech nástrah a překážek, aniž by někoho ranila? (Vavča)

(více)

Recenze (16)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V průběhu prvních dílů jsem si říkala, že těch absurdních situací je až moc. Často mě také štvalo, jak se děj vyvíjel. Lee Da Hae je ale sympatická herečka a Lee Dong Wook je zase neuvěřitelně charismatický. I celkové obsazení vedlejších postav mi vyhovovalo. Ze všeho nejvíce mě ale zasáhl perfektně vymyšlený konec... u něj jsem nestačila stírat slzy. Pochválit musím i skvělou hudbu, spoustu vtipných situací a konečně (!!!) krásné polibky. Pátou * dávám hlavně kvůli tomu konci. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Myslím, že by se mělo scénáristům zakázat citové týrání (tělesné zas až tak nevadí :-D) zženštilých asijských mužů. Jako když Woovi začly rudnout oči a vhánět do nich slzy, byl tak trochu k sežrání a politováníhodný. No, u konce už jsem mu to tak trochu "přála", nebo spíše si za to mohl sám a navíc to začalo být otravné. Hezky to všechno plyne, krásně se seriálem utíká, občas to utíkání unaví, ale přesto po chvíli je celkem snadné chytit druhý dech. Možná teď trochu zaspoileruju, ale opravdu jen maličko a zanedbatelně, myslím však, že to dítě tam bylo šoupnuté scénáristy, aby tomu v tu chvíli, kdy o něm divák uslyší, dostal trochu šok. Ono vůbec "o 2 roky později" je takové trochu ujeté. Ono vůbec, jak jsem si mohla všimnout, je snad trendem, že v asijských seriálech se zamilovaní nevidí delší dobu. To se jakože testuje jejich láska či co?! A poslední díl... byl trochu krutý k mým citům, naštěstí city přežily a doběhly do cílové rovinky, za níž se krásně vydýchaly. Ale poslední scéna je prostě... teď nevím, jestli mě štve nebo se jí mám smát. O čem mluvím? Podívej se - od začátku do konce :-) Takové lepší 4*, protože jsem se dost nasmála a dokázala soucítit s hrdiny. (Ale ta Seo Hyun byla pěkně sobecká na začátku, což? Pěkně mě štvala!!) Přeloženo. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hodnocení z mé strany zavání trochu ztrátou subjektivity,ale nemohu si pomoct. Obsazení (Lee Da Hae, Joon Ki Lee, Lee Dong Wook, Park Si Yeon) je výborné , scénář se také povedl. Naprosto vkusně a bez patosu je zde podáná romanticko dramatická složka. Hlavně mě však dostal humor, který je inteligentní, vtipný, hřejivý a nikdy neklesne na nějakou lacinou úroveň. hlavním protagonistům držíte palce. Můj první korejský seriál. Ani jsem od toho nic nečekal, navzdory oslavné recenzi na blogu Gladness. První dva díly mě navíc tak úplně nechytly a hlavní hrdinka mě štvala(nejen svým účesem i chováním). Ale to se naštěstí brzy změní a nechal jsem se příjmeně unášet. Zejména od té část pomerančového podnikání Yoo Rin, kdy jsem málem smíchy spadl z křesla. Dobře prásknu jeden nedostatek, hudba se mi moc nelíbila, ale ani ta nemůže ovlivnit moje celkové hodnocení, protože povedených momentů, které vám zůstanou v paměti je tu spousta. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech za čtyři hvězdičky a uvidíme co bude dál. Dneska jsem se řezala smíchy při scéně na letišti což vzhledem ke skříplýmu nervu u žeber nebylo zrovna jednoduchý. :^)) O pár dní později: Jsem v polovině a pořád mě to hodně baví. Seriál je na nejlepší cestě získat i tu pátou hvězdu... Konec: Dokoukáno, dobrečeno a pátá hvězdička bude. I když mají korejská dramata hodně podobná schémata - ze začátku sranda a ke konci doják - tak mně to nevadí. Smála jsem se nahlas a dobrou náladu jsem měla ještě dlouho po skončení toho kterého dílu. Gong Chan byl i přes svojí počáteční upjatost roztomilý a vždycky jsem se těšila až mu začnou cukat koutky. :^))) Na Yoo Rin jsem si musela chvilku zvykat, ale po prvních dvou dílech už to bylo v pohodě a získala si mě na celé čáře. No a Jong Woo, ten Jong Woo - dokonalá role pro Lee Joon-giho, sedla mu jak p*del na nočník a byl prostě k sežrání. Jenom být korejská kudlanka... ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, jen škoda posledních dílů. Prvních 12 epizod jsem si opravdu užívala, i přestože děj samotný mi nepřipadá nijak zvlášť originální a v mnohém mi připomíná seriál Nae ireumeun Kim Sam-sun. Zpracování však nemělo chybu, neustále se tam něco dělo a ani v nejmenším nešetřili vtipem, dokonce jsem se jednou rozbrečela smíchy, což se mi u seriálu nebo filmu snad ještě nikdy nestalo. Největší zásluhu na tom má představitelka hlavní role, Lee Da-hae, která byla přirozeně vtipná a nebála se ze sebe dělat blázna. Připomněla, jak mi korejský humor chyběl. Celkové herecké obsazení bylo celkově velmi příjemné, zejména Lee Jun-gi potěšil. Ke konci se však celý seriál otočil, vtipu ubylo a zůstaly jen utrápené tváře, řešící vše, co během minulých epizod natropili – ne že bych pro dramatickou složku neměla pochopení, ale tento náhlý zvrat mi připadal příliš, vždyť na celém seriálu jsem oceňovala právě humor, a navíc jsem občas měla pocit, že se postavy trápí zbytečně. Podle mě je seriál také až moc dlouhý a uměle natahovaný, obzvláště na konci obsahuje spoustu míst, kde se vůbec nic neděje a nakonec jen nudí. Přesto mi tento seriál přinesl moc hezké a nezapomenutelné chvíle a jsem mu za to vděčná. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Tak před chvíli jsem to dokoukal a celkově se mi to moc líbilo. Celé hlavní obsazení mi bylo sympatické, hlavně pak Lee Da Hae, která hrála Joo Yoo Rin se mi moc líbila- byla tzv. správně ujetá :) ale i ostatní byli perfektní. Narozdíl od Vavči se mi hudba líbila- sedla přesně ke stylu tohoto seriálu. Takže u mě za plný počet :)) ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Ze začátku toho bylo moc, pak toho bylo zase málo. Trochu nevyvážené, zdá se mi. Taky mi trochu nesedl pár Yoo Rin & Gong Chan - přišlo mi, že spolu nemají jiskru, no prostě vůbec nic - žádná chemie. Jako jednotlivci byli výborní, moc jsem se nasmála, i nějaká ta slza ukápla. Příjemný seriál, ale znovu se na něj už asi nepodívám. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Nejvíc funny :) Nejbláznivější herečka a Lee Yoon Ki? Ten je tam prostě The best a nejhezčí. A vůbec všechny postavy válí. ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Yoo Rin si ma od prvého záberu získala. Jej roztomilá vynaliezavosť, schopnosť vykorčuľovat z akejkoľvek šlamastiky, či účtovnícke schopnosti, keď sa snažila Gong Chanovi vyčísliť všetky svoje služby a výdavky. Využila každú situáciu na to, aby si mohla z neho vystreliť a úspešne pred ním tajiť svoju lásku. Trochu som ľutovala Jong Wooa, čo však nemôžem povedať o Seo Hyun. Romantika by sa dala krájať a už dávno som sa toľko nenasmiala. Hudba sa mi sem veľmi hodila a páčila sa mi. Nemám veľmi čo vytknúť 92 %. ()

