Reklama

Reklama

Vox populi

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Česko, 1994

Tento pořad se vysílal v 90. letech na TV NOVA. Na veřejných místech bylo nainstalováno několik budek, ve kterých se na kameru mohli lidé vyjadřovat k různým problémům. (duklak2)

Recenze (34)

sud 

všechny recenze uživatele

V raných dobách TV Novy to byl fenomén. Dnes již pouze nostalgická vzpomínka. Ale, narozdíl od jiných, příjemná. P.S.: Dva mí kamarádi se před leti vožrali, vlezli do jedné z Pražských budek a zpívali tam Když jsem šel na půdu pro hrábě :-))))). Ať nežeru 50%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem tam nikdy nešel, však proč taky. Lidé, co potřebují šířit názory do světa by ale neměli v hlavě mít piliny, jako někteří ze zůčastněných v tomto výmyslu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

když pomineme tu řadu imbecilů, puberťáků, rádoby intelektuálů a "nepřizpůsobivých" občanů, šlo o unikátní a zřejmě i dobře myšlený projekt, který ale bohužel nedopadl dobře... inu ne vždy platí okřídlené vox populi, vox dei... jako národ jsme se prostě zase předvedli... 20% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla síla. Pamatuju si to jenom matně, ale vím, že občas tý příspěvky lidí stály vážně za to. :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když to dávali v televizi, chodil jsem ještě na základku, ale už v té době jsme se museli smát blbosti některých jedinců – nejen našich spoluobčanů, ale i náhodných zahraničních turistů. Tu a tam skutečně vypotil někdo něco srandovního, ale jinak to byla docela trapárna. Naštěstí to byl spíš takový bonus, co ani netrval moc dlouho… ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo to ještě Nova měla nápady, aneb jak se skoro zadarmo dostat do tv. Jenže pořad jaksi vyšuměl do ztacena což byla určitě škoda. Ale magorů se tam objevilo hodně. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Výborný sociologický průzkum lidské blbosti, snů, potřeb, obsesí, mánií, verbálního zoufalství atd. a to vše ŽIVĚ v přímém přenosu! No neberte to! ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Jak tomu někdo může dát označení ODPAD?! Tohle byl nejzábavnější pořad, který kdy NOVA dala dohromady! A že jich bylo. Možná se na náš "Čecháčky" špatně koukalo, to chápu, ale já se u toho smál, až mi málem pukly k... :-D 100% - 5***** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než tenhle nesmysl bylo Tele Tele a Geňa se Schuošem a Žilkovou, kteří si z toho dělali legraci. :-) ()

Reklama

Reklama