Reklama

Reklama

Na hranici života

(seriál)
  • Česko Hranice života (více)

Obsahy(1)

Vydejte se na nejnehostinnější místa na Zemi s irských investigativním reportérem Donalem MacIntyrem, který se vydává zjistit, jaké to je žít na samotné hranici života. MacIntyre se připojuje ke čtyřem různým komunitám a žije s lidmi, kteří patří k nejhouževnatějším na světě, aby prozkoumal, jak jsou poslední kmeny na Zemi ovlivněny životem 21. století. V průběhu tohoto fascinujícího seriálu zažije svět přírody v jeho nejtvrdší podobě a bude se pohybovat na hranici mezi dávnými kulturami a moderním světem. Naučí se přežít s beduíny v odlehlých pouštích, lovci krokodýlů na Papui Nové Guinei, poslední bolívijskou lamí karavanou na světě a kočovnými mořskými cikány na Borneu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o téměř neznámých komunitách nebo kmenech, pro které se čas zastavil a i přes obrovský tlak moderní civilizace si zachovávají své tradice a způsob života, kterému se naučili od svých předků, kteří tak žili i po tisíce let. Hlavní představitel MacIntyre, který nás provádí celým dokumentem je jistě fajn chlapík, ale pouštět do divočiny moderátora, který se bojí švábů je trošku na hlavu, přesto se jedná o zajímavé okénko do nevšedního života kmenů v těch nejdrsnějších podmínkách. Seznam dílů:1.Papua Nova Guinea (Papua New Guinea), 2.Borneo (Borneo), 3.Oman (Oman), 4.Bolivie (Bolivia) - 70% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vcelku nic k tomu nemám. Já jen, že z názvu by se dalo usuzovat, že opravdu půjde o život. Je snad samozřejmé, že měšťácký Newyorčan bude strádat na poušti. Stejně tak by Beduín remcal na Manhattanu. K tomuto závěru netřeba dokumentárního seriálu. Ale budiž, on vlastně není zle zpracovaný. ()

Reklama

Reklama