Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až studno tenhle "pořad" hodnotit... Prequel ke všem Superstar a X-Traktorům... navíc s odporným a slizkým Trávníčkem (kterého ze srdce nesnáším - nevšimli jste si, že ne), který krouží okolo duté Laurinové, jakoby ji chtěl ojet... -počkat... on to vlastně stejně udělal, a navíc sériově. Stejně tam nejzqujeleji zpíval Martínek Hranáč z Vyvolených, který téměř dokonale vystihnul během svých 4 minut slávy celkovou myšlenku této výplně mezi reklamami. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Once upon a time aneb v jazyce českém bylo nebylo, kdesi v minulosti, když jsem ještě neuměl řešit rovnice o dvou neznámých a celý svět viděl v růžových brejličkách, jsem tento „pořad" sledoval a celé mi to připadalo jako docela férová zábava, ale jak plyne čas a člověk s ním, říkám si, jak mohlo vůbec nějaké televizi, ať už komerční či veřejnoprávní, projít vysílání takového výplachu mozku? Mrkněte na toto, toto, toto a toto, ať pochopíte, co všechno je člověk schopný ze sebe vyblít, aby si užil svých pět vteřin slávy... Ale protože je to sledování lidské trapnosti, nestoudnosti a demence taková švanda, udělím Řád zlaté hvězdičky jedné! (autorovi CaryMaryFuck patří můj obrovský dík, že měl tu sílu to nahrát, a zaznamenat tak pro další generace jako odstrašující případ) ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Caruso show. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama