Reklama

Reklama

VOD (1)

Řetězová zpráva vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří všichni obdrží stejný dopis s varováním, že pokud ho nepošlou dál, zemřou. Zpočátku většina z nich varování ignoruje, dokud dva z nich – Johnny (Cohen) a Dante (Segan), kteří dopis nepřeposlali, zemřou hroznou smrtí. Inteligentní Jessie Campbell (Reed) začne mít podezření, že mezi jejich smrtí a řetězovým dopisem existuje spojitost, a záhy se rozpoutá souboj s časem, při kterém jsou studenti nuceni zjistit, jakým způsobem je vrah sleduje. Obracejí se s prosbou o pomoc na rodiče a policii, ale Jessiině teorii nikdo nevěří až do chvíle, než detektiv Jim Crenshaw (David) zjistí, že je sám štvancem zcela nového hororového zabijáka. Dokáží jeho běsnění zastavit, nebo je jedinou možností přežití přeposlání zlověstného dopisu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Film, který měl být originální ale zdaleka se tak scénáristům nepovedlo...možná příležitostná jatka (lehčí odvar saw). ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Řetězy a elektronická komunikace?!? Měl jsem pocit, že jsem skončil v nekonečnu - minuta trvala hodinu. -30% (septik). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ale naprosto zabitý film. Důvod? Nějaký hovado vypustilo do oběhu verzi, která vymazala veškerý vraždy, evidentně pro nějakou televizi, aby to mohla pustit před 22 hodinou. Díky tomu jsem sledoval odtučněnou, nudnou kriminálku. A i když jsem si vraždy pustil dodatečně a nakonec stály za to, pachuť z filmu to nepřebije. A ani nemůže - 200 let stará sekta, která posílá řetězové maily a kdo je nepošle dál, je mrtvý (jak to dělali tehdy - poštovní holubi?). Parta debilních teenagerů, debilní filtry v každé scéně, řetězy vykradené z Hellraisera, IT nesmysly (mluvící počítač oznamující máte řetězovou zprávu WTF?). A SPOILER - jako zlatý hřeb večera se nedovíte ani náznakem, kdo byl vrahem! Prostě jen nějaký nabušený hovado s obvazy ala neviditelný muž, kterému neodpovídá žádná postava z filmu. Za těch pár mordů nakonec dávám hvězdičku ale jinak tvůrci s takovými nekonci jděte doprdele! PS: Stejně jako u obou dnes shlédnutých Piraní nechápu jak se to dostalo do kin. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že na to, jak je film dramaturgicky úplně mimo, jak celá zápletka je místama směšná, jak nudné postavy v něm hrají, jak málo vražd na slasher uvidíme, jak neschopnost vložit do scénáře o vraždění tak málo napětí (místama to i vypadá, že se nikdo o nic ani nesnažil) se mi docela líbil konec a Nikki Reed. Ale to je asi tak všechno... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka bez špetky originality, ač snažící se vypadat cool a odvolávající se na technologie tak by mě zajímalo kdo v dnešní době posílá řetězovky mailem, když je tolik jiných klientů a jak sakra PC rozezná hoax od normálního mailu, že vám to vesele sám oznámí to je mi tedy záhadou ... a jako bonus totálně zprzněný konec ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Autoři se snažili jít s dobou a tak si vymysleli moderní zápletku, která je však v jejich případě spíše nereálná, to by se však dalo ještě překousnout. Když se k tomu připojí jak špatné herecké výkony (co by se taky dalo čekat od partičky středoškoláků), žádná hutná atmosféra, špatný zabiják a taky vyvražďovací scény stály za prd - když už ne nic jiného, tak aspoň ty vraždy mohly být povedené, což se prostě snad až na dvě, říci nedá.. Ani nevím proč hodnotím dvěma hvězdami a ne jednou ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Další neuvěřitelný omyl české distribuce, mířící zanedlouho do našich kin... je neuvěřitelný, jak u nás vždycky dokoážou vyhrabat ty největší paskvily a hromady světovejch lahůdek si ani nevšimnou, popřípadě vyhrabou až jejich americký remaky... nechci film házet do úplnýho odpadu, jakožto milovník hororů všeho druhu musím uznat, že nějaký ty vraždy byly celkem vychytaný. Bohužel, to je na dobrej horor málo, to je totiž málo i na čiste slasher. K šílenství mě přiváděly neustále se opakující scény... aby náhodou divák nezapomněl, co se stalo před 15 minutama??? Nemůžu se taky zbavit dojmu, že se Chain Letter snažil vypadat jako Saw a jak konec napovídá, doufám, že se někdo dokonce nerozhodl, že tenhle zákeřnej útok na inteligentního diváka bude mít další pokračování, jelikož tenhle počin (na rozdíl od serie Saw) už nemá kam upadat. Nelogičnosti děje už ani nemá cenu zmiňovat, navíc tuším, že v ostatních komentářích je dostatečnej výčet. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, jak se tento film mohl objevit v široké distribuci našich kin. Jasně, mezi herci jde najít několik zajímavých jmen, ale průměrný český divák nezná pravděpodobně nikoho. Film působí, jako kdyby měl původně stopáž alespoň dvě hodiny, jenže pak přišel na scénu šílený střihač a vznikl z toho tento nesmysl. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Jak zničit film?? Podívat se na verzi, kterou člověk nedopatřením nasleduje, bez jedné zásadní scény. Nechápu co to bylo...Vemte si: jeden z hlavních hrdinů (uboze napsaných i zahraných postav) se někde pohybuje, či mluví...napětí, přichází to, vrah aaaa...střih jako prase a další scéna. Absolutně zabitý...po třetí takové vraždě si člověk říká...co to je? vždyť film má docela dobrý námět a nevypadá to tak zle? Při předposlední a poslední, kde už člověk umírá nudou, si pomyslíte: nechtělo by se mrknout, zda není i nějaká NEVYSTŘIHANÁ? A Ejhle je!!! o 8 minut delší. Dodatečně dosledovány vraždy, ale už navždy zkaženo. Herci šli, konec bez konce, vraždy(když si je člověk stáhne) slušné. 45% a Záměrně 3* protože kdo ví, kolik z těch nízkých hodnocení tu bylo dík nudě, který byla způsobena ignorantským střihem. Pokud někdo stahuje, což by se určitě nemělo dělat!! tak ne 1:21 minutáž, ale 1:29! ()

