Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už jen ten název wtff - každopádně celkem praktická záležitost pro příjemných pár chvil škodolibých posměšků. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

nemůžu hodnotit kvalitu pořadu.. protože jsem viděla jen dva díly a ještě né celý.. ale házet ho hned do odpadů.. může opravdu jen ... nebudu se radši vyjadřovat... Šulu radši též nebudu komentovat.. kluk, kterej je kadeřník, rozumí módě a ještě neustále nosí žvejkačkový oblečení, to není můj šálek kafe :).. ale jinka celý tento pořad má vnitřní kouzlo.. no holky povězte... kolik z Vás by se, ať máte jakoukoli postavu, svléklo před fotografem a ještě Vás při tom točila kamera?? a kolik z Vás jste hrdí na svoji postovu?? a Vy kluci, kolik z Vás se otočí za baculkou?? a kolika z Vás už nebaví poslouchat svoji holku, že je tlustá a vyvracet jí to?? takže budťe tak hodný.. a když se Vám ten pořad nelíbí a nekoukáte na něj.. radši ho nehodnoťte ;) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pořad pro zralé ženy, které nejsou spokojeny se svojí postavou. Odpad to není, proč také, pokud to má alespoň 10% domácím puťkám zvednou sebevědomí, pak to plní svůj účel. Lepší, než naprosto idiotské pořady, jako Supersrát, nebo GS... 30% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, většina z vás jsou totální čuráci, kteří každému pořadu dávají odpad jen proto, že za tím je produkce Primy nebo Novy. Jakmile to může být sebedebilnější, ale je to produkce ČT, skáčou tady hodnocení nepříměřeně vysoká. Neříkám, že Šula a jeho "Nahá jsi krásná" je něco světoborného, ale určitý potenciál to má a já věřím, že v dalších dílech se bude rozvíjet. Nápad je to zajímavý a určitě i praktický pro slečny, kterým pomáhá se seběvědomím! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

přiznávám, že jsem viděl jen upoutávku, ale i to mi stačilo. Nechápu, proč se tohle točí a vysílá. Perverzní čmoud ošmatává tlustý báby a motá jim hlavu, aby je mohl očumovat ještě víc, je to možný??? ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nic zbytečnějšího jsem snad v poslední době ani neviděl a ani jsem se na to nedodíval....to fakt nešlo.... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Libor Šula je sympaťák. Někdy mu říkám Šulák :-D...tohle je sice typický pořad pro ženský, ale hold u nás doma se musí dělat kompromisy a já se na to několikrát díval a docela jsem se bavil. Ten chlap prostě rozumí ženským problémům a snaží se jim pozvednout sebevědomí. Do značné míry to je podle mě i tím, že je homosexuál. A nemyslím to špatně. Prostě vidí do ženského myšlení a jejich komplexů. Takže za Šuláka 2 hvězdičky. ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy si říkám, že už nemůžou přijít s něčím horším, ale oni mě pokaždé přechčijou... Paní XY se bojí zkoušet si v kabinkách spodní prádlo. Mno tak jí moderátor ošmatá kozy, řekne, že je hezká a půl národa uvidí její ňadra. Fajn, zdá se, že paní XY to nevadí, tak jí přivedeme k fotografovi a nafotíme pár fotek do porna (oni tomu řikají akty). Další ošahávání od moderátora. Paní XY to asi zase nevadí. Mno a na konci máme asertivní ženskou která už ví, že se do tohole pořadu neměla hlásit. A ještě moderátor se nezapomene pochválit, jak je dobrej, jak jí zvednul sebevědomí. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

tudle sem v hospodě na jihu čech, slyšel vypávět příběh jednoho pána (v současnosti milionáře) o začátcích jeho podnikání... někdy hned po revoluci dal výpověď v práci, založil si vlastní firmu a nechal si vytisknout inzeráty v novinách "Hubnutí pomocí dotykové terapie" psalo se na úvodní stránce tučně a hůlkovým. "Byla to taková brigáda", vyprávěl, "spíš takovej pokus" (to mě zaujalo experimenty já rád, kdysi ze měl taky takový období, utrh sem růžek stokoruny a pak šel před dům a vrazil ho na vršek psí hromádky,,,pak už jen z okna sledovat, kdo je takovej ubožák, že je ochotnej kvůliva jednomu blbýmu hunderu se prohrabovat v hovnech,,,,vyhráli to samozřejmě důchodci), zprvu ho navštěvovaly většinou jeho známí s manželkama, účtoval si za to pětikilo,,,, jednou přišel jeho hodně dobrej kamarád i s plnoštíhlou chotí,,, požádal jí, aby zavřela oči a třikrát jí přejel konečkama prstů po čele a tvářích ,,,,,,pak jí řek: otevřte oči, a když se tak stalo, jednu jí ubalil a zařval NEŽER...a když se ho ptali, jak že mu tenkrát šly obchody, hugo odpověděl "zprvu to docela vynášelo, ale po čase nastal náhlý odliv klientek, měl sem pocit, že mě chlapi podtrhli a začali doma kurýrovat na vlastní pěst" ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Jak si tak pročítám komentáře, někteří tento pořad hodí do odpadu kvůli tomu, že se snaží „ošklivým ženám namluvit, že jsou sexy“, ovšem když kdysi kousek zhlédla já, vadilo mi právě to, že se tu ženu snažili změnit tím, že jí bez svolení vyházeli oblečení ze šatníku, oblékli do oděvu dle jejich výběru a nalíčili ji, i když jí to nebylo příjemné. Vůbec neprokazovali respekt a úctu k osobnosti dámy. ()

Reklama

Reklama