Kimm2 

všechny recenze uživatele

Prostě nemůžu dát jiné hodnocení. I když tento seriál obsahuje obrovskou škálu všemožných klišé a scén, nad kterými musí trochu protáčet oči každý, kdo viděl pár korejských dramat. I přes to to pro mě bylo naprosto kouzelné drama skládající se z malých a milých drobností. A když si na ně vzpomenu, vyčarují mi úsměv na tváři. A právě tyto drobnosti tvoří tak pevné pouto mezi hlavními hrdiny a dělají z tohoto seriálu něco výjmečného. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné tak akorát, je to dojemné tak akorát, soundtrack to má tak akorát... Zkrátka tím chci říct, že to v rámci korejské tvorby není must-see záležitost, ale svoji kvalitu rozhodně má a bylo to pohodově strávených 16 hodin života. ()

Roucky 

všechny recenze uživatele

Další citové vydírání, zejmén během posledních dílů. Jong Woo mi lezl ze začátku hrozně na nervy, jak postava, tak i herec, přece jenom nejsem na zženštilý Korejce... Ale postupem času mi ho bylo tak moc líto a byl prostě rozkošnej :-). Další hvězda za Yoo Rin, která si mě získala hned od začátku a za Gong Chana, protože do toho by se snad zbláznil každej. Musím se přiznat, že to byl první seriál, kde mi hlavní "mrcha" byla i celkem sympatická, i když byla od začátku hrozně sobecká. Pátou hvězdičku nedám kvůli tomu, že mi to prostě přišlo až přehnaně absurdní... ()

Axineya 

všechny recenze uživatele

Primitivní seriál, u kterého se pobavíte a občas se uhodíte do čela, co je to za stupiditu. Hlavní hrdinka je přesně ten typ, co lidem leze na nervy, ale zároveň občas pobaví. Její veřejné spektákly, zvlášť ten na letišti, mě dost bavily, zatímco její stále častější brečící epizody mi spíš lezly na nervy a měla jsem chuť ji už proplesknout. A brečící chlapi na tom nebyli o moc lépe. Další věc, co mi trochu lezla na nervy, bylo postavení dědečka, ze kterýho se všichni mohli, s prominutím, po.... Já chápu, že tam má starší pokolení o dost jiné postavení a děda je hlava rodiny, přirozená autorita a zaslouží si respekt. Ale že dospělí, nezávislí lidi bez svolení dědy si nemůžou ani zavázat tkaničku, prostě nechápu. A děda si zřejmě taky vážil mnohem víc sebe než svojí rodiny. Ale jinak taková vtipná nenáročná oddechovka. ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

:-) ...... ještě teď se usmívám. takových seriálu jako je My girl - by mělo být více - potěší a rozesměje. Ze začátku jsem se neubránila slzám se smíchu, ke konci slzám s dojetí. Zajímavý příběh (i když trochu nereálný, ale tak je to u většiny seriálů), Yoo Rin jsem si okamžitě zamilovala, její vylomeniny jsou dokonalé. S Gong Chanem tvoří skvělý pár - už i jako bratranec a sestřenice. Seo Hyun je opravdu pěkná a její podrazy nejsou tak hrozné jako v jiných seriálech. Jediný, kdo mi tam opravdu vadil byl Jong Woo (krycí jméno fenek - opravdu mu je podobný) - přišlo mi, že scénáristky nevěděli jakou roli tam dát, tak tam dali věčně (pro mě) otravujícího, vytrvávajícího a snažícího Jong Woo (alespoň kdyby to byl můj typ :-) 5* ten závěrečný polibek je kouzelný ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý scenár, kedy som v každom dieli rozmýšľala, ako sa to rozpletie. Dvaja hlavní herci pre mňa boli novinkou a neboli mi až takí sympatickí, ale Joon-gi Lee hral to, čo mu ide najlepšie - enfant terrible... aj kvôli nemu sa oplatilo seriál dopozerať do konca, aj keď občas dej trocha drhol... Hudba mi zo začiatku trocha vadila, potom už som si zvykla. Chýbal mi dotiahnuť do konca vzťah sekterárky a modela, ale našliapnuté to mali dobre. ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Po prvej časti 4*. Už som sa dávno tak dobre nezasmial. Mimika a gestá v podaní Da-hae Lee nemajú chybu. Len škoda, že po pár častiach to prestala byť komédia, a bola z toho znova typická kórejská citová vydieračka. ()

Reklama

Reklama