Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě teď mám v živé paměti, jak si Pavlík, Sabinka, nějaký rádobyzpěvák a publikum notují "ví ól lív in d jelou sambrííín, jelou sambrííín, jelou sambrííín...!!!" Člověk by předpokládal, že alespoň znalost textů by mohla být. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::: Tenhle pořad je tak blbý, až je dobrý. Skoro vždycky jsem se u něho dobře pobavil, ale asi ne tak, jak by chtěl "výrobce" tohodle pořadu. Někdy mi už ale fakt z těch Trávničkových a Laurinových keců šla hlava kolem. ::::::::::::::::::::: ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI-FA-SO-LA-SI-DO, to jsem trochu odbočil..Néé, jsem jiného názoru, svého času se jednalo o stálici na komerční televizi Nova, později divácky velmi oblíbenou a úspěšnou. Pavel se Sabinou mě byli vždycky sympatičtí, po hlasové stránce měli téměř dokonalý harmonický souzvuk, pořad obohatili svým osobitým přístupem, vtipy a bonmoty. Jednoduše dokonalý pár,možná i mimo televizní kamery:-) Takže tak zle bych to zas neviděl, byly a jsou horší, prosím nezatracovat! Lepší než Brouskovo Caruso-show stoprocentně! ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je totální vrchol hnusu, kdyby šlo dát nižší hodnocení, než je "odpad!", tento pořad by byl jasným kandidátem!!! ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

I extrémně netalentovaní lidé bez pudu sebezáchovy by měli mít možnost, aby se mohli veřejně znemožnit a tento pořad jim to dokonale umožnil. Kdybych se dokázal za ty hýkající exhibicionisty nestydět, tak bych si možná nějakou hvězdu vymyslel, ale nikdy jsem žádné rozjuchané vystoupení nedokázal doposlouchat do poslední noty, takže za mne zasloužených 0% a velká gratulace. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Subina Laurinová a Béda Trávníček je dvojice, která dokázala dát třešničku na dort lidské debility a touhy se projevit. To vše se podařilo zachytit kamerami a v současné době uchováno v trezoru pro příští generece. Stydím se, stydím se o to víc, že pořad lámal rekordy sledovanosti. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt bomba.. člověk se vážně nasmál!! Nedávno jsem měl tu jedinečnou čest při reprízách opět slédnout komičnost a zbytečnost celého projektu a do kolen mě dostalo následující: podprůměrné "zpěváky" vystřídala sympatická Romka, která překvapila ve svém mladém věku čtyřmy potomky, a která hlavně (na dané poměry) strhla úžasné hlasové rodeo a předsedkyně poroty (jakási selka z dědiny) se projevila jako solidní rasistka a střelila 3 "prý ať protočí i jiné číslice" (nej 5, nejméně 1) a zbytek poroty se alibisticky držel počtu jejích dětí a postupně ukázal svůj vřelý vztah k menšinám.. Pak před diváky nastoupil rozklepanej dědula bez hlasu, intonace, rytmu, prostě děs, každopádně TOP hodnocení jen skákalo!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia za cenu toho, že budú v televízii sú ochotní zo seba urobiť úplnych volov. Zopár takým sa to podarilo práve v tejto hudobno-súťažnej show. Pretože nie každý má dar od Boha spievať. Lenže veľa jedincov si to nedokáže uvedomiť. Počúvať spevácke výkony niektorých súťažiacich už nebolo ani zábavné, ale skôr až trapné. Avšak aj to patrí do podobného typu relácie. Jednoduchá zábava, pre jednoduchých televíznych divákov. Zostarnutý princ Pavel Trávniček a šťavajzna Sabina Laurinová sa na moderovanie "DO-RE-MI" dobre hodili. ** ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu - proč nenechat národ, ať si kurví vkus sledováním trapného počínání mentálně retardovaných pěvců, že. Málokdo potěší oko lopatovo více, než jeho dvojník uvrhnutý do neštěstí. Pořadu nešlo vytýkat ani fakt, že vytáhl Trávníka z klobouku zapomění a vrhl zpátky do arény. Do atmosféry demence jeho ultraslizký projev výborně zapadal. Ani Laurinka nezklamala, je prostě pitomeček a to se vyplatí. Ovšem to, co nikdy nemohu této kujebákovině odpustit - stala se pekelnou branou, kterou se prohomil do světa showbusinessu Hranáč, ďáblův osobní rozkuřovač. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť zajímavá soutěž. Zpěváci byli někdy extrémně příšerný a poslouchat se to dalo málokrát. A díval jsem se jen díky půvabné Laurinové. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zatímco Nova velkoryse "dávala šanci", bystřejší divák se nad odvahou a sebevědomím některých jedinců neskonale bavil. Mimochodem, zdejší moderátorská dvojice byla opravdu veliký přešlap. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tuto pěveckou soutěž jsem viděl nejednou. Nebylo to zase tak špatné. U babičky na prázdninách to frčelo. :-D ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Až na ubohé, netaktní a nemístné poznámky Pavla Trávníčka, to bylo docela dobré zaplnění televizního programu. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení osciluje mezi odpadem a úplnou extází. Trapníček se Srabinou byli opravdu hodně uzení ale občas se objevil přirozený talent, pěvec z lidu, který mě pabavil převelice. Třeba takový Kudrnáč, hvězda You Tube, nezapomenutelný bavič:-)) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no já nevim, jestli k tomuhle má cenu vůbec něco psát... doremi nebo caruso-show, to už je jedno, prašť jako uhoď, prostě slovy klasika: ...takový druh hudby jsem nikde neslyšel, podobalo se to vrzání a skřípání a druh zábavy, který byl produkován touto skupinou, bych už zažít nechtěl... 20% ()

Reklama

Reklama