Reklama

Reklama

Vox populi

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV
Česko, 1994

Tento pořad se vysílal v 90. letech na TV NOVA. Na veřejných místech bylo nainstalováno několik budek, ve kterých se na kameru mohli lidé vyjadřovat k různým problémům. (duklak2)

Recenze (34)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad byl hlásnou troubou všelijakých magorů a podivných existencí. Ve finále tam normálně nemluvil snad už vůbec nikdo. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

ať už se z toho nakonec stalo cokoliv, v polovině 90. let sem Nova přinesla čerstvý vítr a tohle bylo jeho součástí. A na rozdíl od pozdějších "reality show" tady lidi neznásilňovali za vidinu peněz a nechávali je tu dělat co chtějí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Sociologická práce na téma "elementární český spoluobčan" presentovaná pomocí kouzelných budek instalovaných na veřejných místech. V jádru možná chvályhodný nápad nakonec končící jako azyl pro tuzemské exhibicionisty.....ale k "devadesátkám" neodmyslitelně patří. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad tohoto typu na obrazovkách chybí. Od té doby, co není vysílán, máme všichni tendenci přeceňovat duševní vybavenost všech našich spoluobčanů... ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Dřevní doby naší nej nej komerční stanice, která po Praze nastavěla tyhle budky, kam si mohli slaboduší spoluobčané odskočit duševně zaonanovat. Po pár měsících bylo jasné, že jsme buď národ masochistických polodementních vylízanců, nebo tahle budka přitahuje určitý typ úchylů. Vox populi sice Nova zrušila, ale nahradila ho stejně kvalitním pořadem a to Televizními novinami. Kvalita je stejná, objevují se tam stejní vypatlanci a informační hodnota je rovněž srovnatelná. ()

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady fakt nevím jestli dát odpad! za ty otřesné zážitky s našimi spoluobčany, kteří se vyjadřovali :-))) k nějakému tématu nebo dát rovných pět hvězdiček za to stejné. Pořad, který děsil demencí lidí v tomto státě a bavil stejně. Smutné a vtipné, ale dám odpad! už jen proto, že prostě TV NOVA. I když Vox pokulích byl hardcore odvážný nápad. Škoda jen, že se mi nepodařilo sehnat někde na internetu záznamy některých skvostů, kteří navštívili tuto budku. ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám na to. Mám dojem, že většina těch lidí co do budky vlezli a chtěli něco sdělit, byli buď už ožralí/sjetí nebo něčím totálně nasratí. Podle toho to taky vypadalo. Ono i ten koncept budky cca metr na metr byl špatný - do něčeho podobného mohl jít svůj světonázor vyjádřit tak akorát ten magor nebo ožrala. Ano, tehdy to byl čerstvý vítr od TV Nova - vítr přímo od hnoje. ()

Reklama

Reklama