Reklama

Reklama

Šerif David Dutton (Timothy Olyphant) z provinčního městečka Ogden Marsh má nudnou práci: jeho úkolem je dohlížet na pořádek v útulném zapadákově, ve kterém se většinou nic moc neděje. Jednoho dne se ovšem jeho město změní k nepoznání. Spořádaní spoluobčané se začínají chovat zpočátku jen podivně, postupně se z nich ale stávají zuřivé vraždící bestie. Zdivočelí sousedé a přátelé se množí, nákaza šílenství se rozšířila po celém městečku a obyvatelé se navzájem vyvražďují. Šanci uniknout nemají ani ti, kteří zůstávají normální. Město obklíčila armáda a ozbrojenci ve skafandrech nekompromisně čekají, až se obyvatelé Ogden Marsh navzájem zlikvidují... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (715)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak zadna pecka se nekona. Stokrat omletej pribeh o nakaze v mestecku, zly armade a particce sympataku snazici se utect. Sem tam nejaka libova krvava scena, obzvlast vidle a pila na lebky je fajn, sem tam nejaka lekacka a sem tam nejaka akce. Proste od kazdyho trochu, jediny, ceho se moc nedostava, je atmosfera, protoze si nepamatuju, ze bych se byt jen jednou nejak leknul nebo byl nejak vyrazne napnutej. Film se sice rozjede od prvni minuty, ale tak nak to postupem casu prestane bejt zajimavy a ve vysledku mi bylo i vcelku fuk, kdo to prezije. Proste prumer. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nedostatečně obohacující variace na stokrát viděné. Krom toho vlastně nemám co vytknout, ale bohužel. Level ohranosti až moc vysoký a přitom minimum nového, zkrátka nic díky čemu by se tento >deadly virus< horor vymykal. Stejné tři hvězdy jako u nedávných a tématicky spřízněných CARRIERS. Originál jsem zatím neviděI, ale ten mi s tímto hodnocením stejně asi nepohne. Jinak akce bylo dostatek a Olyphanta bych neměnil. [kino] ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Slušně nablejskanej stroj z dílny George A. Romera. Sice jede dle vyšlapané cestičky, ale hromada dílčích scén má skvělý hororový háv. Ústřední dvojice sympatická, v podstatě mě to bavilo po celou dobu stopáže. 70% 20 miliónů dolarů(rozpočet)/55 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem usedal se slovy: Bav mě! Nu, a on mě pobavil. Dal mi přesně to, co jsem očekával, tudíž spokojenost se v závěru dostavila. Zbytečné psát o tom, že téma je stokrát ohrané...všechny příběhy byly dávno odvyprávěny, tak nechtějme naivně cosi originálního. Jen mě mrazí z toho, že tenhle typ filmů ukazuje, jak by armáda s lidmi zametla, a že by to mohla být v reálu nakonec pravda. Konec může někomu připadat jako dvířka ke dvojce. Mně však spíše připomíná konec Fulciho majstrštyku The Beyond...a scénka v myčce měla opravdu spád! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná pecka, jejíž dějovou předvídatelnost (pointu jsem uhodnul cca po pěti minutách) bohatě vynahrazuje Eisnerův um, jehož prostřednictvím režisér s divákem manipuluje jak se mu zachce. Při lekačkách jsem skákal až ke stropu, při akci byl zaražený do sedačky, a jakmile šlo říznému Olyphantovi o krk (byť jsem věděl, že o něj přijít nemůže), málem jsem se v sedačce doškrábal až na molitan. Zajímavé, že ve správných rukách mají remaky smysl. Jen je nesmí dostat do ruky Bay a jeho banda patlalů. Na Eisnerův Útěk z New Yorku (pokud k němu nakonec dojde) se každopádně těším jako na máloco. A Timothymu bych prosil přihrát Snakeovu pásku přes oko. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Všichni herci, kteří se ve filmu „dočkali“ své proměny v monstrum, strávili kvůli tomu v maskérně nejméně tři hodiny. (MeanWhile)
  • Rory Hamill (Mike Hickman) má ve filmu zbraň Rossi Overland ráže 12 Gauge. (dc125)

Související novinky

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

11.09.2012

Nedávno dokončil třetího Riddicka a právě v Londýně maká na Fast Six. Jedním z dalších projektů by mohl být The Last Witch Hunter. Alespoň by si to přáli ve studiu Lionsgate, které před dvěma lety… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Pošuk z Pařby krotí duchy

Pošuk z Pařby krotí duchy

27.02.2010

Zatímco Ivan Reitman připravuje Ghostbusters 3 (Bill Murray prý hned na začátku zemře a pak bude starým parťákům pomáhat už jen jako duch), konkurence chystá žánrový protiúder. Producent blížícího se… (více)

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

03.01.2010

Celosvětové tržby Avatara se během tohoto víkendu lehkou nohou přehoupnou přes 800-miliónovou laťku, což znamená tři věci: 1, hlavouni studia Fox budou střílet šampusy i dlouho po Silvestru; 2, šíří… (více)

Reklama

Reklama