solid

všechny recenze uživatele

Lidi, když jsem viděl trailer na tenhle film v kině před Harrym Potterem 7-1/2 tak jsem se smál, ješte dlouho po tom, co mě dorazil na závěr traileru "nečekaný" název filmu, který vypovídá asi sám o sobě a i o celkové kvalitě tohoto snímku. Ostatně vaše hodnocení stojí za mnou, ikdyž jsem film neviděl a ani neuvidím=D. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nic, co by divák nečekal. Jeden z mnoha těch obyčejných, ničím výjimečných "hororů". Pokus o komplikovaný a chytrý konec potěšil. Jinak jde o h.... Hlavní záporák byl trapně ofáčovaný. To mělo jako dodat atmosféru děsu? Ha, Ha. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemozem si pomoct,ale myslim si,ze tento horor je dost podceneny,urcite to nie je taka sracka,zeby som to hodnotil nizko,pacil sa mi namet,vrazdy boli brutalne a gore efekty boli na urovni,este ma velmi zaujal hudobny doprovod,ten bol super a koniec sa mi tiez ratal,reziser Deon Taylor ma talent...:-) ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Nebavilo, nudilo, otravovalo, preklikal, nedopozeral, vypol, vymazal. Rovnaka kopa sraciek ako pred nejakym casom podobny klenot One Missed Call. To mam za to ze z horroru toho chcem vidiet co najviac :D ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bohužel moc nevzalo. Snaha o moderně moderní slasher přišla v niveč a já se u toho i docela nudil. Nebavilo. ()

cinemaboy7 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná vyvražďovačka bez jediného nápadu (jediné, co mi z filmu utkvělo je "akce v posilovně"). Zbytečné na to koukat. Je spoustu lepších....vlastně skoro všechno je lepší než tohle. ()

Badmarshall 

všechny recenze uživatele

Tak nějak od tohoto druhu filmů čekám podobný průběh a vymýšlení různých způsobů vražd. Pár jich bylo docela fajn (posilovna a garáž), ale logika mi někam prchla, i když jí moc nečekám. Možná bych dal o hvězdu více, ale ten konec to totálně zazdil, nevím jestli se tvůrci nemohli rozhodnout jak to zakončit, ale byl to chaos. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

A co nějaký rohřešení, nějaká pointa? Prostě po světě běhaj týpci, co nemaj rádi informační technologie, tak oddělaj všechny, co maj mobily, internet a možná i poštovní schránku. Celý film čekáte, kdo teda a proč a odpovědí na tyhle opravdu zbytečný otázky se nedočkáte. Prostě to tak je, tak se diváku starej. První dvě smrti ušly za to jedna hvězda. Druhá za docela sympatickou hlavní hrdinku, která podle chování taky nedosahuje inteligencí dál než na ptakopyska, ale dalo se na ní koukat. Nebýt těhle dvou tahounů (hahaha), dal bych s ledovým klidem odpad. Čekám pokračování ve stylu "zmeškaný hovor" (jé, to už je vlastně dávno natočený), či "nedoručená zásilka adresátovi". ()

dannyd14 odpad!

všechny recenze uživatele

Ste hlúpy režisér. Hlúpy scenár skombinujte s hlúpymi postavami, okoreňte to hlúpymi nelogickými momentami a záverom, a čo vám vznikne? no predsa skoro nič. Iba tak hlúpy a nepodarený film ako zosušená rastlina, o ktorú sa nikto poriadne nestaral a tak to je i s filmom, bohužiaľ. Jeden z najhorších hororov ever. ()

RobbieM@N odpad!

všechny recenze uživatele

"Dude, seriously..." Už při poslechu takovéhle věty v dialogu mezi dvěma dívkami mi je dáno dost přesvědčení, že odpad si Chain Letter zaslouží. Chain Letter totiž nemá jak dobrý vizuál a kameru (menší standard na poli teen horrorů) tak i "nahé" scény jsou natočené prachbídně, na co se potom dívat, že..... ()

Reklama

Reklama