Reklama

Reklama

Malé městečko je otřeseno sebevraždou mladého páru. Další sebevraždy rychle následují a všichni obyvatelé jsou brzy vystrašení a nevědí si rady. Studentka Lindsay a její přítel Aidan ale objeví něco zlého, co spojuje všechny oběti. Lindsay si postupně uvědomuje, že další na řadě je právě ona a její jedinou nadějí je Aidan... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

predators 

všechny recenze uživatele

Celkem malá návštěvnost by mohla značit, že se bude jednat o nějakou srábotku mezi horory. Opak je pravdou a FW nabídne několik lekavých scén, neokoukané herce a docela zajímavou "cestovní" zápletku. Nechybí překvapivé rozuzlení. Holky ale mohly být odvážnější a bojovnější, zkrátka to měly nějak rychle za sebou. Pěkná lekavá podívaná... 63% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malým městečkem otřásá série sebevražd. Co je ale horší, nejde jen o psychicky labilní občany, ale jistý si nemůže být vůbec nikdo. Lindsay (Elizabeth Rice) ale zjišťuje, že sebevraždy má na svědomí dávná kletba, a jedině ona - a její kamarád Aidam, mají tu možnost šílenství zastavit. Musí proto udělat jen jediné ... Po pomalém rozjezdu mne začal film vtahovat do příběhu mnohem víc, a ke konci jsem byl vyloženě napjatej jak to celé dopadne. Některé scény se vyloženě povedly (scéna v koupelně), některé o něco méně. Co mne ale dostalo byl samotný konec - ten mi přišel jako jeden z nejlepších, které jsem v daném žánru viděl... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Za den jsem zkoukl 4 filmy After dark horror fest a tohle je asi nejslabší. Je sice hezké že tu hraje moje oblíbená Rumer Willis ale co naplat když se objevý ten hereckej vykleštěnec Dekker který umí snad mín výrazů než Cage tak je to průser. Celej film se děsně táhne k nepovedenýmu finále a to co je mezitím je nuda která si zaslouží jen 2*. Celej film považuju za slušnej průser. Ale na druhou stranu to režisérovy odpouštím přeci jenom zas tak moc filmů za sebou nemá. Ale příště už tak schovívavej nebudu. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Tajemná kniha a manipulace s ní způsobí sérii sebevražd v malém, silně náboženském městečku. Jedna mladá obyvatelka s kámošem, který nepochází zrovna z oblíbené rodinky, přímo nenáviděné místními katolickými, fanatickými obyvateli, nemají jinou možnost, než knihu zla zničit a předejít dalším nešťastným smrtím. U filmu jsem dvakrát usnul. No malinko jsem se nudil no. Možná se film bude líbit pubescentnímu divákovi, který se zamiluje do milých mladých, krásně načesaných amíků, kteří bojují se zlem a nezapomenou si během toho načesat své přechytralé hlavičky. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ani několik solidních "lekacích" scén,ani téměř už "povinný" zvrat v ději na konec,dokonce ani sebevražedný masakr v úplném závěru nemohou vytrhnout z bídy tento nepovedený horror.Většinu času je to totiž nuda,která je bez šťávy,je těžkopádná s příšernými dialogy (hlavně ty pauzy při rozhovorech,které snad měly dodat na dramatičnosti byly k nevydržení) o výkonech herců nemluvě.Takže podprůměr. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama