Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská komedie režisérské dvojice Tom Hunsinger a Neil Hunter vypráví o životě, lásce a současných vztazích. Sam Sparks (Shaun Evans) žije v Liverpoolu se svou matkou Jill (Lesley Manvilleová), která zpívá v místním lokále. Sam sní o tom, že odejde do Londýna a zařídí si život podle vlastních představ. Šance se mu nabídne poté, co se setká s Vincem (Bob Hoskins), do jehož londýnského bytu se záhy nastěhuje. Díky Vincemu získá i místo číšníka a seznámí se Sheilou (Stockard Channingová), která vede vlivnou PR agenturu. Je jí sice okolo šedesátky, nicméně Sam se chopí příležitosti, stane se jejím milencem a dostane ve firmě místo. Jenže pak se objeví dívka Kate (Amanda Ryanová) a Sam ztratí hlavu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Joža 

všechny recenze uživatele

Nenazíval bych to komedií je to prostě slušný film s celkem dobrou zapletkou(je jasné že pro někoho to může být nudné). ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Život vie byť niekedy poriadne domotaný a keď sa pozeráme na podobné filmy, možno si to ani nechceme pripustiť, že aj naše skutočné príbehy sú také bláznivé, toto dielko s citom namixovalo dávku streštenosti s rovnakým množstvom citu a romantiky, až by sa jeden zľakol, že výsledok nemôže byť nič iné ako nestráviteľný gýč, ale opak je pravdou, je to taká milá pohodovečka šľahnutá osobitým humorom, takže 75%. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Romantika s komediálními prvky, která měla hlavu a patu. Trochu ,,unavených" prvních deset minut, než se jede do Londýna. Potom příjemný, pohodový film o spletitých vztazích, jak rodinných tak mileneckých. ()

artas 

všechny recenze uživatele

Veľmi nudný film, ktorý som mal problém dopozerať do konca. Film sa ani poriadne nerozbehol a už končil, bez toho aby som sa čo iba jeden krát poriadne zasmial. No pozoruhodne osobitý humor, taký nesmiešny. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama